Necro Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Benim yüzüm sobaya yapışmıştı lan :D evde denemeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 gecmis olsun dostum dikkat et. simdi nasıl elin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 acı olarak iyi su topladı sadece az bi acı var. o da geçer o ilacı sürüyom işte silverdin olan iyi geldi sanırım =) teşekkürler herkese.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 konuyu okumadım ama bol bol su tuttuysan, hatta soğuk suya batırdıysan falan su toplaması çok normal, dün gece görseydim zeytinyağı dök derdim direkt, hakikaten işe yarıyo baya =D onun harici geçmiş olsun. sakın patlatma su toplama kampını, çok kötü acır elin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 öf ne fena ya geçen kış ablamın eline kaynar su dökülmüştü hemen müdahale etmemize rağmen günlerce bağrındı evin içinde habire dışarı fırlıyodu soğuk havada eli daha az acıyo diye dötü donunca geri giriyodu eve.bide kremi sürer sürmez eriyodu krem elinin üstünde pıt pıt damlıyodu(o derece) hakkat büyük işkence geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Drall said: konuyu okumadım ama bol bol su tuttuysan, hatta soğuk suya batırdıysan falan su toplaması çok normal, dün gece görseydim zeytinyağı dök derdim direkt, hakikaten işe yarıyo baya =D onun harici geçmiş olsun. sakın patlatma su toplama kampını, çok kötü acır elin zeytinyağını ben pişikte kullanıyodum :D teşekkürler lyvanna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 bu yaşta ne pişi hala slipmi giyon sen yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Yok ya bildiğin bir sürü looney tunes'lu boxerım var.konu saçma yere gider böyle giderse asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 iyi bari kücük enistenin üstüne kaynar suyu dökmedin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Geçmiş olsun. Dota da oynayamazsın sen şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 yazık yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Arma said: Geçmiş olsun. Dota da oynayamazsın sen şimdi. saol.Sanki dota dönüyo heroes of newerth diye çıktı oyun key bulamıyom sıçayım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Dostum preorder yapan birine yavşa invite atsın sana. bende vardı bitti malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Dartanian said: Arma said: Geçmiş olsun. Dota da oynayamazsın sen şimdi. saol.Sanki dota dönüyo heroes of newerth diye çıktı oyun key bulamıyom sıçayım :D Dorudur. Patide dönmüyor artık. Ama zaman zaman böyle oluyor. Sonra tekrar toplanıyor insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 BloodyBeast said: kes at ahaha (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar