Roqq Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Terry, beni doğruladı adeta :P http://www.ntvmsnbc.com/id/25013537/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Bunu herkes söylüyor.Biraz da Mascherano.Gerisi rotasyon adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 5-0 yendi bugün evinde Chelsea Blackburnu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 bugün 7-8 maç izledim abartısız. bugünden notlar: -atletico bahtsız bedeviyi oynamaya devam ediyo. önce penaltı kaçır sonra adamlar 9 kişi kalsın. sora bala bi penaltıdan gol at. üstüne 90da gol ye 1-1 bitsin. valla drama adamlar. -sevilla iyi fena değil. navas iyice açılmış aslan gibi oynuyo. zokora transferi çok doğru olmuş tottenhamdan biz alsaydık keşke tam ihtiyacımız olan adam gs olarak. -kameni kesinlikle insan deil. 20-25 tane top çıkardıki bunların 7-8 tanesi yüzde yüz diğerleri de olabilitesi olan pozisyonlardı. tafarelden beri iyi kaleci gelmiyordu piyasaya ki buna cechi falan da katıyorum. bi tek cassilias gerçekten iyi. ama bu adam inanılmaz. hele bi frikik çıkardı daha önce öyle bişi gördüğümden emin değilim. akınfeev benim için en iyi kaleciydi kameni onun yerini alacak gibi -real ronaldosuz bitmiş. bu haliyle fener de yener gs de. pellegriniyle olmaz diyordum nitekim öyle. -chelsea aslan gibi oynuyor. lampardla essien çok iyiydi. daha da vardı bişiler de hatırlayamadım şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 kahrolsun liverpool aşkım diyip bugün liverpool'a oynamadım ama manu'ya çakacaklar gibime geliyor.Adamların başka çaresi kalmadı çünkü ve Torres'te geliyor bu maça,ayıboğan Torres'in performansına sakatlık vs. de işlemiyor bilindiği üzere :) ayrıca rooney'de kesin yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 iddaada fanatikliği karıştırırsan her zaman kaybetmeye mahkumsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 bilge balıkçı gibi çıka geldin,beni benden aldın kermit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Gilean said: -kameni kesinlikle insan deil. 20-25 tane top çıkardıki bunların 7-8 tanesi yüzde yüz diğerleri de olabilitesi olan pozisyonlardı. tafarelden beri iyi kaleci gelmiyordu piyasaya ki buna cechi falan da katıyorum. bi tek cassilias gerçekten iyi. ama bu adam inanılmaz. hele bi frikik çıkardı daha önce öyle bişi gördüğümden emin değilim. akınfeev benim için en iyi kaleciydi kameni onun yerini alacak gibi +1, bunu yazmaya gelmiştim. Abi şöyle adamlar var piyasada ve hala.. Milanın kalesinin haline bak.. Liverpoolun kalesinin haline bak.. Valencianın, hücum hattı silva-mata-villa olan takımın kalesinin haline bak.. Arsenalın kalesine bak.. Barcelona gibi takımın kalecisi hala valdes.. Manchester City bile o kadar olanakları varken ligden düşen takımın kalecisini aldı falan.. Kaleciler çok underrated kalıyor. Transfer sezonunda o kadar para harcarken takımdaki saatli bomba dandik kalecinin yerine bir tane sağlam kaleci almayı düşünmüyor bile adamlar. Ya da belki düşünüyorlardır ama kalecilerin piyasası astronomik seviyelerdedir. Ne biliyim, buffon taaa 2001 yılında 50 milyon euroya gitmemiş miydi, bugün 2010da bir kameniyi almaya kalksan 30-40 milyon euro mu isterler ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 ben olsam kameniye 100 fln isterim kalenin ronaldosu direk adam. ama zaten espanyolda olduğu için max 15e fln gider 15 bile etmez bence 7-8e falan satarlar anca.isimleri ona yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathFinger Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Kaleci transferi en zor transfer çünkü bütün takımın kimyasını bozabilir satılıcak kaleci. Ve çok da nankör ve zor bi mevki olduğu için parlayanlara inanılmaz paralar isteniyor. Kameni gerçekten çok iyi ama arada inanılmaz hatalar yaptığı da oluyor. Milli takımda falan absürt işler de yaparsa yakında transfer olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 bugün evi arabayı liverpool'a basın. manchester yenerse ben bu topiğe daha yazmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 sonra gazetelerin 2. sayfasında çıkarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 liverpool - m. united maçı başladı ilk 15 dk çok iyi geçiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 manu vermicek bence maçı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 bi de hakem müthiş kötü saçmasapan işler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Dostum ben HD izliyorum hakemin kararları doğru. edit: Ayrıca ingiliz spiker daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 türk spikeri mi dinlidun mal gibi yoldaş ayrıca hd izliorum ben de hakem satıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Asla. 378 tuşladıktan sonra ilk işim dili değiştirmek oldu. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 güzel hareket.derbiye son 2 saat 40 dakka büyük gece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 dk 65 torres 1-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 patladi sör ferguson Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Cantona said: bugün evi arabayı liverpool'a basın. manchester yenerse ben bu topiğe daha yazmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 bişi olmaz golü var manunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 asıl dikkat edin golde türkiyede kim olsa ferdinand öyle arkadan ittiği anda yere yapışırdı herif düz durup bi de gol attı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 ulan oynamadık liverpool'a,yazık ettik 3 oranı lan ... gerçi belli değil maç sonucu daha ama liverpool vermez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar