preas Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Oyuna albion ile excaliburda basladim fakat exp icin grup bulmak cok zor oluyor. Kime sorsam PKBye git dediler fakat orda bile cok az insan var acaba dusuk levellar icin daha iyi gruplarin oldugu bir yer mevcutmu?[signature][hline]Mandalorian Mercenary Union Degoe Duststrider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 dusuk levellarda grup bulmana gerek yok zaten solo cok kolay ilerliyebilirsin.Ama exc gibi bir shardda da grup bulmamak ilginç tani oyunun lfg gibi bir fonksiyonu var (menude en sağ tuş) oradan kendine grup bulabilirsin levellar olarakta soyle yardim ediim sana 1-13 pk-pkb-boulderlingler 13-21 salisbury plains broken bridge 21-30 catacombs-cornwall station 30-40 barrows 40-50 barrows avalon city ve buldukça darkness falls :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
preas Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 PKBde dedigim gibi cok az kisi var bugun cok az bir hareketlenme oldu ama hala az kisi var :)[signature][hline]Mandalorian Mercenary Union Degoe Duststrider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 pkb nin pk ya giden yoluna çıkıp ilerlersen sağ tarafta taşlar görüceksin ilerlemeye devam edersen bir mezar var tomb of mithra orada kasabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
preas Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Sagol orda bir grup buldum hadi hayirlisi[signature][hline]Mandalorian Mercenary Union Degoe Duststrider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 /level düşük levelların zevkini öldürdü..[signature][hline] She's smiling like heaven is down on earth Aşk ve pilav böceği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 hakkaten ya.. hiberniadaki water beetle lar ah ah... soykırım yapıoduk orda, cicili bicili tattered leather armorlu millet... oyun gelişiyo ama eski halini çok özletiyo[signature][hline]trees and i are one... Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 44 elf ranger of Prydwen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 bencede ilk rouge um infiltrator olduğunda hissettiğim duyguları hiç hissetmedim bi daha bu oyunda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
preas Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Her oyunda oyle zaten :) swgyide o yuzden biraktim kac ay monoton bir sekilde oynayinca bayiliverdim :P[signature][hline]Mandalorian Mercenary Union Degoe Duststrider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spectacular Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Level 1-7 arasi SI land de, caergothwaite castle in önündeki yaratiklari öneririm. Daha sonra ya Tomb of mithra yada yine SI landde ki yaratiklar . level 14-18 salisbury plain nymphs, 19-24 BB, 24-27 stone ring kurbağalar., 27-40 barrows, 40-50 city, bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Necromu Gothwaitten Avalon City'e olan yere kadar level 41 yapmıştım. Moblar çok düzenli yerleştirilmiş. Mob levelları artarak AC ye kadar devam ediyor. Sonrası AC de gelir kanımca zaten..[signature][hline]Sungur - Scout-6L7 Necrocks - Necromancer-1L8 Olcayto - Infiltrator-3L4 Alaattin -Sorcerer-2L3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miguel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Albion'un haritasını ve mob ları bilmiyorum ama Hibernia'da SI land'de task yaparak lvl20'ye yaklaşık 1.5 günde gelmiştim. Öldürmeni istedikleri moblar genellikle çok yakın oluyor. Bazı sitelerde SI task/mob rehberleride oluyor. Şu anda hatırlamıyorum ama araştırabilirsin.[signature][hline]Borges Enchanter Kerghan lvl50 Animist ML10 Duman lvl50 Valewalker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar