|Joker| Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 İstanbul Büyükşehir Belediye - Kasımpaşa bile derbidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Arsenal tüm Londra'nın takımıdır. Komik duruma düşmemek lazım. Saygılar dedim galyana getirdim, BJK'yi sever sayarız ama biraz yarışın dışında tutarız. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 BulletRide said: Arsenal tüm Londra'nın takımıdır. Komik duruma düşmemek lazım. Saygılar. arsenal demedim chelsea dedim zaten... komik duruma düşmek işimiz değildir.. sevgiler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Harrykewell nerde?yorumlarını merak ediyorum da. saygılar,sevgiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 gol attı ya yorgun duştadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 gelir birazdan sallar mustafa sarp'a allah ne verdiyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 vurmayn tamam çok kötüydü asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Khelben said: gol attı ya yorgun duştadır. abi bu espiriyi şikayet bile ettiler banlenmen için haberin olsun, o derece kötü yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Rewendor said: Khelben said: gol attı ya yorgun duştadır. abi bu espiriyi şikayet bile ettiler banlenmen için haberin olsun, o derece kötü yani ben bile şu anda kendimi şikayet etmeyi düşündüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Ben şuan accountumun silinmesi için başvurmayı düşünüyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 zaten başlığa mesaj gelmiyo millet paticik i bıraktı heralde bundan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 abi insanlar sokağa dökülcekti son anda vazgeçtiler , açılımdan dolayı filan eylem yapıyorlar yanlış anlaşılır diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paticikte Khelben Açılımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 kaç kaç bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Böldürmeyiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Llama said: kaç kaç bitti nereye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 http://www.resimler.tv/data/media/419/kotu-espri.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Khelben said: gol attı ya yorgun duştadır. X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noma Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Balta-Arda-Topal çöptü resmen özellikle ilk yarı golden sonra ankara sapıttı cok alan buldular rahatladı takım. gs nin golü ilk 20 dakikada bulması lazım yoksa gs zorlanıyo gol bulmakta demekki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 kızlar yine kazandık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 VUUUUUUU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 dur lan yazmayı unutmuşum ÇAK-TIK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 noma said: Balta-Arda-Topal çöptü resmen özellikle ilk yarı golden sonra ankara sapıttı cok alan buldular rahatladı takım. gs nin golü ilk 20 dakikada bulması lazım yoksa gs zorlanıyo gol bulmakta demekki olay ilk 20 dakika ile alakalı değil. Elano'nun yeri konusunda bir sorun var gibi gözüküyor. Bana kalırsa Arda her şekilde ortada oynamalı, bu sene o bölgede gayet etkili. Elano ise iyi bir kanat olacak özelliklere sahip değil,yavaş bu oyuncu. Bunun uyum süreci olduğunu düşünenler de yanlış düşünüyor diyebilirim. Orta sahada Arda'nın yanında Emre türü bir oyuncu olsa Galatasaray daha da başarılı olabilir. Şayet, Arda Elano yanyana oynarsa Galatasaray çok açık söylüyorum gümler. Elano'nun oynaması için tek yol Arda'nın solda oynaması gibi gözüküyor. Fakat, doğruyu söylemek gerekirse Elano konusunda şüphelerim arttı, Arda'nın yedeği olsa çok memnun olurdum, tabi verilen para ve getirdiği ses te ortada. Umarım Rijkaard iyi bir çözüm yolu bulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar