Pen Duick Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 bariz aynısınız olm aynı boş bakışlar ahuahua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 ya yalnız adam cok sevgi dolu bakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 yalan onlar hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 "Pen Duick" said: bariz aynısınız olm aynı boş bakışlar ahuahua Niye çekemiyorsunuz ki beni ya, ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 ayrıca güneş,benziyo sana baya.saçları kes surat tıpkı sen.hık demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Biri umut sarıkayanın inşaata sıçan adam karikatürünü koysun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 benzemiyo lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Tamam lan tamam benziyo ak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Bi kız foto koymamışken şu albüme üstüste mesaj atıyosunuz aha foto diye heyecanlanıyorum sonra üzülüyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 güneş daha karizma nokta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 BabacumMostors said: http://img.photobucket.com/albums/v114/ildeniz/alagreek_bodrum_kale_wc.jpg bodrum kalesinden selamlar ahahaha tipe gel SARIAAAA cok sirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Spidee said: Bir kere benim burnum tam olarak Japon hatunlarının bayıldığı tipte bir burun(muş). ahahahahhahsahdgj yüksek burunlular cemiyeti sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 pogodi said: Spidee said: Bir kere benim burnum tam olarak Japon hatunlarının bayıldığı tipte bir burun(muş). ahahahahhahsahdgj yüksek burunlular cemiyeti sizi SALİH KUDURUR İLDENİZ MÜKEMMELSİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 BabacumMostors said: http://img.photobucket.com/albums/v114/ildeniz/alagreek_bodrum_kale_wc.jpg bodrum kalesinden selamlar -BEN BÖYLE KALEYE SÇAAAAAAA!!!!111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 o tuvaletler çok güzeldi lan ben olsam en azından işensin diye açardım (tarihsel işemek?) ama esas o depilde kocaman kaleymiş arkadaşım ben bi kuşadasında güvercin aklesini bir de bozcaada kalesini iblirimde bu epey böyükmüş bu arada bodrum kalesinde burçlara (kule?) isim vernişler "alman kulesi", "ingiliz kulesi", "bik bik kulesi" vs ve güzel de yani tam olması gibi adlandırmışalr ama bir kulede feci fail olmuşlar yılan ökulesi diye bir kule var, bodrum yakınında olup da gecebilecek bir allahını seven gitsin yılanlı kulenin üst katındaki eserlerin fotoğrafını çeksin (benim makinanı pili bitti yetemedim) yılanlı kule fln de.il bildiğin yar.aklı kule orası.. sağa bakıyorsun öçük sola bakıyorsun pipi az önünde zenci çocuk hrykeli fln.. adamlar bildiğin taşa 3===o gravürü kazımışlar altına da ne olduğunu yazmışlar "yön gösterici tabela" e ben o tabelanın gösterdiği yöne gidersem kesin .ikerler beni .ik içinde kalırım ağzım bunrum kulaklarım hep .ik olur.. olmaz yani ayıp.. yılanlı kuelymiş.. bi zahmet .iktirsinler yrklı kule orası bir kere.. gittim gördüm yazı-yorum (asım velioğlu) ama o değilde.. ben koskoca bodrum kalesi sualtı müzesinde antik yunan dildosu gördüm ya.. pihiiiii bitmiş bu medeniyet resetle yeniden başlat düzletme: bay el doğru bir konuya el basmış düxenledim ben de sağolasın bay el! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 BabacumMostors said: e ben o tabelanın gösterdiği yöne gidersem kesin kickerler beni kick içinde kalırım ağzım bunrum kulaklarım hep kick olur.. olmaz yani ayıp.. yılanlı kuelymiş.. bi zahmet kicktirsinler yapraklı kule orası bir kere.. gittim gördüm yazı-yorum (asım velioğlu) ama o değilde.. ben koskoca bodrum kalesi sualtı müzesinde antik yunan dildosu gördüm ya.. pihiiiii bitmiş bu medeniyet resetle yeniden başlat adfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 böyle bi yazıyı uzun zamandır okumamıştım iyi güldüm =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 bu benim kapım. http://i574.photobucket.com/albums/ss182/pogodi/Grnt067.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 dostum gözlüklerini tak tostunu ye belgeleri almaya geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 pogodi said: bu benim kapım. http://i574.photobucket.com/albums/ss182/pogodi/Grnt067.jpg çok seksi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 zegnanin vardi, mudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 benim de AĞIR İŞ MAKİNASI yazıyordu çıkarttım sonunda mezun olunca sadfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 pogodi said: bu benim kapım. http://i574.photobucket.com/albums/ss182/pogodi/Grnt067.jpg bu da benim kapım hehe :] http://img9.imageshack.us/img9/6092/mudurh.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 dory spoiler verdiği için hiç eğlenemedik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 aa tuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar