Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Açılıma en güzel cevap 4 şehit!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sylian said:

Yok oturmayalım öyle devam etsin,

bu adamları durdurabileceğine inanıyorsan otur,

ben şimdiye kadar 30000 kişinin canına mal olmuş bir örgütle anlaşılabileceğine ihtimal vermiyorum. aksine öldürdükçe bişeyler elde ettiklerini görmek onlar için bloodlust demek.
Mesaj tarihi:
Wispy said:

Bütün kürtleri öldürecek bir biyolojik silah olsa kullanalım diyecek insanlar var bu forumda.

Ya benim anlamadığım neden kürtler çıkıpta samimi bir şekilde bitirin bunu arkadaş! demiyor?

Neden onlara sürekli leke sürdüren bu örgüte destek veriyorlar her ortamda.

Toplanamıyorlar mı ? Çıksınlar diyarbakır da DTP mitinginde PKK bitsin diye bağırsınlar.

Neden bağırmıyorlar ?

Bizdende evlat ölüyor onlardanda.

Hal böyle olunca.
Gerçektende hak ediyorlar biyolojik silahı.

Her kürt pkk değil ama
Her pkk kürt.
Mesaj tarihi:
Sinad Allah aşkına git bi dna testi yaptır, kürt, yahudilik ya da araplık kanında çıkarsa intihar et.

Yahu arkadaşım anlayamıyorum Türkiye'deki ırk davasını kürtlerin öldürülmesini isteyen hepiniz mi çekip gözlü uzun saçlı koluna yay asılmış tiplersiniz çözemedim.
Mesaj tarihi:
Ederim.

Kökenim olan bir millet, yaşadığı topraklara bu kadar şerefsiz haysiyetsiz bir terör örgütüyle kalleşce bir mücadeleyi destekliyorsa utanarak intihar ederim.
Mesaj tarihi:
mammuth? yazip tank resmi koymak gelmsiti ancak vatani icin olenlere saygidan yapmiyorum bu civikligi

kendinize az ceki duzen verin kedi kopek gibi her topicde dalasiyorsunuz biktirdiniz artik
Mesaj tarihi:
"Türkiye Cumhuriyeti'ne vatandaşlık bağıyla bağlı herkes Mahmut'tur" densin istiyorum ben, eğer "Türk'tür" yazılmayacaksa.

Facebook hesabı olan biri bi grup kursun.
Mesaj tarihi:
NoTwisT said:

Beyler olay uzucu, sehitlerin ailelerine allah sabir versin. Turk,kurt, laz, amerikan, kenyali kisaca "insan" olan herkes bu insan musveddelerini (pkkyi) lanetler, teroristlerin kokunun kurutulmasi icin dua eder.

Buraya kadar tamam, ama kurtler toplu olarak hayvan, onlari fisleyelim asalim keselim hepsini demek de bir o kadar uzucu. Vatanini milletini (turk-kurt-laz-cerkes) herkes kadar seven, askerligini gururla yapan senin benim gibi duzgun insan olan o kadar cok kurt varki.

Patide bile durum buraya geldiyse bu dugmelere cok guzel basilmis oldugunun, olayin toptan irkciliga donmus oldugunun gostergesi, bu hep konustugumuz "dis gucler" orgazm sigaralarini yakmis biz birbirimize girmisken keyifle izliyor emin olun..

Zaten PKK'nın amaçladığı da bu. insanları kamplaştırmak, ayırmak, bölmek.
Mesaj tarihi:
sinad said:

Her kürt pkk değil ama
Her pkk kürt.

güzel kandırmışlar.
Her PKK'nın Kürt olması sanılmasına rağmen aralarında oldukça fazla sayıda Kürt kökenli olmayan insan da var.

Ama tabii kin, nefret vs, ne desek işe yaramıycak. İnsanları kandırmışlar bir kere, etrafta "Kürtlerin hepsi yokedilsin" diye koşturuyorlar.

Sylian said:

Sinad Allah aşkına git bi dna testi yaptır, kürt, yahudilik ya da araplık kanında çıkarsa intihar et.

Yahu arkadaşım anlayamıyorum Türkiye'deki ırk davasını kürtlerin öldürülmesini isteyen hepiniz mi çekip gözlü uzun saçlı koluna yay asılmış tiplersiniz çözemedim.

kafatasçı Türk'lerin mantalitesi. Kafatasçı PKK'lar da, Kafatasçı Türk'ler de aynı sonuca vardırıyor.
Mesaj tarihi:
Pkk aslında venezuellalı güzellerin oluşturduğu bir topluluk.
Bize terör örgütü olarak lanse etmişler.

Bende diyorum neden avrupa yıllardır hayran hayran bakıyor bu örgüte.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...