Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 THY'nin yurtiçi seferler için kurduğu bir şirketmiş kendileri. Antep'ten Samsun'a bilet ararken denk geldim, şaşırdım kaldım. Girdim THY'nin sitesine, 59 TL'lik bileti gördüm. http://img22.imageshack.us/img22/4189/anadolujet.jpg "70 falan olur vergilerle" diye düşünürken; http://img38.imageshack.us/img38/4822/anadolujet2.jpg 55 TL'lik bilete 54 TL vergi nedir yahu? Şaka mı bu adamlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 sırf adı %100 olmasın diye 54 TL yapmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 ciddi mallar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Ahaha THY efsane o konuda ya. Yurt dışı hariç hiç kullanmadı, düşünmüyorum da. Pegasus falan dene diyeceğim de var mı seferleri veya saatleri uyar mı bilemiyorum. Gayet ucuz oluyor Pegasus THY'ye kıyasla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Adam vergi diyo, ister pegasusa bin ister atlasa ne fark eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 pegasus ta 78 ytl lık bodrum bıleti vergisiyle 84 mu ne oluyo yenı aldım daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 anadolu jet (tu) izmir-ankara gittim. 79 liraydı herşey dahil. koltuklar biraz dar ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 anadolu jete bakıyodum demin samsun izmir. 29 lira bilet 80 küsür vergi (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 bilet fiyatı düştükçe vargisi artıyo mu lan? nasıl iş bu, ters orantı mı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 bi mallık var ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 haydan gelen huya gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 koltuklar baya dar gerçekten. ama kısa mesafede çok fark etmeyebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 muhasebenin incelikleri 101 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 adam vergi mevzuatına komple hakim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 uçağın alana inmesi kalkması parası, ayak bastı parası, servis ücreti vs gibi kalemlerle zaten sabit 50-55 ytl sanırım bir vergi var. kelle başı sabit ücret kitleme politikası yani. bazen bunlardan bazılarını firma karşılıyor. öyle tam bir neyin ne olduğu belli olmayan bir pazar. en temizi bilet almadan alana gidip, check in'i zamanında yaptırmayanların koltuklarına çökmek. baya ucuza geliyor ama riskler barındırıyor tabii. ben son 4 seferdim şanslıydım bakim ne zaman mal gibi kalacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 son 5 ayda haddinen fazla anadolu jetle uçan biri olarak; 1) uçmayın otobüsle gidin daha rahat edersiniz. 2) 29 liralık biletlere kafam girsin 50 lira ek vergi ödüyorsunuz 3) uçakta bir adet crax veya dankek yeme şansınız var içecek olarak da su ve çay. 4) fiyat olarak işi son saniye belli olanlar (misal ben) 150 liradan aşşağıya uçamıyorum zaten hem normal fiyata uçup hem de maliyeti kısıcaz diye beşinci sınıf uçuyoruz. 5) koltuk araları sky dergisine yazmaya utanacakları kadar dar. aynı model THY uçağından neredeyse 5 sıra daha fazla. 6) miles&miles da mil kazandırmıyor bileti kaça alırsanız alın. Böylece 5 ayda 40 dan fazla uçuşdan bir şey kazanamamak koyuyor. 7) Başka seçeneğiniz yok ankaradan nereye uçak olursanız olun... seve seve Anadolu Jet le uçmak zorundasınız. Sadece istanbula THY ile uçabiliyorsunuz. 8) THY'nin en eski uçakları anadolu jet olmuş. Hafiften kelle koltukta gidiyorsunuz hissiyatı veriyor. 9) ağırlıklı olarak hostes yerine steward kullanıyorlar :) sonuç olarak kısmen ucuz gibi gözükse de düşük maliyet yaratıcaz diye ottan boktan kısmaları ve alternatifsiz bırakmalrı yüzünden kahrolsun THY ve Anadolu Jet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Bizim Air Canada gibi birsey bu herhalde. Ulke ici ucuslarda birak dankeki, hicbirsey vermiyorlar. Hersey parayla. Kulaklik satiyorlar koltuklarin arkasindaki ekranlar icin, 3 $ a. Zaten koskoca Kanada'da ulke ici ucan 2 sirket var. Adamlar tekellerine almislar. Mesela benim sehirden Florida'ya gitmek, Montreal'e gitmekten daha ucuz. Boyle de sacma bir olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 kanada gibi büyük ülkede saçmaymış hakkaten. türkiyede otobüs iyidir. otobüse devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Malkor said: Adam vergi diyo, ister pegasusa bin ister atlasa ne fark eder. Vergi bakımından dedim zaten. Max 10 ytl ekstra vergi biniyor Pegasus'ta bilete. En azından hep bana böyle denk geldi de her seferinde de böyle gelmesi şans değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 yurtiçi pegasus iyidir yahu. o değilde kahrolsun thy falan denilmiş, yurtdışı için iyilerden bence, bir south african airways varki hail thy dedirtiyor adama. değerini bilin yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 said: Vergi bakımından dedim zaten. Max 10 ytl ekstra vergi biniyor Pegasus'ta bilete. En azından hep bana böyle denk geldi de her seferinde de böyle gelmesi şans değildir. Pegasus ekstra ücretleri almıyodur, olay ilginç ama 50 nerde 10 nerde :) memleket bi garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 pegasusların koltuklar çooook kötü benim gibi 2 metrelik adam için bildiğin işkence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 çorluya gittim ankaradan anadolu jet'le. rötar sorunu yoktu, acil çıkış kapısına oturduğumdan koltuk açıklığı baya iyiydi. ama kanatları motorları izlerken yusuf çektim baya sarsıntılı bir yolculuk oldu açık havada yapmama rağmen. hostesler baya güzeldi, direk thyden çekmişler sanırım. ama 29 lira bilet 35 lira vergi nedir anasını satayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Vallahi az önce her şey dahil 40 liraya bilet almış biri olarak flypgs.com diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 flypgs su bile vemiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar