fastreloader Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Vingthor said: ilk resim cenifırlavhevithakaten benzemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 "ben daha güzelim" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Her turlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 oo tavşan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 kermit said: http://img690.imageshack.us/img690/904/foto0009nk.jpg gökalp bu saç ve bıyığı beğendim böyle devam,ankaralı kızlar hasta olsun. bi de pipetle rakı içmek gibi bi kıroluk yapsan dahi çok şeker çıkmışsın (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 oh sayfa başı oldu hadi yine iyisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 aga senin yerin yurdun yok mu bi gün istanbul bi gün ankara, köyüne dön Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 pipetle rakı sadece deneme amaçlıydı bi deneyelim dedik kötü oluyo yani onuda yapmadan şu dünyadan gitmeyim dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 burdan urfaya geçicem daha dur ama önce kırıkkale sonra aydın aydından izmir olabilir en son urfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 ordan tekrar istanbul sonra ankara böyle kısır döngü içinde devam eden bir hayat.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Bella said: çok şeker çıkmışsın (tu) çok şekerim dimi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Bella said: ordan tekrar istanbul sonra ankara böyle kısır döngü içinde devam eden bir hayat.......... göçebe hayatı zor hayat çok zor ve acımasız zalim soğuk . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 gogogogogo 17 pendik o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 geçen güğn önünde durdum bi düşündüm sonra arkamı dönüp yağmurun altında "henüz çok erken daha yapılacak işlerim var" diyip ağır adımlarla uzaklaştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 gökalp saç bıyık böle iyi olmuş. niyanım o saç modeli ve gözlük bi insana bu kadar mı yakışır yaa <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 kermit said: burdan urfaya geçicem daha dur ama önce kırıkkale sonra aydın aydından izmir olabilir en son urfa olm senin yerin yurdun nedir cidden bilmiom ailen nerde senin sen nerde yaşarsın, tek fikrim olmadığı insan sensin şu paticikte bi antalyada gözüküosun bi istanbulda bi ankarada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 bende bilmiyom =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 antalyalısın işte şimdi göçebe ayağı yapma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 küfür gibi oldu antalyalısın demek antalyalı değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 topic açmak istemedim şunun için istanbuldan ankaraya otobüsle kaç saatte gidilio? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 6 6.5 saat sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 sekkiz. akak şimdi ciddimiyim geyikmi yapıyorum anlıyamıyosun!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 çok kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dazdingo Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 uçak iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar