Buyse Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 http://diziport.com/Genis_Aile-izle/21_bolum/5/ şuranın başlarda ekinler dize kadarı söylüyorlar ahahah mükemmel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 bir lisan iki insan bilal süperdi ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 şu benim linkini verdiğim kısmın ilk 4 5 dakkası efsane ya. meyve suyunu molotof kokteyli yapmak nedir ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 diziyi pek takip etmiyorum ama şu efsane : - şşşt mürsel ! senide bırakayım mı + b-b-b-b-bırak! - hadi bıraktım hahahaha (vınnnnnnnn) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Şimdi öğrendim, dizinin yazar ekibi bir zamanlar halı sahada top oynadığım adamlarmış. Biz oynarken boştalardı, şimdi bir numaraya oynuyorlar, peh. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 aşk meşk diyalogları acayip bayıyor ya, tahammül edemeyip "h** *mk" şeklinde zaplıyorsunuz istemdışı o derece, onun dışında güzel dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 ilk 40 saniye ahsahda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 adam benden görüp rakıyı pipetle içti ya allahın özentileri haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 6:15 - 6:25 arası :D http://www.youtube.com/watch?v=tqK1OBU2P5k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 aynıt görüşlü ögrenciler agsduyga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 ezelle birlikte seyrettigim yegane dizi, Cooook iyi ... komple iyi hepsi iyi ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Şunu hep oturup izliyim diyorum bi türlü yapamıyorum nedense. Argodan kaçınmamaları çok hoşuma gitti, sırf ondan merak ettim ajkhfsdks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Mürsel estiriyo yine, vurdur Mürsel! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 müthiş dizi ya:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 of mürsel çok tatlı. ne tatlıydı o hastane sahnesi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 hey allam trol diziyi seyredip en drama sahnesini mi beyendin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 hahah bi de ilk defa izledm sdfg güzelmiş ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 açık ara sezonun bombası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 ABİ çektim izliyorum şimdi, cevahirin mantıcı dükkanına konulan çelenkteki yazı "hamur işleri dairesi başkanlığı" ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 abi bugün öğleyin rastgele gördüm.... Zekaiyle kız arkadaşı konuşuyorlar oruç tutuyor musun karnın acıktı mı gülüşüyorlar falan filan, arkasından zekainin arkadaşı geliyor: -ooo zekai, ramazanda aşk başkadır haaa? ssdfsdfgfsh ne güldüm ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neande Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Senaristleri, Penguen ve Uykusuz'da fikir bulmakla görevli; Cüneyt ve Kamuran ikilisidir aynı zamanda. "Amaaan, Türk dizisi" diyenlere duyrulur. Son 3 yıldır izlediğim tek dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 23. bölüm bu kadar epic olamazdı. Yarısındayım ve yargılar abi ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 24.Bölüm Nilüfer Binbir Edik: 22,23 ve 24 izlediğim en güzel bölümdü. Duygu travmasındayım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 mürsel çok tatlı ya ehau. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 cok fena ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar