Spyro Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 ign'de fall 2009'daki dizilere bir bakarken gözüme çarptı.. "office-style docu-comedy" deniyor kendisi için.. office'e bayılan biri olarak izlesem beğenir miyim yoksa yaramaz mı? izleyenlerden yorumlarını bekliyorem.. (spaced bitti zaten.. yeni kısa dizi arayışı içerisindeyim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 beğenmeyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 2x13 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 yeni başladım bitmese bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Dizi kendini buldu. 2. sezon çooook iyi gidiyor. İzleyin de Ron Swanson ne kadar MUHTEŞEM bir herif dediğimde +1 çekin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 abi bana karakterlerin meslek ve görevlerini söleyebilirmisiniz. e2 daha 1 sezon 2.bölümde söle bi kavrayarak izleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Bıyıklı amcam Ron büyük patron. İdealist ama saftrik Leslie 2 numara ve muhtemelen departmandaki iş yapmak isteyen tek kişi. Mark şehir planlamacısı/çevre mühendisi. Tom, Leslie'nin 2 numarası ama baş dalgacı. April stajer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 ron ve leslie tam olarak nediry ani belediye deki görevleri ne park ve recreation müdürü ve yardımcısı filanmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Aynen öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 http://www.pawneeindiana.com/ haTTA http://www.pawneeindiana.com/parks-and-recreation/staff.shtml OF fena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 bu arada e2 yazmısım fx mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 2x16 AHAHAHA :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Bunu muhtemelen forumda 3 kişi falan izliyordur ama aslında bu aralar en komik dizi. yeni karakterler SÜPER./spoiler] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Kısacık ilk sezonunu fxte izlemiştim, güzeldi de, sonradan indirmeye üşendim ama, fx devamını alsın izlerim sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Ben bilmiyorum bunu, Amy Poehler varsa kaçırmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 İzledim ilk bölümü, fena değil gibi. Amy Poehler çok iyi ama, o yüzden devam edicem ileride açılıyormuş zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… huun Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 park ve bahçeler müdürlüğü diyeyim de izleme isteğiniz azalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… arcane Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 O zaman kağıt satış ofisini sevenler bunu da sever diyelim de izleme isteği artsın. ( yoksa tam tersi etki mi yarattı :P ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Spyro Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Spyro said: beğenir miyim walla bir office müdavimi olarak gayet sevdim.. amy poehler bayağı götürüyor zaten diziyi.. hele office'in süründüğü şu zamanlarda ilaç gibi geliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 9 ay sonra ... Azmodai Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Jaxx Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 sdf çok iyi dizi ya, office 30 rock falan seviyorsanız bayılırsınız parks and recreationa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Slint Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 1-2 bölüm önceki faked it mevzusu çok iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Rontanamo Bay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… arcane Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Geçen sezona göre zayıf. Ron en iyi. http://www.youtube.com/watch?v=vcoe3PboY_Y& Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 6 ay sonra ... Slint Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Bu gece başlıyor yeni sezon. http://www.youtube.com/watch?v=U8YNZjn8gng Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 Sonraki 1.sayfa (Toplam 3 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön
Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Kısacık ilk sezonunu fxte izlemiştim, güzeldi de, sonradan indirmeye üşendim ama, fx devamını alsın izlerim sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Ben bilmiyorum bunu, Amy Poehler varsa kaçırmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 İzledim ilk bölümü, fena değil gibi. Amy Poehler çok iyi ama, o yüzden devam edicem ileride açılıyormuş zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 park ve bahçeler müdürlüğü diyeyim de izleme isteğiniz azalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 O zaman kağıt satış ofisini sevenler bunu da sever diyelim de izleme isteği artsın. ( yoksa tam tersi etki mi yarattı :P ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Spyro said: beğenir miyim walla bir office müdavimi olarak gayet sevdim.. amy poehler bayağı götürüyor zaten diziyi.. hele office'in süründüğü şu zamanlarda ilaç gibi geliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 sdf çok iyi dizi ya, office 30 rock falan seviyorsanız bayılırsınız parks and recreationa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 1-2 bölüm önceki faked it mevzusu çok iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Rontanamo Bay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Geçen sezona göre zayıf. Ron en iyi. http://www.youtube.com/watch?v=vcoe3PboY_Y& Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Bu gece başlıyor yeni sezon. http://www.youtube.com/watch?v=U8YNZjn8gng Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar