barnacle Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 sanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… MADBOY Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Bi de lutfen, her onune gelen sacini 3'e vurdurmasin, mahallenin sumuklu piclerine benziyor kafasi muntazam olmayan insanimsilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Masticore Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 sattınmı saçları iyi para veriyorlar satmadıysan berber üstüne yatmıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Azmodai Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 iyi olmus fatih. Zaten belli bir yastan sonra halen ergen metalci gibi gezmek cirkin oluyor, saclar istedigi kadar yakissin. TEBRIK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Khelben Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 fede said: before after net iyi olmuş. uzun hali ne yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 siz.. saç uzatamayanlar.. kıskanmayın amk bu daha mı iyi? http://img.photobucket.com/albums/v114/ildeniz/portre_ildeniz.jpg bir de karşılaştıralım.. hoş burada kazıtmıştım ama.. http://img.photobucket.com/albums/v114/ildeniz/oncesonra.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Farinal Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 evilmaddox said: Abi 3 numarada da berbere gitme ihtiyacın var düzenli aralıklarla, olmadı kendin keseceksin saçı falan, gene bi enerji harcıyosun yani. Ben maksimum üşengeçlikle 6 ayda bir bakım yaptırıyorum sadece, bi de banyoya girince ıslanıyor saçlar, yıkıyorum orada o kadar. Ammaaaaa 3 numara tiki, zengin ve bakımlı güzel kızları çekerken senin saçın pis rockçı çirkin kızları çekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… SoulCube Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 uzun bir süre uzun saçlara sahip biri olarak kısa saç FTW diyorum. artık uzatanı sevsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 seni belediye sevsin http://www.mimdap.org/w/wp-content/uploads/2009/02/gokcek.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Khelben Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 ama ildenizin suratını kapatıyo uzun saçı iyi oluyo abi. bide vakabayaşi havası katıyo halı sahada afhdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Soul, senin kaşlar yeter zaten uzun saça ne gerek var sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Fistan Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 7 yıl uzundu benimde saçlarım kısa daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Khelben said: ama ildenizin suratını kapatıyo uzun saçı iyi oluyo abi. bide vakabayaşi havası katıyo halı sahada afhdf kesekağıdıyla giderim var yani bu mudur? müdür? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Azmodai Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 ildeniz de farkinda olmasa da kisa daha iyi. kendinizi kandirmayin arkadaslar, uzun sac uninin ilk yillarinda metalci ortamlar icin iyidir, merak etmek icin iyidir, o arada da bu fantezisi olan NADIR kizlarla yazismaniza neden olabilir ama neticede uzun sacli olup odtulu metalci muhendise benzemeyen tek bir insan gormedim henuz. Kisa sac iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kermit Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Fistan said: 7 yıl uzundu benimde saçlarım kısa daha iyi. seninkiler uzunken iyiydi lan cidden iyiydi ha şimdide iyi ama uzunkende alıştıydık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 abi.. benim hatun böyle seviyor.. hayı saçlarım da güzel.. dalga dalga.. çok iltifat alıyorum lan (kadın erkek farketmeksizin) hoşuma da gidiyor (yine kadın erkek farketmeksizin) moralim düzeliyor ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kermit Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 ayrıca fatihin uzun saçı değil olay uzun saçtan sonra kestirdiği bi evre var o daha iyiydi bu halinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mortis Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 ya şu albümde birisi Star Wars eski trilogy ekibinin fotosunu koymuştu günlük kıyafetleriyle chewbacca vs falan da vardı bulamadım hangi sayfada olduğunu bilen varsa tekrar koyabilir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kermit Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 356. sayfada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mortis Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 tamam buldum buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kermit Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 bişey değil =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… SoulCube Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Xtreme_Chill said: Soul, senin kaşlar yeter zaten uzun saça ne gerek var sdf onlar yeterince ağırlık yapıyo zaten dimi dsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… MADBOY Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Farinal said: evilmaddox said: Abi 3 numarada da berbere gitme ihtiyacın var düzenli aralıklarla, olmadı kendin keseceksin saçı falan, gene bi enerji harcıyosun yani. Ben maksimum üşengeçlikle 6 ayda bir bakım yaptırıyorum sadece, bi de banyoya girince ıslanıyor saçlar, yıkıyorum orada o kadar. Ammaaaaa 3 numara tiki, zengin ve bakımlı güzel kızları çekerken senin saçın pis rockçı çirkin kızları çekiyor Ailecek bagdat caddesinin gobeginde oturuyoruz 25 senedir =, cift daire evim var, cadde kizlarinin %70'inin rahatlikla TIRT, KLON ve SISMAN oldugunu soyleyebilirim. Ayrica en asagi 3.0 motorlu arabasi olmayana ekmek yok. Smartphone sahibi olmaniz da sart su devirde, yoksa yalan, bu taraflara hic gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… MADBOY Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Ha azmo gelebilir belki, onun mukemmelligi yeter rahatlikla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 Sonraki 666.sayfa (Toplam 715 sayfa) Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır. Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
MADBOY Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Bi de lutfen, her onune gelen sacini 3'e vurdurmasin, mahallenin sumuklu piclerine benziyor kafasi muntazam olmayan insanimsilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 sattınmı saçları iyi para veriyorlar satmadıysan berber üstüne yatmıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 iyi olmus fatih. Zaten belli bir yastan sonra halen ergen metalci gibi gezmek cirkin oluyor, saclar istedigi kadar yakissin. TEBRIK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 fede said: before after net iyi olmuş. uzun hali ne yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 siz.. saç uzatamayanlar.. kıskanmayın amk bu daha mı iyi? http://img.photobucket.com/albums/v114/ildeniz/portre_ildeniz.jpg bir de karşılaştıralım.. hoş burada kazıtmıştım ama.. http://img.photobucket.com/albums/v114/ildeniz/oncesonra.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 evilmaddox said: Abi 3 numarada da berbere gitme ihtiyacın var düzenli aralıklarla, olmadı kendin keseceksin saçı falan, gene bi enerji harcıyosun yani. Ben maksimum üşengeçlikle 6 ayda bir bakım yaptırıyorum sadece, bi de banyoya girince ıslanıyor saçlar, yıkıyorum orada o kadar. Ammaaaaa 3 numara tiki, zengin ve bakımlı güzel kızları çekerken senin saçın pis rockçı çirkin kızları çekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 uzun bir süre uzun saçlara sahip biri olarak kısa saç FTW diyorum. artık uzatanı sevsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 seni belediye sevsin http://www.mimdap.org/w/wp-content/uploads/2009/02/gokcek.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 ama ildenizin suratını kapatıyo uzun saçı iyi oluyo abi. bide vakabayaşi havası katıyo halı sahada afhdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Soul, senin kaşlar yeter zaten uzun saça ne gerek var sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 7 yıl uzundu benimde saçlarım kısa daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Khelben said: ama ildenizin suratını kapatıyo uzun saçı iyi oluyo abi. bide vakabayaşi havası katıyo halı sahada afhdf kesekağıdıyla giderim var yani bu mudur? müdür? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 ildeniz de farkinda olmasa da kisa daha iyi. kendinizi kandirmayin arkadaslar, uzun sac uninin ilk yillarinda metalci ortamlar icin iyidir, merak etmek icin iyidir, o arada da bu fantezisi olan NADIR kizlarla yazismaniza neden olabilir ama neticede uzun sacli olup odtulu metalci muhendise benzemeyen tek bir insan gormedim henuz. Kisa sac iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Fistan said: 7 yıl uzundu benimde saçlarım kısa daha iyi. seninkiler uzunken iyiydi lan cidden iyiydi ha şimdide iyi ama uzunkende alıştıydık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 abi.. benim hatun böyle seviyor.. hayı saçlarım da güzel.. dalga dalga.. çok iltifat alıyorum lan (kadın erkek farketmeksizin) hoşuma da gidiyor (yine kadın erkek farketmeksizin) moralim düzeliyor ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 ayrıca fatihin uzun saçı değil olay uzun saçtan sonra kestirdiği bi evre var o daha iyiydi bu halinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 ya şu albümde birisi Star Wars eski trilogy ekibinin fotosunu koymuştu günlük kıyafetleriyle chewbacca vs falan da vardı bulamadım hangi sayfada olduğunu bilen varsa tekrar koyabilir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 356. sayfada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 tamam buldum buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 bişey değil =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Xtreme_Chill said: Soul, senin kaşlar yeter zaten uzun saça ne gerek var sdf onlar yeterince ağırlık yapıyo zaten dimi dsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Farinal said: evilmaddox said: Abi 3 numarada da berbere gitme ihtiyacın var düzenli aralıklarla, olmadı kendin keseceksin saçı falan, gene bi enerji harcıyosun yani. Ben maksimum üşengeçlikle 6 ayda bir bakım yaptırıyorum sadece, bi de banyoya girince ıslanıyor saçlar, yıkıyorum orada o kadar. Ammaaaaa 3 numara tiki, zengin ve bakımlı güzel kızları çekerken senin saçın pis rockçı çirkin kızları çekiyor Ailecek bagdat caddesinin gobeginde oturuyoruz 25 senedir =, cift daire evim var, cadde kizlarinin %70'inin rahatlikla TIRT, KLON ve SISMAN oldugunu soyleyebilirim. Ayrica en asagi 3.0 motorlu arabasi olmayana ekmek yok. Smartphone sahibi olmaniz da sart su devirde, yoksa yalan, bu taraflara hic gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Ha azmo gelebilir belki, onun mukemmelligi yeter rahatlikla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar