Llama Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Azmodai said: kanka hakemler bizim, spor tahkim kurulu bizim. en fazla 1 mac alir. ya daha geçen senelere kadar bu işleri yapardınız itiraz ederdiniz ama artık itirazda etmiyorsunuz yapıyoruz diyorsunuz. helal valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Azmodai said: Masquerade said: Bi de emre kenke kaç maç ceza verecekler bakalım. kanka hakemler bizim, spor tahkim kurulu bizim. en fazla 1 mac alir. 1 çok. para cezası yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 ne itiraz edicez ya. para var, huzur var. üç kuruş hakemlere beş kuruş federasyona olay tamam aziz başkan sen çok yaşa. parayla şikeyle eze eze.bizde böyle. yersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 utanma hissi falan kalmadi bizde... 3 puan geldikce utanacak bisey de yok kanimca :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 koca forumda 2 tane fenerlimi var lan hep ikiniz hep ikiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Llama said: Azmodai said: kanka hakemler bizim, spor tahkim kurulu bizim. en fazla 1 mac alir. ya daha geçen senelere kadar bu işleri yapardınız itiraz ederdiniz ama artık itirazda etmiyorsunuz yapıyoruz diyorsunuz. helal valla azmodai bizim diyince hakikaten orda yazilanlar bizim oluyo dimi ? azmo azizin sag kolu sanki lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 HA BU ARADA Emreye kırmızı kart gösteririrm dedi hakem %30 iskonto yaptı, sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 kanka bavulla ben teslim ediyorum paralari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 bu emreyi biri bıçaklicak bigün ama hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Llama said: koca forumda 2 tane fenerlimi var lan hep ikiniz hep ikiniz birimiz yeter aslında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 valla aziz amca burayıda satın alır diye korkuyorum esasen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Fistan said: HA BU ARADA Emreye kırmızı kart gösteririrm dedi hakem %30 iskonto yaptı, sağolsun. oyle olmadi o is, dedik ki abi penaltilarini verme lutfen, olursa falan penalti hos gor dedik, o da abi olmaz dedi... biz de o zaman emreye kart goster dedik o da ok dedi. Bu isler boyle. onceden yazili hersey, hakemlerin arka cebinde talimatlar var iste, dakka dakka uyuyorlar sagolsunlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Fistan said: Llama said: koca forumda 2 tane fenerlimi var lan hep ikiniz hep ikiniz birimiz yeter aslında... ozcan? ne demek birimiz yeter? bana gerek yok mu diyorsun yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 son olarakta ikinci gole ofsayt diyenlere burdan lololo yapiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 satin alma kosullarinda o da vardi dis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Azmodai said: Fistan said: Llama said: koca forumda 2 tane fenerlimi var lan hep ikiniz hep ikiniz birimiz yeter aslında... ozcan? ne demek birimiz yeter? bana gerek yok mu diyorsun yani? oy kavga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Llama said: valla aziz amca burayıda satın alır diye korkuyorum esasen :) Korkma, herkes bir gün Fenerbahçeli olacak. No Stres. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 bi an heyecanlandınız di mi koçum semih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Azmodai said: ozcan? ne demek birimiz yeter? bana gerek yok mu diyorsun yani? yok abi, sen ya da ben olmasam bile yeteriz bunlara :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 sivasın düşüşünü forumca omuz omuza izliyecez :) trabzon sivas ne olacak bakalım bu sene.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 |Joker| said: Llama said: valla aziz amca burayıda satın alır diye korkuyorum esasen :) Korkma, herkes bir gün Fenerbahçeli olacak. No Stres. şapkamız bile var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 haa tamam o zaman kankaci. seni birakiyorum o zaman bunlara karsi takil, ben bugun yeterince seviyesizlik yaptim, abartmayalim daha fazla sdafg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 sivas super gidiyor ama ust 1 olamadilar alt 1 i zorluyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 klasik anadolu takımı oldu gene ya, bir sene coş coş 2. sene düş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar