Nickimden Aþaðý Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Yazı aldığımda vardı zaten araçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 nickimden aşağı, seni dost canlısı reyis ilan ediyorum. diğer üyeler de benimle aynı düşüncede olursa resmi olarak pati üyesi olacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 axedice said: Ne kadar başarısız olursa olsun elalemin resimlerini foruma koyup dalga geçmek de çok büyük terbiyesizlik. Hiç yakıştıramadım. . . . hayat yaşansa da bitecek yaşanmasa da shfhahasdfhahaha . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nickimden Aþaðý Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Sıkıştıran olursa yiğenim olduğunuzu söylemekte çekinmeyin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nickimden Aþaðý Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Bella cam varsa msn ver gör beni hadi şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 ya sen bloodybeast mi ne onun feyki değil misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nickimden Aþaðý Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 benim feykim. bende allahın feykiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 @Bella yanlış yazdığın ismi düzeltmen cok güzel bi davranış takdir ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nickimden Aþaðý Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Bloodybeast banlandığında benim ekanttan yazıyordu arada feyki olsam ne değişirdi hem hiç fotoğrafını gördünmü sen adamın? 3 oldu bunla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 ya bariz dalga geçiyosun elalemin fotoğrafını koyup yaptığın ayıp birşey bence. neyse sen bilirsin gelmişsin kimbilir kaç yaşına ahlak dersi mi vericem sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nickimden Aþaðý Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Cam açalım diyorum halaa bozuk plak gibi tekrarlıyor tey allam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 tartışmayın, barış falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 o heryer de barış işareti değil ben yanlış anladım mesela şimdi hareketi. jamaikada misal BAK PARMAKLARIMIN ARASI BOŞ anlamında. o deilde çıtır cocuktun sen de yaşlanmışsın be abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 asinan +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 o kalemkutudan bende de vardı ortaokuldayken . sonra cool olduk bi tek uçlu kalemle okula gitmeyi öğrendik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 adamın saçlar dökülmüş be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DAZD!NGO Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 adamda tam ülkücü tipi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 ben de daha yeni kalem kutu aldım da siyah kalemkutu bulmak ne zor ya. kanayan yaram valla böyle düz şeyler bulmak çok zor. @financial Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Sinan'ın tipine hastayım ben, süper bir adam tipi var bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 bende var attım bi kenarda duruyo . zamanında metalci adamın herşeyi deriden olur mantığıyla ne varsa deri aldım hepsini . kalemkutusuda bunlardan biri sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 asinanyavuz birazcık kassa paul gilbert tipinde olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 final dönemi saat 4. uykusuzluk, stres falan var. yaş değil ya. bi de kalemkutu benim değil ehe. @ferrero teşekkürler efenim. paul gilbert değil de bi tane eric clapton fotoğrafım var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devokai Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Abi national geographic araştırmacısı tipin yerini xbox'ı kırıp linux çalıştıran adamların tipine dönüşmüş. Ha ikisi de ayrı güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 ben metal kalem kutusu arıyorum eski kutum nereden baksan 1997 den beri benimle beraber ama gidici duruyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar