Urthas Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Selam arkadaşlar ben darkfall'a başlama kararı aldım fakat isim ve soyadım 15 karakterden uzun olduğu için tam olarak subscription dan giremedim yanlış bi şey yapmak istemedim bi kaç kere yanlış girildiğinde blok lanma oluyomuş sanırım ne yapmam gerekli yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Sigdigi kadar yaziyorsun, sorun olmuyor :)
Urthas Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 isim soyadımı sığdığı kadar yazdım gene olmadı 2 kere denedim son hakkım kaldı galiba sonra bloke mi olucak ?
hayspat Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paypal varsa paypaldan ödeyebilirsin.
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 sığdırğı kadar türkce karakter kullanmadan yazman lazım, benımkide sığmıyodu ama oluyobu bu şekilde. bloke olunca prosedür nedir bilmiyorum ama. istiyosan paypal'la ödiyebilirsin evet.
Urthas Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Malesef paybal yok isim ve soyad arada boşluk bırakıp sığdığı kadar tekrar denedim fekat gene olmadı:S
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 alla alla bakıyım bu subscribtion menusune ben tekrar.
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 su anda bakıyorum menuye acıkcası değiştirmişler menuyu ve soyadı sığmaması gibi bir sorun olmaması lazim artık. http://www.eu.darkfallonline.com/default.php burdan acc'a tıklatıp ordan https://accounts.eu.darkfallonline.com/account/ buraya girip create account diyip acc yaratmayı deniyebilirmisin bi, eğer yarattıysan zaten acc'ını, burdan login olup billing info'dan kredi kartı bilgilerini girip subscribtion'dan satin almayı deniyebilirmisin?
Urthas Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 banka la ilgili bi problem çıktı şimdide 3 gün sonra kullanıma açılıcakmış kart 4 kereden fazla kabul edilmiyen giriş olmuş:(
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 3 defa yanlis girip blok yediysen support'a mesaj at boyle boyle girdim kabul etmedim, adim soyadim sigmiyor diye, sana geri donucekler "terar dene" diye cat diye olmasi gerek :)
Urthas Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Haklıymışsın valla çat diye oldu hehe:) şuan patch indiriyo sanırım 574226kb umarım akşama kadar girerim başka patch yoksa tabi.
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Iyi oyunlar :) Unutmayin oyun solo oynamak icin degil! Birilerini bulun :)
Öne çıkan mesajlar