Befounder Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 said: Date: Fri, 11 Jun 2004 12:52:23 -0700 (PDT) Subject: Magic:The Gathering Bilgisayar Oyunu Download(MAgic Online Değil!!!) http://www.the-underdogs.org/game.php?id=1550 Linkinden gerekli yönlendirmeleri takip ederek Microprose'un 1999 yılında piyasaya sürdüğü oyunu indirebilirsiniz. mtg grubundan bugün bu mail geldi. seveni olabilir. yanlız indirirken dikkat edin download manager kullanmayın, kuralları okuyun, sonra benim gibi ban yemeyin:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Sağolasın, bende arıyordum uzun zamandır.[signature][hline] She's smiling like heaven is down on earth Aşk ve pilav böceği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 ehe bi black lotus sahibi bilem olabiliyorsunuz[signature][hline]nasıl oluyor zaman bir türlü geçmezken yıllar hayatlar geçiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Apprentice diye bi oyun vardı bende böle mtg için. Gerçi o official bişey değildi. O mu acep?[signature][hline]Karpuz 7 haziran 2004'te MSN'den demiş ki: Neyse ben kaçıyorum meme elliycem. Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 yok ya official bu[signature][hline]nasıl oluyor zaman bir türlü geçmezken yıllar hayatlar geçiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 ortaokulda biri cd sini almisti aninda tum herkese yaymistik deliler gibi oynardik singleplayer i bitirmistik artik zevklidir, ama asla biriyle oynanan magic in tadii vermez bu arada apprentice harbiden guzeldir, ama hep tartisma cikar abi oole bi kart yok, yapamazsin canini azalt lutfen, azaltsana canini falan hehe[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım Ama once bu foruma baktim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Yillar önce demosunu oynamistim. Oyunu heryerde aramistim ama bulamamistim. Demoda 4 çesit deckle oyunu aylarca oynamistim. Makbule geçti, tesekkürler.[signature][hline]Even a Jedi could LD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 apprentice varken gereksiz çok eski ve çok az kart var. yine de vaktinde suyunu çıkarana kadar oynamamış olanlara tavsiye edilir.magic seven herkesin 1 kere denemiş olması gerekli diye düşünüyorum.[signature][hline]Arcane Kısayol Çubuğu[b] v1.1 [b][son mesajlar|bilgisayar oyunları|arama] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 apprentice nerden download edicem ya super bişiydi yeni desteleri denemek lazım onunla edit: oh.. buldum hemde fifth dawn patchi bile var.. çok mesudum [signature][hline]Nobody asked me so here's my advice to a young man or woman who's living this life in a world gone to Hell where nobody's safe Do not go quietly unto your grave [Bu mesaj OutTrader tarafından 13 Haziran 2004 22:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 apprantice nedir yaw ? piyasa oyunmudur eskimidir ?[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 apprentice uyduruk bi oyun 1 mb fln kuralları kendin kontrol ediosun yani senin elin başlayınca sen kendin untap ediosun kartları elin başında kartı kendin çekiosun ama kart databasei çok büyük, bütün kartlar var[signature][hline]Nobody asked me so here's my advice to a young man or woman who's living this life in a world gone to Hell where nobody's safe Do not go quietly unto your grave Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 apprentice eger iki tarafta dogru duzgun adam gibi oynadigi surette tam bir devrimdi online magic e ama yenilmeyi hazmedemezse bir taraf ve cirkeflik yapmaya baslarsa tum zevki kaciyodu. O yuzden az kisi szevk alabilir ya Appr dan[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım Ama once bu foruma baktim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 ya hadi varmi benimle apprentice cevirecek olan! gaza geldim walla[signature][hline]Nobody asked me so here's my advice to a young man or woman who's living this life in a world gone to Hell where nobody's safe Do not go quietly unto your grave Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 baya eski bi oyun bu eğer volfinin bahsettiğiyse... bende cdsi vardı ortaokulda bitirirdim... oyunda çok büyük bir bug var hile olarak kullanılıyo... her el adama manası kadar damage verebiliyosun... onun upkeepinde oyunu durdur sonra landlerini taple mana burn yiyo... :)[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 hehe karpuz evet o oyun sehirlerde kartlarin trade edebiliyosun, questler alip kart veya para kazanabiliyodun[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım Ama once bu foruma baktim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar