copry Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Xtreme_Chill said: vaniLLe said: *kermit says (22:18): *ASHDKGASD *koy lan valla *koy lan *baya tatlıydım *çünki *HAHAHAHA ... kermit, biz çok benziyoruz hacı kardeşim misin lan ? buyrun işte demiştim ama ben sdfsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Mortis said: kermit en tatlı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Turkiyede nerd gunlerimi ozledim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 ahahah essek kadar adamlar magic oynuyo lan, tipe bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 "off olm 15 vurdum sana şimdi sen ölmüş gibi yap" asdada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 azmoya kaç 15 vurmak gerekir ölmesi için ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 yok yigit isimli arkadas bu. buyuk ihtimalle resim cekildiginde emperor atiyoruz ve yigit bizim generallerden biri ve suratimdaki bakis da "Abi uzgunum, seni kurtaramayacagiz" ifadesi sdhfhg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 emperor kadar abuzea yatkın bir oyunda yok yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 st. patrick's day'den iki foto, ilki bari bir anda gayda ve davullarla basan seattle itfaiyesi yardirirken: http://img246.imageshack.us/img246/835/img00445201003172256.jpg ikincisi de yesil guinness imize kavustugumuzda http://img408.imageshack.us/img408/7866/img00450201003172355.jpg bi de yeni ofisime gectim manzara falan guzel her ne kadar ic tarafta olsam da :) bombos daha tabi, kagit ve bardaktan ibaret su an http://img192.imageshack.us/img192/2913/photo3j.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 ms'in natural keyboard kullandigin icin akilli adamsin penth. aferim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Cuce said: emperor kadar abuzea yatkın bir oyunda yok yani maalesef sayimiz fazla olunca onu oynamak zorunda kaliyorduk. Egleniyorduk tabi ama 6 farkli upkeepte calisan bazi kartlar imbalasmayor degildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 abi 2-3 gun kendimi kasa kasa alistim, simdi baska birseyde yazamam. buyuk rahatlik uzun sure klavye kullanan insanlar icin + 10 parmaga zorluyor seni, bazi hatalarimi duzelttim bu sayede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 evet, ben 95 ten beri baska klavye kullanmiyorum, ki yeni siyah olani (sendeki) 6 ay once falan aldim, ondan once bunu kullaniyordum sdhfg yaklasik 15 yildir suren bir seruvenin devamini izliyoruz shdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 monitorler dell mi? oyle yatanlar cok rahat olur lan, ama ne kadar uzun olsada yetmiyo gibi geliyo insana, hepsini birden gormek istiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 soldaki monitoru zaten msn messengeri daha rahat kullanmak icin cevirmis, liste uzun malum, genc kizlar ilkenin pesinde, hepsini ayni anda gormek lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 ekmek parası işte. saçları bile döküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 zekai tunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 ahaha bebe fotosu furyasi gecti ama bi iki tane buldum simdi, koyacam, Kucukken kizlari daha rahat tavliyordum valla. ama kizlar napsin. SU HERIFE KIM HASTA OLMAZ. maalesef buyurken bi sorun cikti, cirkinlestik :( halbuki su ustteki herif galaksinin hakimiydi bir zamanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 cocuk oyuncu olurmus lan senden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 çok güzelmiş gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Oha çok tatlıymışsın lan. Şimdi gece yolda görsem seni karşı kaldırıma geçerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Osso said: Oha çok tatlıymışsın lan. Şimdi gece yolda görsem seni karşı kaldırıma geçerim. ben ilk gördüğüm bakkala girip salih abi naber murat abi napıyo işler kesat diyodu diye muhabbet açarak çevredeki esnafı tanıdığımı bi ıslıkla hepsini yanıma toplayabileceğimi ima ederdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 sen bana birini http://www.mprgroup.net/images/photo_ELROY8.jpg işte bu sarışın sen esmer emir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 daha uzununu da kurabilirsin bence yavuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar