soulberry Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 ben bi şey sormak istiyorum. başkası adsl adımı ve şifremi bilse bi şey olur mu? yani başka telefon hattından girebilirler mi? bi program yükledim de "ey dsl" diye, kota için. onu ilk açınca şifre filan girme yeri var. yani girsem bi şey olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 du meter diye program var. kota filan için en güzeli. onu dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Adls bilgileriniz bilinsede başka hattan o bilgiler ile internete girilemiyor diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 kullanıcı adı ve şifre şey için gerekli, program telekomun sitesine bağlanıp soruyor sanırım kota durumunuzu ondan şifre vs istemiş, başka biri senin şifreni bilse bile kanımca aynı anda net'e giremez, girse bile bellidir telekomda hangi kullanıcı adı hangi numaraya kayıtlı (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 farklı hat üzerinden nete girilmiyor. Şifrenle en fazla şifreni değiştirir, o da onun işine yaramaz, yapmaz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 du meter ile ilgili bi şey sormak istiyorum. totals kısmında bi current bi projected kısmı var. aralarındaki fark çok büyük. hangisini dikkate alıcam ben? ikisi ne anlama geliyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 başkasının kullanıcı adı ve şifresi ile başka bir adres ve baka bir telefon numarasından onun adsl aboneliği ile internete girme olayı mümkün, olmamış görülmemiş birşey değil. çok nadir olsa da ciddi ciddi örnekleri vardır. direk arkadaşım ttnet alıp da gelen modem üzerinde turknet user passi kayıtlı geldii için hiç uraşmamış, olan ayarlarla direk bağlanıp 3 ay boyunca başka birinni internet hesbını kullanmıştı. başka örnekler de var. bu olmaması gereken bişey. ama olabiliyor. aklınızda bulunsun. sanırım tamamiyle sistem açığı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 dragonmax o dediğin 2008 kışından beri imkansız bir olay bizzat bir sene internet kafelerin sınırsız şifrelerini falan kullandım ama o yılbaşında bitirdiler o olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 anlamıyorum, daha şimdiden eylül ayı 1.3 gb olmuş. bu kadar şey indirmedim, hatta indirdiğim şeylerin toplamı 100 mb bile değil. kafayı yicem, bi şeylerden kıllanıyorum ama neyden kıllandığımı da teknik olarak bilmiyorum. kablosuz ağım kapalı galiba, yani dışardan sömürüyo olamazlar. virüs filan olabilir mi bu tür? başka açıklaması yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 wireless yayının açık kalmış olabilir mi? edit: - modem arayüzüne girip wireless yayınını iptal et - ya da wirelessına şifre gir - eğer facebook youtube ve bilimum video sitesine giriosan onlar zaten cayır cayır kota basıyo.. bişey indirmene gerek yok.. bunları kontrol et.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 bugün kontrol ettim 1.6 gb olmuş. youtube filan da izlemedim. modemin fişini çekicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 çok ilginç. vardır onda bişe. antivirüs update dicem 300mbt update olmaz :/ ama 300 mb 20 tane sitrede 2-3 saat dolaşsan gene gider yani. normal bi değer ama bilmiorum. eğer dünden bu güne hç gimediysen vardır bişe dediim gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Dragonmax said: başkasının kullanıcı adı ve şifresi ile başka bir adres ve baka bir telefon numarasından onun adsl aboneliği ile internete girme olayı mümkün, olmamış görülmemiş birşey değil. çok nadir olsa da ciddi ciddi örnekleri vardır. direk arkadaşım ttnet alıp da gelen modem üzerinde turknet user passi kayıtlı geldii için hiç uraşmamış, olan ayarlarla direk bağlanıp 3 ay boyunca başka birinni internet hesbını kullanmıştı. başka örnekler de var. bu olmaması gereken bişey. ama olabiliyor. aklınızda bulunsun. sanırım tamamiyle sistem açığı.. Eskidendi. Hatta limitli kullanan arkadaşa kendi şifremi veriyordum benimkine işleniyordu. Aynı ilde işe yarıyordu. Galiba aynı santralde olması gerekiyordu(bundan emin değilim). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar