dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 sadece şunu demek istiyorum; ya gözüne gelseydi! ya kör olsaydı! üzülmez miydin "kardeşimi kör ettim!" diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 suBzer0 said: axedice said: suBzer0 said: Adam fake mi değil mi bilmem de... Patiye girişte internet 101 testi yapalım, geçemeyenler üye olamasın. Çalışıp seneye bi daha denerler. senelerin içinde kalmışlığı var di mi hala... Vay ak zamanından beri bi kabullenememezlik var.. yazık lan beyler ayarı kaçırmışsınız, lütfen dikkat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 aquila said: beraber yuvarlanalim. tamam seni düsünüp yuvarlancam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Werewolf said: suBzer0 said: axedice said: suBzer0 said: Adam fake mi değil mi bilmem de... Patiye girişte internet 101 testi yapalım, geçemeyenler üye olamasın. Çalışıp seneye bi daha denerler. senelerin içinde kalmışlığı var di mi hala... Vay ak zamanından beri bi kabullenememezlik var.. yazık lan beyler ayarı kaçırmışsınız, lütfen dikkat biliyorum yine ben suçlu çıkıcam bu muhabbetten sonra.. ne gerek var abi benim attığım mesaja böyle bi cevap vermeye? neden? biri söylesin bana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nickimden Aþaðý Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Subzero raad ol arkandayım vukuat varsa ben varım oow yeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 kurtadamlar soğuk ve buza karşı immune değilse subzero alır bence.. ama nickimden aşağı da kurt sayılır.. hm.. bakalım ne olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Klasik beşiktaş maçı öncesi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 nil seni sevmem hatta babanıda sevmezdim süt oğlan hıh hıh hıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Arkadan malum kesişi yapan kim olabilir? ben tabiki :) sonra sıra bana gelir.. zevkten 4 köşe tipe bak mal adam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nickimden Aþaðý Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 suBzer0 said: Arkadan malum kesişi yapan kim olabilir? ben tabiki :) sonra sıra bana gelir.. zevkten 4 köşe tipe bak mal adam! dejenere olmuş bir toplum örneği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Cons said: nil seni sevmem hatta babanıda sevmezdim süt oğlan hıh hıh hıh askim daglari delen bir volkan gibidir en sevdigim tatli kazandibidir orcun gel sokma beni muskule seninle kasik atalim iki tabak kesküle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 oo eller masanin altinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 vaniLLe said: oo eller masanin altinda. ben bunu farketmemiştim ahahahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 ikinci resimde açık renk gömleklinin surat ifadesi nedir ya ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 ilk harflerine baktim aeos allaha emanet ol sevgilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nickimden Aþaðý Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 gayipten_gelen_ses said: suBzer0 said: Arkadan malum kesişi yapan kim olabilir? ben tabiki :) sonra sıra bana gelir.. zevkten 4 köşe tipe bak mal adam! dejenere olmuş bir toplum örneği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 aquila said: ilk harflerine baktim aeos allaha emanet ol sevgilim ahaha vay anasini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Bella said: ikinci resimde açık renk gömleklinin surat ifadesi nedir ya ahaha. işte o mal benim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 estafurullah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 halk arasında bilinen tabiri ile "oha garı bakışı no.7" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nickimden Aþaðý Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Bi fotoğrafta ben atsammı ya pembe tişörtüm var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 suBzer0 said: Werewolf said: suBzer0 said: axedice said: suBzer0 said: Adam fake mi değil mi bilmem de... Patiye girişte internet 101 testi yapalım, geçemeyenler üye olamasın. Çalışıp seneye bi daha denerler. senelerin içinde kalmışlığı var di mi hala... Vay ak zamanından beri bi kabullenememezlik var.. yazık lan beyler ayarı kaçırmışsınız, lütfen dikkat biliyorum yine ben suçlu çıkıcam bu muhabbetten sonra.. ne gerek var abi benim attığım mesaja böyle bi cevap vermeye? neden? biri söylesin bana... Öncelikli olarak sen kimsin bilader? Bizim gültü nerden biliyosun? Sonralıklı olarak senin attığın mesaj böyle bi cevabı hakediyor, hocan ben olsam 3 sene üst üste bırakırım seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nickimden Aþaðý Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Bence senden bi yol olmaz bırak öğretmeni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 evet ortalık karışmadan bi postum olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar