sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 bu arada, RAKI ALIR MIYIZ ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 utopia said: İZMİEEAAAR http://www.kurtemlak.com/images/izmir_map.jpg <3 Niye çiğli yazıyo ya ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 utopia said: aslında izmir bandanası takmış çocuk resmi aradım da bulamadım sdfgsdfg. bunu cidden aradın mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 benzerini evet sdfg. çiğli yazıyor çünkü çiğli ayrıca. çiYli mi yazaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 türkiye nin en büyük köyü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 resim olarak son noktayı koyuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 utopia said: benzerini evet sdfg. çiğli yazıyor çünkü çiğli ayrıca. çiYli mi yazaydı. Tolga, geçen ben çiğli dedim diye bana çiğli değil çiğili dememişmiydin... tıh tıh tıh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 oh noes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 chagy said: utopia said: benzerini evet sdfg. çiğli yazıyor çünkü çiğli ayrıca. çiYli mi yazaydı. Tolga, geçen ben çiğli dedim diye bana çiğli değil çiğili dememişmiydin... tıh tıh tıh. Saçmalama lan öyle bişey demedim sen yanlış söylemiştin baktırtma loglara uzun sürer asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 haydi herkes bunu dinleyip yatsın yarın paşa paşa dersine gitsin. http://www.youtube.com/watch?v=mGUStbqAb2w&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Ulan foça resmi arıyodum bu çıktı üzüldüm bak yine ormanım yandı :( http://www.yenifoca.com/upload/resim/ab%20005.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 yeter abi ben bile sıkıldım izmir propogandası yapmaktan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 hem sevmesinler, gelmesinler.İyiyiz biz böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 http://forum.paticik.com/read.php?2,4540623#msg-4540623 anket açtım gidin oylayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Yok propaganda değil artık efkar oldu benimki :( Ormanım yandı o en tepede Atatürk vardı o da yandı asdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 ben ilk defa yapıyorum, çok eğlendim. iyi çiğdeme gevreğe gavura sarmadı olay sdfsg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 FOÇADA GECE 12DEN SONRA BİR GEVREK ÇIKAR SELİN HİÇ YEDİN Mİ OFFFFFFFFFF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 eğlenceli tabi de gerçekten yoruldum. yarın dersi olanlar el kaldırsın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 ahahahhaahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 utopia said: ben ilk defa yapıyorum, çok eğlendim. iyi çiğdeme gevreğe gavura sarmadı olay sdfsg. sardırcaktım da, bu saat itibari ile çoğunluktasınız, yemedi sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 bir gevrek için foçaya mı gideyim, küçükparkta üniversite fırınında da çıkıyor hem de çokgzel sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Foçada gel bi gün ısmarlayım gevrek ayran deniz kenarında daşların üstüne oturur yeriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 allez dormir vous m'enervez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 mauhauhauhau ya 2010 olduk adamlar hala gevrek diyorlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 dartanyan benden duymuş olma ama... utopia said: bir gevrek için foçaya mı gideyim, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar