Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupada Futbol 2009-2010 sezonu

sleepingdeath

Öne çıkan mesajlar

bugün 7-8 maç izledim abartısız.

bugünden notlar:

-atletico bahtsız bedeviyi oynamaya devam ediyo. önce penaltı kaçır sonra adamlar 9 kişi kalsın. sora bala bi penaltıdan gol at. üstüne 90da gol ye 1-1 bitsin. valla drama adamlar.

-sevilla iyi fena değil. navas iyice açılmış aslan gibi oynuyo. zokora transferi çok doğru olmuş tottenhamdan biz alsaydık keşke tam ihtiyacımız olan adam gs olarak.

-kameni kesinlikle insan deil. 20-25 tane top çıkardıki bunların 7-8 tanesi yüzde yüz diğerleri de olabilitesi olan pozisyonlardı. tafarelden beri iyi kaleci gelmiyordu piyasaya ki buna cechi falan da katıyorum. bi tek cassilias gerçekten iyi. ama bu adam inanılmaz. hele bi frikik çıkardı daha önce öyle bişi gördüğümden emin değilim. akınfeev benim için en iyi kaleciydi kameni onun yerini alacak gibi

-real ronaldosuz bitmiş. bu haliyle fener de yener gs de. pellegriniyle olmaz diyordum nitekim öyle.

-chelsea aslan gibi oynuyor. lampardla essien çok iyiydi.

daha da vardı bişiler de hatırlayamadım şimdi
Sosyal ağlarda paylaş

Gilean said:

-kameni kesinlikle insan deil. 20-25 tane top çıkardıki bunların 7-8 tanesi yüzde yüz diğerleri de olabilitesi olan pozisyonlardı. tafarelden beri iyi kaleci gelmiyordu piyasaya ki buna cechi falan da katıyorum. bi tek cassilias gerçekten iyi. ama bu adam inanılmaz. hele bi frikik çıkardı daha önce öyle bişi gördüğümden emin değilim. akınfeev benim için en iyi kaleciydi kameni onun yerini alacak gibi

+1, bunu yazmaya gelmiştim.

Abi şöyle adamlar var piyasada ve hala.. Milanın kalesinin haline bak.. Liverpoolun kalesinin haline bak.. Valencianın, hücum hattı silva-mata-villa olan takımın kalesinin haline bak.. Arsenalın kalesine bak.. Barcelona gibi takımın kalecisi hala valdes.. Manchester City bile o kadar olanakları varken ligden düşen takımın kalecisini aldı falan..

Kaleciler çok underrated kalıyor. Transfer sezonunda o kadar para harcarken takımdaki saatli bomba dandik kalecinin yerine bir tane sağlam kaleci almayı düşünmüyor bile adamlar.

Ya da belki düşünüyorlardır ama kalecilerin piyasası astronomik seviyelerdedir. Ne biliyim, buffon taaa 2001 yılında 50 milyon euroya gitmemiş miydi, bugün 2010da bir kameniyi almaya kalksan 30-40 milyon euro mu isterler ki.
Sosyal ağlarda paylaş

Kaleci transferi en zor transfer çünkü bütün takımın kimyasını bozabilir satılıcak kaleci. Ve çok da nankör ve zor bi mevki olduğu için parlayanlara inanılmaz paralar isteniyor. Kameni gerçekten çok iyi ama arada inanılmaz hatalar yaptığı da oluyor. Milli takımda falan absürt işler de yaparsa yakında transfer olur.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...