Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 bune :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaggy Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 gaza geldim aga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 5. sette dayanamayıp uyudum. 2. sette Federer'in servis oyununu, üstelik seti alacakken, kırdırması maçın dönüm noktası oldu. O ana kadar varlık gösteremeyen Del Potro maça tutundu. Federer cephesinde ise yarı finaldeki konsantrasyonunu göremedik, tiebreakte çift hata ne lan. Del Potro Federer'in yalpalaması karşısında geri adım atmadı ve iyi oynayarak maçı aldı. Del Potro'nun kendini geliştirmesi erkekler tenisin yavanlaşmaması açısından sevindirici, zira Federer'in üst düzey oynayabileceği 3 senesi falan kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Soyle resimlerle noktalayalim Federer'e tepsisi hayırlı olsun :Q Kim Clijsters'in kızı ne kadar sirinmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 helal olsun del potro'ya. umarım murray ve djokovic gibi kıvılcım gibi gorunum kaybolmaz hemen. gerci onlar icin kayboldu diyemeyiz henuz ama rakip olamadılar ne nadal'a ne de federer'e. del potro macın sonunda yaptıgı konusmada da bayagı alcakgonulluydu. hala en buyuk federer olsa da kariyerinin sonuna dogru devredecegi bayrak insallah del potro olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 nadalıda görmek isteriz elinde tepsisiyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaggy Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 marsel 45 sıra atlamış sıralamada, 186. sıraya yükselmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar