Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Albüm

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yok metalci konserine gidip yapmam bi dolu manyak vardır orda kim vurduya gideriz arada kaynatırlar.beni yol yardım gibi düşünün bir telefonda gelip bire bir dalıp gidiyorum.hizmette sınır yok.
Mesaj tarihi:
pogo yapılcak müzikte canın şiddet uygulamak istemiyosa ya müziği hissetmiyosun yanlış yerdesindir ya da canın yanıcak diye korkuyosundur hanımevladısındır. sori acımasız gerçekler
Mesaj tarihi:
tunca said:

pogo yapılcak müzikte canın şiddet uygulamak istemiyosa ya müziği hissetmiyosun yanlış yerdesindir ya da canın yanıcak diye korkuyosundur hanımevladısındır. sori acımasız gerçekler

hacı çok sertsin ben bu lafın üzerine muhallebiciye sütlü tatlı yemeye gidiyorum.
Mesaj tarihi:
tunca said:

sana cinsel siddet uygularim tunca.
pogolarim seni.
Mesaj tarihi:
Cons said:

AHAHAHHAAHAAHHA SUTLU TATLI.
can lan msn yok bigun boyle izmire metalciler geldiginde falan okanida alip gidelim yillik stres atariz bunlari kuskuleriz.

olm sen ne diyosun ya.burda gerginlikten kavga edip duruyoruz ayda bir pogoya gitsek budist oluruz valla.
Mesaj tarihi:
Cons said:

tunca said:

sana cinsel siddet uygularim tunca.
pogolarim seni.

saçımı çek orçun sdgh
Mesaj tarihi:
tunca said:

Haklı.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...