sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 yok metalci konserine gidip yapmam bi dolu manyak vardır orda kim vurduya gideriz arada kaynatırlar.beni yol yardım gibi düşünün bir telefonda gelip bire bir dalıp gidiyorum.hizmette sınır yok.
Bella Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 yalnız pogoda vurmazsın ki üstüne atlarsın omuz atarsın vs. ŞİDDET YOK.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 daha ne şiddet olacak allahaşkına.ben böyle vahşet görmedim. http://www.youtube.com/watch?v=WliexTgxhYA
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 hem kesin arada piçlik yapıp vuranlar vardır alkdjaslkdja
Bella Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 kan çıkıcak kan. ama şiddet yok. o kan kokusu duyulacak.
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 katakullide sok döner bıçağını kimse anlamaz ya
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 ŞİDDET YOKSA KAN NEREDEN ÇIKICAK ARKADAŞIM METALCİLER ADET GÜNLERİNDE Mİ BULUŞUYOR.
Cons Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 paspatur said: pogo ne? kitlik. pogo yapilan kafa sallanan ortama giriyorsaniz herseyi haketmissinizdir aglamayin.
Bella Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 ohahaha yalnız o nebiçim pogo ya gavur pogosu. bunlar birbirlerine kenetlenip kaldılar.
tunca Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 pogo yapılcak müzikte canın şiddet uygulamak istemiyosa ya müziği hissetmiyosun yanlış yerdesindir ya da canın yanıcak diye korkuyosundur hanımevladısındır. sori acımasız gerçekler
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 ORÇUN İMZAN. ....................................
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 işsizler ordusu şu usttekini yapanlar.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 tunca said: pogo yapılcak müzikte canın şiddet uygulamak istemiyosa ya müziği hissetmiyosun yanlış yerdesindir ya da canın yanıcak diye korkuyosundur hanımevladısındır. sori acımasız gerçekler hacı çok sertsin ben bu lafın üzerine muhallebiciye sütlü tatlı yemeye gidiyorum.
Cons Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 AHAHAHHAAHAAHHA SUTLU TATLI. can lan msn yok bigun boyle izmire metalciler geldiginde falan okanida alip gidelim yillik stres atariz bunlari kuskuleriz.
Cons Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 tunca said: pogo yapılcak müzikte canın şiddet uygulamak istemiyosa ya müziği hissetmiyosun yanlış yerdesindir ya da canın yanıcak diye korkuyosundur hanımevladısındır. sori acımasız gerçekler sana cinsel siddet uygularim tunca. pogolarim seni.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Cons said: AHAHAHHAAHAAHHA SUTLU TATLI. can lan msn yok bigun boyle izmire metalciler geldiginde falan okanida alip gidelim yillik stres atariz bunlari kuskuleriz. olm sen ne diyosun ya.burda gerginlikten kavga edip duruyoruz ayda bir pogoya gitsek budist oluruz valla.
tunca Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Cons said: tunca said: pogo yapılcak müzikte canın şiddet uygulamak istemiyosa ya müziği hissetmiyosun yanlış yerdesindir ya da canın yanıcak diye korkuyosundur hanımevladısındır. sori acımasız gerçekler sana cinsel siddet uygularim tunca. pogolarim seni. saçımı çek orçun sdgh
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Olm siz farkında değilsiniz, adam trollüyor sizi. Folkta ne pogosu lan, nerede duyulmuş. Maksimum naydarahoy niraydahoy takılırlar kol kola işte pogo diye sdfs.
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 tunca said: pogo yapılcak müzikte canın şiddet uygulamak istemiyosa ya müziği hissetmiyosun yanlış yerdesindir ya da canın yanıcak diye korkuyosundur hanımevladısındır. sori acımasız gerçekler Haklı.
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Abi o da haklı adam dragon metal dinliyor
Öne çıkan mesajlar