Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Albüm

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kokuyu takip edince takım elbiseli yakışıklı bi çocuğa denk geldim. Sonra çocukla göz göze gelince utandım falan, bi sigara içtim ve lab'e geri döndüm. Çok heyecanlı değildi.
Mesaj tarihi:
napae said:

Kokuyu takip edince takım elbiseli yakışıklı bi çocuğa denk geldim. Sonra çocukla göz göze gelince utandım falan, bi sigara içtim ve lab'e geri döndüm. Çok heyecanlı değildi.

ben gol olur diyordum, outa çıkmış top.

babacum adam değiştiriyoruz.
Mesaj tarihi:
BabacumMostors said:

abi.. benim burnum da çeşme oldu akıyor lan.. hani böyle "ha hasta oldu ha olacam" diye hissedersin ya.. işte öyle bir şey.. zaten iki gündür anneydim bugün bir de eve dönerken yağmuru yedim içime içime sonra karşıdan aynı anda yapmur içine içine işleyen bir afet geliyordu gömleği beyaz hep üstüne yapışmış sütye...

hasta olaiblirm işte

bende bu var olur mu? devam edeyim mi bundan?
Mesaj tarihi:
vaniLLe said:

BabacumMostors said:

kokuyorum nil..

kokma ürkek ceylan....

kokuyorum demişt
im.. mis gibi kokuyorum ben böyle korkunda mis ü amber gibi bir koku salarım düşmanımı kendime hayran bırakarak egale derim.. ya da edemem daha çok korkarım
Mesaj tarihi:
napae said:

ne işin var lan senin lab'da?

editas: bilgisayar labı diye bi kavram var tabi onu düşünmedim evet
Mesaj tarihi:
irin said:

napae said:

ne işin var lan senin lab'da?

editas: bilgisayar labı diye bi kavram var tabi onu düşünmedim evet

Cevap vermeme gerek bile kalmamış. Akıllı kızım benim. ^^
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...