roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Vodafone teknosayla yeni bi kampanya düzenliyormuş. 75 liraya 24 ay kontrat yapanlara, 7.2 mbps 3g modem, 5 gb internet kota ve 1000 lira teknosa hediye çeki veriyorlar. Ne diyorsunuz_? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 sakın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Neden sakın? Vodafone en hızlı falan çıkmıştı en son, almam hata mı olur sizce? Hesapladım internet aylık 33 e falan geliyor. Normalde 5 gb kotalı 7.2 mbps 45 lira o da 24 ay taahhütle yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 7.2 Mbps falan deil bu arada, ideal şartlar altında o hıza ulaşabiliyosun sadece. normalde 1-3 civarı takılıyo merkezi yerlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 kotayı aşarsan gg olursun onu söyliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Her yerde wifi var zaten napcaksınız 3G'yi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Kardeşime laptop almayı planlıyorlar, bana da 3g+ aletini vericeklermiş işte. Alacakları laptop ta çok giriş seviyesi ya, Toshiba A300 ama T3400 işlemcili falan. Gerçi sadece msn e girecek feysbuka bakacak bir bilgisayar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Baya bir talep var o kampanyaya. Benim kuzen ve kız arkadaşı da başvurdu hatta. Aldılar laptoplarını da. Pek bir şikayet yok şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 aa, ne güzel! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Bathory said: Baya bir talep var o kampanyaya. Benim kuzen ve kız arkadaşı da başvurdu hatta. Aldılar laptoplarını da. Pek bir şikayet yok şimdilik. Ne aldılar_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Biri Mac biri de Toshiba aldı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 benim de toshiba L500 alasım var bu kampanyayla da karlı mı zararlı mı belirleyemedim bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 alcağın netbook'un taksidini vodafone'a veriyosun aslında başka bir nane yok ama gene de cazip gözüküyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 karlısın kesin. net yani. normalde 45 küsür lira 2 yıllık kontrat artı trici dalgasıyla 5 gb 7.2 mbps internet, böyle 33 liraya falan geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar