Nickimden Aþaðý Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Kimse bana cevap vermiyor korkuyomusunuz lan :(
çastiz Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 gruplaşma var paticikte. demokrasi yok. bazı üyeler ayrıcalıklı.
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 kurtlu resimleri koydun tabi cevap vermezler koskoca ocak var arkanda kangalın var kılıcın var ondan bence
Nickimden Aþaðý Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 eeö muhabbet açılınca 2 yumrukta komalık edenler, alayına gidenler falan noldu peki :( kimseyi tehdit etmiyorum dost canlısıyım gerçekten :(((
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 ngalın vardır belkidiyeüşüyoz reis (((((o_o)))))
Abilify Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 axedice said: suBzer0 said: Werewolf said: suBzer0 said: axedice said: suBzer0 said: Adam fake mi değil mi bilmem de... Patiye girişte internet 101 testi yapalım, geçemeyenler üye olamasın. Çalışıp seneye bi daha denerler. senelerin içinde kalmışlığı var di mi hala... Vay ak zamanından beri bi kabullenememezlik var.. yazık lan beyler ayarı kaçırmışsınız, lütfen dikkat biliyorum yine ben suçlu çıkıcam bu muhabbetten sonra.. ne gerek var abi benim attığım mesaja böyle bi cevap vermeye? neden? biri söylesin bana... Öncelikli olarak sen kimsin bilader? Bizim gültü nerden biliyosun? Sonralıklı olarak senin attığın mesaj böyle bi cevabı hakediyor, hocan ben olsam 3 sene üst üste bırakırım seni. Ne bos bir tartısma lan bu.
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Dost canlısı oldugunu kanıtlamalısın. Böyle dost canlısı bi fotonu koy insanların güvenini kazan bence.
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 axedice said: Öncelikli olarak sen kimsin bilader? Bizim gültü nerden biliyosun? Sonralıklı olarak senin attığın mesaj böyle bi cevabı hakediyor, hocan ben olsam 3 sene üst üste bırakırım seni. noplan olmasin =/
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Abilify said: axedice said: suBzer0 said: Werewolf said: suBzer0 said: axedice said: suBzer0 said: Adam fake mi değil mi bilmem de... Patiye girişte internet 101 testi yapalım, geçemeyenler üye olamasın. Çalışıp seneye bi daha denerler. senelerin içinde kalmışlığı var di mi hala... Vay ak zamanından beri bi kabullenememezlik var.. yazık lan beyler ayarı kaçırmışsınız, lütfen dikkat biliyorum yine ben suçlu çıkıcam bu muhabbetten sonra.. ne gerek var abi benim attığım mesaja böyle bi cevap vermeye? neden? biri söylesin bana... Öncelikli olarak sen kimsin bilader? Bizim gültü nerden biliyosun? Sonralıklı olarak senin attığın mesaj böyle bi cevabı hakediyor, hocan ben olsam 3 sene üst üste bırakırım seni. Ne bos bir tartısma lan bu. bunun sonu piramit ban
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 En son piramit ban 7 ailenin ocağını söndürmüştü.
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 "Nickimden Aşağı" said: Bi fotoğrafta ben atsammı ya pembe tişörtüm var öncelikle tshirt tilört diye bi kelime bizde yok. ben türkçe dışı kelimelerin kullanılmasını onaylamıyorum. kısa kollu diyeceksin.. ikincisi pembe delikanlıya yakışır mı? yakışırsa neden ve yakışmazsa neden yakışmaz? bunların cevabını istiyorum. son olarak tarihte pembe giyen büyüğümüz var mıdır? var pembe incili kaftançç buradan muhsin çelebiye de selamlar.. dinimiz amin.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 vaniLLe said: noplan olmasin =/ AHAHAHA iyiymiş nil ne oldu banhamerdan mı korktun kobram?
Nickimden Aþaðý Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 dasaaa said: "Nickimden Aşağı" said: Bi fotoğrafta ben atsammı ya pembe tişörtüm var öncelikle tshirt tilört diye bi kelime bizde yok. ben türkçe dışı kelimelerin kullanılmasını onaylamıyorum. kısa kollu diyeceksin.. ikincisi pembe delikanlıya yakışır mı? yakışırsa neden ve yakışmazsa neden yakışmaz? bunların cevabını istiyorum. son olarak tarihte pembe giyen büyüğümüz var mıdır? var pembe incili kaftançç buradan muhsin çelebiye de selamlar.. dinimiz amin. Ben tişört demek istiyorum, çok renkli bir kişiliğim var takıntılı değilim. Ülkücüde değilim ama REYİS im evet atimmi şimdi pembe tişörtlü he?
Abilify Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Reyis gariban mısın her fotoda üstün çıplak ayagında sipor ayakkabı falan var.
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 BabacumMostors said: vaniLLe said: noplan olmasin =/ AHAHAHA iyiymiş nil ne oldu banhamerdan mı korktun kobram? evet ürkek ceylanim, tirstim. o degil de cok pis wow oynayasim geldi of. 4 hafta soora actiriyim en iysi.
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 koy pembe tişörtlü resmini tüm paticik görsün göster kendini hadi bakalım(tu)
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 vaniLLe said: evet ürkek ceylanim, tirstim. o degil de cok pis wow oynayasim geldi of. 4 hafta soora actiriyim en iysi. bende açtırayım ama zaman yok :U
axedice Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Ne kadar başarısız olursa olsun elalemin resimlerini foruma koyup dalga geçmek de çok büyük terbiyesizlik. Hiç yakıştıramadım. . . . hayat yaşansa da bitecek yaşanmasa da shfhahasdfhahaha . . .
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 DUANLA YAŞAMADIM Kİ BEDDUANLA ÖLEYİM! ya da öle bişiler.
Abilify Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Gariban dedim elbisesi yok dedim yanılmısım.Araban bile varmıs helal olsun.Tükürdügümü yalattın.
Nickimden Aþaðý Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 axedice said: Ne kadar başarısız olursa olsun elalemin resimlerini foruma koyup dalga geçmek de çok büyük terbiyesizlik. Hiç yakıştıramadım. . . . hayat yaşansa da bitecek yaşanmasa da shfhahasdfhahaha . . . Kardeşim fake muamele yapma ya hey allam..
Nickimden Aþaðý Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Abilify said: Gariban dedim elbisesi yok dedim yanılmısım.Araban bile varmıs helal olsun.Tükürdügümü yalattın. eyv
Öne çıkan mesajlar