ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 30 Ağustos Kutlu olsun! Birazdan Vatan Caddesine gidicem. Tanklar gecicek, askerler gecicek, alkışlıcaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Kutlu olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 ShadowFax said: 30 Ağustos Kutlu olsun! Birazdan Vatan Caddesine gidicem. Tanklar gecicek, askerler gecicek, alkışlıcaz :) Ben Vatan Caddesinde buyudum be! Tanklar gecerken icin titriyo gercek anlamda :D Bayilirdim cocukken cikip izlemeyi. Her gecis toreninin sonunda motorsikletle gosteriler yapilirdi hala oyle mi bilmiyorum. Kutlu olsun bayramimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
týpa Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Kutlu mutlu olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sifkal Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Adaletmi be bayram seyran demeden çalışıyorum. Kutlu olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 valla şimdi iniorum. Bakıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Askeri helikopterlerin bağdat caddesi etrafındaki apartmanlara 2 metre mesafeden uçtuğu bayram. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Evet 10 kasımda da sap gibi ayakta dikilmeye gerek yok dimi? Kim söylemişti bu sözü tanıdık geldi birden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Kutlu olsun herkese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 zafer bayramımız hepimize kutlu olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 kutlu mutlu olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 kutlu mutlu olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 kermit said: bi markete girip "abi 70 lik vodka verirmisin" diyebiliyosam rahat rahat ramazan ayında olmamıza rağmen Atatürk sayesindedir. kutlu olsun. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 yahu acmisim televizyonu senede bir kere tprenleri izliycem yeni oyuncaklari gorucem filan turk yildizlari cikti BARREL ROLL geliyor arkadan gaz muzik caliyor tam izliycez hoooop kamera degisiyor http://www.yenibursa.com/img/haber/large/p2ee_tayyip.jpg hooop http://yenisafak.com.tr/resim/site/bay52b42845e2b3d7d38by.jpg YETER LAN BIKTIM SIZIN SURATINIZI GORMEKTEN BARREL ROLL OR GTFO! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Başbakanımız törenlerde olmaktan pek mutlu değildi, idareten de alkışladı, hele o güneş gözlüğü... Tatilde sanki anasını satayım. Abdullah Gül ise çocuk gibiydi, hele Türk Yıldızları'nın gösterisini heyecanla ve mutlulukla seyretti. Sanırım bu "Cumhurbaşkanlığı Koltuğu" insanları eğitiyor ve devlet adamı kıvamına getiriyor. Demirel'de Cumhurbaşkanı olduktan sonra o koltuğa yakışır biri olmuştu. Abdullah Gül'de bugün o koltuğun heyecanını içinde yaşadı ve bu dışına vurdu. Abdullah Gül'e hayatımda ilk defa teşekkür ettim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 kutlu olsun efenim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 ABİ BAYKAL'IN O RESİM NE DWQHDYWQDYWQHDYWQDH YARILDIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 hasuhauehau baykala bak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 kutlu mutlu olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Zafer Bayramımız kutlu olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Kutlu,mutlu ve daim olsun ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 şehitlerimizi saygıyla anıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar