heso Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Merhaba canım, Şimdi yarın işe başlıyorum hayırlısı ile zor bir maraton başlıyor. Benim bir programa ihtiyacım war günlük hayatta kullandıgımız ajandayı bilgisayarda kullanmak istiyorum. Kullanımı kolay olsun zaman kaybını azaltsın. Unutmamı engellesin mesela her ayın 5inde sabah 9 da beni uyarsın ödemeler die. Başka örnek verecek olursam gün içinde üstüm 5 tane yapılacak iş verdi farklı saatlerde bende bunları kaydetsem saat saat saati geldiğinde beni uyarsa. Hep unutganlık sorunumu minimuma indirir hemde işimi kolaylaştırır. Zaman değerli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 canım, illa bir bilen çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thugsta Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Bende böyşe birşey arıyorum. Freeware Open Source olursa kullanmam yanında yatarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Ben de istiyorum. 1 senelik iş tecrübesinden sonra farkettim ki not al not al kağıda nereye kadar kardeşim. Windows vistanın masa üstü not defteri 38. sayfadaydı geçen. Sonuç olarak, gief diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Google Calendar. SMS bile gönderiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 her yerdende girersin hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvras Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 cnm yaaaa, biliodum da adını unuttum :((.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 ginaly said: Google Calendar. SMS bile gönderiyor. Kişisel mail siteleri açılmıyor ama google calenderi denemedim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Mozilla Sunbird var. Google Calendars ile sync de olabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thugsta Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Bilgisayarda yüklü olacak genelde açık tutabileceğim kaynak tüketmeyen bişey olabilirse iyi olur. İnternetten kasılmaz. Sunbird'e bir bakacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 canım n serisi bir nokia alıyorsun kurtuluyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 gmail de google task var onu kullaniyom.. en verimli o oldu bana su an. (%30-40) ben de cok aradim zamaninda da alismadim, halen start-run notepad diyiip oraya yazip desktopa kaydediyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 nedanko said: ben de cok aradim zamaninda da alismadim, halen start-run notepad diyiip oraya yazip desktopa kaydediyorum :) (tu)en klas yöntem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dämmerung Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Google'dan memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 heso said: Merhaba canım sesli guldum. edik: google +1. kendi domainimi de settirdim, sen sag ben selamet kullaniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar