Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 yine de şanslıyım ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 direk çık eczaneye al bir yanık kremi. sabaha kadar az da olsa rahatlatır. sabah hala çok kötüyse de doktora gidersin. o acı çok kötüdür, sinir bozar. geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 tşkkrler bella ya öğlen falan bişey yememiştim açlıktan başım dönmeye başlayınca gttm yaptım işte tabağa koymak için tencereyi kaldırdım üstüme döktüm elimede geldi.sanslıyım çnkü üstümede döküldü normalde evde üstsüz dolaşırım cam açtım diye üstümde tshirt vardı bişey olmadı :) acıda azalma yok o ayrı tek elle yemeğe devam :) barbu sanada teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nalorifein Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 of bende öyle yapiyorum ya aklim basima gelsin bende t shirt giyiyim yemek yaparken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 benim bacağıma dökülmüştü. kaynar suyu kupaya doldurdum çay içicektim.büyük kaşık koydum elim kaşığa çarptı kupa üzerime of varya nası acı çektim anlatamam. bi de krem bi süre acıyı alıyo sonra tekrar yanmaya başlıyor.eczane 2 krem vermişti bana.ikisini kullanıyodum adlarını hatırlamıyorum dur bakayım bulursam yazarım. ama bak vantilatör cidden çok rahatlatıyor onu es geçme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 silverdin ve anestol pomad. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 geç kaldım ama bulunsun en az 15-30 dakika soğuk su tut bu süreç geçmeden buz tutma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 silverdin sürdüm evin içinde 4 dönüyorum gözmden yaş geldi laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 ne mal adamsın tolga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 SAol abi ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 geçmiş olsun cnmms qıamam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 geçmiş olsun cnmms qıamam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 tencerenin bişeyi var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 bengay sür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 barbi yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 tencereyi tekrar ocağa koydum o iyi. bengayı hakaret olarak algılayıp üğnleminebasıcam fatih. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 yau direk git acile, durduğun kabahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 dişçiye git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 cinaliye git canlı canlı iki espri yapsın geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Bella said: silverdin ve anestol pomad. acilde de bundan farklı bir şey yapmıyorlar ama su topladıysa elin onları patlatıyolar. bu arada yanık elde daha fena olabiliyor dikkat et . benim 2 hafta önce benzin parlamasından yüzüm ellerim yandı. yüzüm geçti ama eller iğrenç, saçmasapan bişi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 ben 1.5 yaşında arka ocaktan üzerime kaynar çaydanlığı döküvermişim. bu ne ki lkjf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 gecmis olsun, doktora git, acelesi yoksa da git, adam akilli bisiler versin sur de işkence cekme, iz falan kalmasin oranda buranda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edge Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Geçer geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 ginaly said: tencerenin bişeyi var mı? halim trollük yapiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 fikri, sen misin lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar