Bella Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 gey gibi olur yapma ya. gerçi küçük taktığnı düşündm halka takıcan herhalde. yapma bence . aman kaç kere yapma dedm bananeyse amma sahiplendim topiği skdlf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 @kermit: aynen oyle edit: araya nesaj girmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 ya bi kupe bi insani nasil gay gibi gosterebilirki onu anlamiyorum bende kutur kuturum yani bi tek burnumdaki hizma mi beni gay yapacak lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 broodveeey brooodveeeey evribaadiiz heepiii ennd geeey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Hızma dediğin şeyi birinde görsem ahaha ibneye bak derim açıkçası.O yüzden de yaptırma diyorum hadin gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 megalomanlık ne alaka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 ben daha da ileri giderek hem yaptırmanı istiyorum hem de yaptırdıktan sonra foto koymanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 megalomanlikla ne alaka? cicekli bocekli seyler takmiyacaz heralde siyah halka takicam takarsam zaten bunun neresi gay anlamadim kulturle alakali heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Kütür kütürüm erkeklik baabında söylediysen tamam sorun yok değil megalomanlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 he evet ona demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 :D erkeklik anlaminda soyledim ya ayrica baby face olmayida cok yakisikliyim kralim mayetinde solemedim surat tipim oyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Tam bir xunn oluyon sanırım o halde asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 nese ben kaşımı deldircem yine bak gaza geldim bu sefer. sen neye karar verdin 5 sayfadan sonra sdklf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 yakışıklıysan yazık etme o zmn kendine oranı buranı deldirip. baby face adama hiçbi piercing yakışmaz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 senko said: oha ortayı da deldirmez heralde. Ne sokcak sonra oraya? ?? deldirirse bunu takmıcak zati muz takıcak oraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 ilk olarak çirkin olur. kızların bile hepsine yakışmıyo, çok nadir çıkıyo ki erkekte rezalet bişey olur bence. ayrıca evet, çok gay durur. hele "sol kulağa np, ama sağ kulağa küpe takmışsa hipne demektir" anlayışı oldukça yaygın bişeyken burun deldirme filan bayağı bi risk almak demek oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 MUZ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 ahaha muz ne hakketen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 burnun sol tarafını deldirse yine de gey mi oluyor şimdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 senko said: oha ortayı da deldirmez heralde. Ne sokcak sonra oraya? ?? Bu arada aynısının siyahı kulağımda lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 7thBreath said: burnun sol tarafını deldirse yine de gey mi oluyor şimdi ? bu mantıkla ilerlediğimizde ortadayken biseksüel sağdayken gay soldayken erkek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 dostum deldirme o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 ben kulagimda 7.ci sinifa giderken deldirdim o zamanda ayni seyleri kulak icin diyorlardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 selam, konu hakkındaki düşüncelerinizi yazıya dökerken biraz üslubunuza dikkat edin bikaç mesajı temizlemek zorunda kaldım, lütfen bi daha olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 MaHaLLe BaSkIsI VaR oLm!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar