dory Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 ruyamda lisemdeydim, ingilizce katinda, kizlar tuvaletinin capraz sinifindaydim. okulun en koca memeli hocasindan ki kendisi felsefecidir ingilizce dersi aliyodum. carla ve leverne (levernagain olabilirdi emin degilim yanlis olmasin)(scrubs karakterleri bunnar) ile sigara icmeye tuvalete gidiyoruz, bunlar işerlerlen ben getirdigimiz 1 dal sigarayi icmeye basliyorum. bu sirada ozde felsefeci koca meme tuvaleti basiyo. sansima tuvaletin 2. kapisi var ve ordan kaciyorum. leverne ve carla'yi orda brakiyorum, nolduklarindan habersizim. bu arada resmen scrubs modunda yasaniyo hersey cunku surekli bi ic sesimin dialogunda gelisiyo. sonra eve gidiyorum, sevgilimin evine, JD. JD ve turk evde ps oynuyolar (3 sanirsam) sonra ben geliyorum ve onlara yemek pişirmeye basliyorum, yemek de et duz et hasliyorum. sonra carla geliyo, beni turk'e sikayet ediyo, turk nobody can leave my woman like that!!! diye bagriyo bana. ben, kocameme, ic ses turkce konusurken, leverne, jd, turk ve carla ingilizce konusuyolardi. ve uyandim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 scrubs açıkken uyuya kalmışsındır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 hayir 2 gundur izlemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 bunelan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 S04E01 olcaktı başlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 uyandığın iyi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 ehue güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Kadının adı Lavern. O öldükten sonra yeni gelen ona benzeyen hemşireye ( ki aynı kadın <.< ) Lavernagain diyodu JD. Nası izliyosun arkadaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The Blue Casket Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 ilginç değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 hmm belli ki bağımlılık yapan bişeyi 2 gün izlemediğin için başına bunlar gelmiş. Ya da üstünü örtmedin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 levern, adini yanlis yazmis olabilirim de, levernagainin ayni kadin oldugunu anlamicak kadar salak da degilim, orda espri yapmaya calismistim. anlamamissin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 kisa surede fazla bolum izlemissin arka arkaya. gecmis olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Yok aynı kadın oldugunu anlamadın demedim ztn. Öylesine belirttm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 nasi izliyosun arkadasim diyince atarlandim, sonucta scrubs burda bahsettigimiz hassasim ve uyandim gozumu actim, güldüm ve patiye yazdim. hala bi gozum kapali yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 bende geçenlerde consu görmüştüm rüyamda, gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 ben de japonyaya giderken 12 saat yolculukta bi 5-6 bölüm arka arkaya izledim, ama o kadar bölüm vardı ki onlar da eskiden izlediim bölümlerdi, baya eğlendim yine izlerken, dönünce ben de 0 dan bi başliim çok izlersen öle oluo ya. Ara vermiş olsan bile biraz hehe. fena bi rüya değilmiş ama en azından JD manitan olmuş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 dory said: ve uyandim. erken uyanmışsın, rüyada elliot yok x(( (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 JD <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Mortis said: en azından JD manitan olmuş =) oha yoksa tuğba mı elliot olmuş çakaal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 double frick on a stick with a brick Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 dory rüya dedi de aklıma geldi. pazartesi günü rüyamda Cons'u gördüm. Orçun diye seslendiyodum bende ona. (Bi samimiyet vardı yani ^^) Böyle kareli gri bi gömlek vardı üstünde. Pis pis sırıtıyodu giderken. Ne gülüyon lan diyodum ben, sırıtmaya devam ediyodu. Sonra da arkadan birisi orçun işte, hep böyle o diyip o da gülüyodu.. bu da böyle bi hikayemdir işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 abi sen orcuna asiksin. hakkaten karasevdalanmissin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 LA BÜDÜ MAĞTAĞ BÜDÜM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 dory said: abi sen orcuna asiksin. hakkaten karasevdalanmissin AHAHAHHA durum ciddi demek ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 ben kabus gördüm, saftim kaydi. kendime gelemiyorum hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar