mokoko Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 federer djokovic macı mukemmel geçio cidden. tenis oynanıo abi adamlar mukemmler. ilk set 5 5. sette durum 40 40 su anda. mukemmel rallyler oluo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 tenis turnuvasi degil mi bu, cayda cira mi oynicaklardi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 hani murat kosovanın guzel bi golden sonra "işte premier lig bu" bağırışı vardır ya hani bole guzel hareketlerin falan olduğu bi lig manasında. bende orda bole bişi demek istedim. hani "tenis bole super bi oyun su maçı izlediğinde anlaşılıo" tarzı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 çok güzel maç oldu unutulmaz anlar yaşandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 bu adam bu vurusla winner yaptı. hemde ole maçın ortasında falan değil bu sayıyı alarak maç sayısına geçti. nadal ı daha fazla severim ama federer gelmiş geçmiş en iyi tenisçidir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Djokovic yine figüranlık yaptı, maçın hiç bir anında tehdit oluşturmadı. Neyse figüranlığı boşa gitmedi, finaldeki başta olmak üzere bir kaç efsanevi sayı izledik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 pete samprass ve birçok tenisçi seninle aynı fikirde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 valla ben cokoviçide fede yide pek sevmem ama izlerken en cok eglendiğim maçlardan biriydi. cidden seyir zevki yuksek bi maç oynadılar. bu maçı izleyebildiğim için kendimi şanslı sayıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Del Potro tabuyu değiştiricek göreceksiniz.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Del Potro alsa ne güzel olur ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 link: /watch?v=2AongvIWiFg efsane winner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Federer'i sevmiyorum demek Micheal Jordan'ı sevmiyorum demek gibi bir şey, el insaf. Yaşayan tenis efsanesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 şimdi çıkıp "o kadar efsane bir şey yok" dersem çok taraflı olur, o yüzden olmaz; ama yine de topun yere yaklaştığı anı doğru tahmin edip bir vuruş yapmış, aslında yapılamayacak bir şey değildi bence. winner olması bir başarı elbette de; onda da djokovic'in, federer'in o topu cevirmesini beklemiyor olmasının da etkisi var bence biraz. tabi şurası doğru: çok güzel düşünce, çok güzel winner. roddick'in topu parçaladığı servis gibi bu winner da yıllar sonra bile hatırlanacak muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 eldar said: Federer'i sevmiyorum demek Micheal Jordan'ı sevmiyorum demek gibi bir şey, el insaf. Yaşayan tenis efsanesi. Federer'i sevmiyorum, Nadal'ı yenmiş olmasına üzülsem de Del Potro'nun Federer'i üzmesini canı gönülden isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Del potro'yu Goran Ivanisevic'e benzetiyorum. İvanisevic daha iyi servis kullanırdı ama iyi karşılayamazdı Del potro bunu iyi beceriyor. Potro'nun en önemlisi +'sı sakin olması ve maça daha iyi odaklanması. İvanisevic deliriyordu maçlarda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaggy Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 michael jordan'ın en büyük rekabet ettiği oyuncular john stockton ve karl malone'du herkesin bildiği gibi. ve bu adam, şamar oğlanı yaptı utah'ı. federer'le bir tutuyorsunuz yani, gz. federer de efsanedir falan da, jordan demek çok yanlış. federer, ezeli rakibine 5 grand slam finali kaybetmiş, toplamda 13-7 geride, kaybettiği maç sonrası ağlamış falan. jordan'ın böyle ezik bir an yaşadığı oldu mu? yine federer düşmanı yapacak bazıları ama gerçekler bunlar yani. :D adam inanılmaz yetenekli ve efsane tenisçi, en iyisini bilemem, 70'leri falan bilmediğim için. en iyisi diyene karşı da çıkmam. ama tenis tarihinin en iyisi denen bir adam dönemindeki rakibinin şamaroğlanı oluyorsa, sori babs yani hehe. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Jordan'ın rekabet ettiği ancak kendisi olabilir çünkü oynarken rakipsizdi, aynı şu anda Federer'in olduğu gibi. Tenis bireysel bir spor ve farklı zeminlerde oynuyorsun, her sene sürüyle turnuva görüyorsun. Dolayısıyla, Nadal gibi çok iyi bir tenisçinin Federer'i GS dahi olsa yenmesi çok acayip değil. Bence Federer'in 15 GS şampiyonluğu kadar etkileyici başka bir rekoru üst üste 22. GS yarı finalini oynamış olması. Bu rekoru çok uzun zaman kırılamayacaktır. Bu kadar uzun bir zaman zarfında bu derece üst bir irade göstermek herkesin harcı değil; Federer de tam bir şampiyon yüreği var. Duygusal olması ise kesinlikle bir eksi olarak görülmemeli, zaten bu motivasyonu başka türlü sağlayamazsın. Maksat bok atmaksa MJ'in duygusallığını da gördük; adam babası vefat edince hayaliydi diye beyzbola başladı kariyerinin ortasında. Sonuçta istatistikler Federer'in üstünlüğünü gösteriyor, ama istatistikleri bir kenara bırakırsak Federer özellikle yarı final- finallerde öyle maçlar çıkarıyor ki bu adam gerçekten en iyi diyorsun. Özetle Federer, hem mükemmel tenis oynuyor hem de bütün rekorları alt üst ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 federerin tekniği çok üst düzeyde nadal tamamen kondisyondan kazaniyor her topa koşuyor duvar gibi geri yolluyor.nadalda servis diye birşey yok ayrıca 5gs finalinde yenmiş olması onu federerden iyi yapmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Abi sen de vur deyince öldürmüşsün; tamamen kondisyonla maç mı kazanılır. Nadal ciddi anlamda iyi bir tenisçi, tekniği de çok çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 bi üstteki mesaja baya bi katıldım. nadal ilk çıkış yaptığı sadece roland garros'u kazandığı dönemde hakikaten neredeyse sadece fiziğe ve mücadeleye dayalı oynuyordu, tekniği çok ahım şahım değildi. biraz da bunun için roland garros ve diğer grand slam başarıları arasında çok fark vardı. ama özellikle geçen sene ve bu sezonun başındaki turnuvalarda çok daha farklı oynadı, tekniğinin eskisine göre çok daha iyi olduğu belli oluyordu. bu sefer de işte fiziğini daha fazla zorlayarak oynadığı dönemin mirası olan diz sakatlıklarından çekmeye başladı iyiden iyiye. teknik olarak federer'le kıyaslanabilecek kimse yok tabi ki, ama nadal'ı da bu konuda ezmek olmaz. bu turnuvada o sakatlıkla bile yarı finale gelmesini oyunundaki gelişime borçlu adam. çok değerlendirme yazısı oldu ama lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 tekniği kötü demedim zaten teknik olmadan o başarılara imza atması imkansiz diğer tenisçilerden ayırt edici özelliği ,fark yaratan özeliği kondisyonudur.ben başarısını buna bağlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaggy Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 3 farklı zeminde de gs finali kaybetti federer vallahi, nadal'a. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 final ne zaman ya kacirmadim insallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 oynanıyor güzelim haydi ekran başına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaggy Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 bu set çok kritik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar