Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bilgisayar Bozuldu - Yardım!

queen_of_ugly

Öne çıkan mesajlar

Kutulu'dan gelen mesajı aynen aktarıyorum:

"Normal bir şekilde çalışırken bir anda tüm ekran yatay dikey bir sürü çizgilerle doluyor ardından bilgisayar kendini resetliyor ve açılmıyor.. Kapatıyorum bi beş on dakika sonra açtığımda açılıyor o açılış ekranı (bios setup vs diyen) bile çıkmıyor öylece duruyor.. Bi on dakika sonra açıyorum kısa bir süre normal sonra tekrar aynı şeyler.. Neden olabilir bir yardım lütfen"
Sosyal ağlarda paylaş

laptop ise monitore bir sey olmus olabilir. monitor baglantilari laptoplarda hareketli olabiliyorlar belki eskidiginden bir iletisimsizlik olabilir.

dedigine gore windows acilis sesi geliyor ama ekran kapkara, istersen fonksiyon tuslari uzerindeki kisa yollardan monitoru ac kapa tvye ver seklinde olan ozellikleri bir calistir kapa.

windows aciliyorsa sistem aletlerinin hepsinin normal calisiyor olmasi gerekir, grafik karti vs olmus olsa acilmaz, harddisk, ram bozulsa gene acilmaz. ses geliyorsa ses kartida duzgun tek aklima gelen monitor hatasi..
Sosyal ağlarda paylaş

belli bi süre calısıp sapıtıyor sonra dimi.
ekran kartı belleği gitmiş bence 2 senede bir oluyor bana (5 gun once oldu nitekim :P)
sırayla ekran kartına işlem yaptırıp test eden programlar ( artifact test, videocard stabilit tester, videomemory test) var ama ben denedim bişi bulamadılar yada yarım kaldıar yani büyük olasılıkla işe yaramıyorlar :D.

ps: bu mesaj 640/480 çözünürlükte 16 renk te yazılmıştır. acını tamamen anlamaktadır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...