Bella Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 hatta sakal güzel değil. sakal mükemmel birşey. herkes sakal bıraksın.sakal (tu)
slickers Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 di said: dory said: sakal baba sakaliymis, yas kacti? Yok artik. 27'ime bile girmedim daha. ee daha ne olsun
dory Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 tamam sakaydi gecti bitti, ekmekin sakali var. bidaha yok demicem.
di Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Böjeek said: @di ben domunz gripli fotonu merak ediyorum lütfen hayatım boyunca uplayabilirim Aksam saatlerinde durtersen olur tabi de fotograftan gececegini pek sanmiyorum ben gribin sana =)
di Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 slickers said: di said: dory said: sakal baba sakaliymis, yas kacti? Yok artik. 27'ime bile girmedim daha. ee daha ne olsun 24,5'ken bile genc hissediyo insan, 20 sine yakin ama 25'i gecmek kotu be. Cidden bak.
Böjeek Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 fastreloader said: çok sınavım var çalışmam lazım aslında benim de AHAHAHAHAHHAHA
Böjeek Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 di said: Böjeek said: @di ben domunz gripli fotonu merak ediyorum lütfen hayatım boyunca uplayabilirim Aksam saatlerinde durtersen olur tabi de fotograftan gececegini pek sanmiyorum ben gribin sana =) :( HAYATTAN BEZDİM
Phae Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 di said: Gencler gelip yuzunuzu sakallarima surebilirsiniz. Gayet guzel hizli sekilde cikiyor o zaman =P Tim ağzınıza bilimum obje dayalıyken dalikanlı sakalı gösterme ya.
wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 2 sene önceki fotolar, vay be, ne çok değişmişim buda yeni
Bella Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 üstteki sakal güzel. alttaki gibi şekilli yapma (td)
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 abvblizzard said: Bana da çok yakışıyo tüy. fixed
di Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Phae said: Tim ağzınıza bilimum obje dayalıyken dalikanlı sakalı gösterme ya. Valla guzel nargileyi nerde gorsem dayarim agzima. Erkekligime bi zarari yok =) Ayriyetten getirtme beni oraya, once gang'ler, sonra fotolarini cekerim =P
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Böjeek said: insanların kendilerini beğendirme çabalarını hiç anlamıyoreee hele sevgilileri varkene. hayat garip mukadderat tek olayı sevgili bulmak değildir.
axedice Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Phae said: Tim ağzınıza bilimum obje dayalıyken dalikanlı sakalı gösterme ya. Adam nargile gibi maskülenliğin doruğunda bi nesneyi bile nereye çekmeye çalışmış. Kıskançlık ve utanç gerçekten çok güçlü duygular. http://www.fruechteadam.com/img/Nektarine.jpg
Phae Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Burak, buluşma ayarlayayım mı yahu vizelerden sonra? Aylar oldu çıkmadık dışarı. Sana yine kendini kadın gibi hissettirmek istiyorum baltazar.
Phae Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Burak sarhoşken çok tatlı. Böyle hep gereksiz hafif bir gülümseme oluyor suratında. Ama hep duruyor o gülümseme. Tapılası. Şeker çocuk malum.
ismail PK Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Sakal erkeğin en can alıcı silahı olmazsa olmaz.
Havlu Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 dory said: kontrast ile cirkinlik ortme gecmiste kaldi, boyle durumlarda direk cirkin damgasi vuruyoruz artik. bari kontrasti kis ta gercekler aciga ciksin, cirkin misin guzel mi bilelim
dory Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 ahahah, cirkinim, sismanim, efekt basiyorum mutluyum asf. o fotograflar "issiz adam" serisi, efekt yok, gunes vurdu yuzume
Havlu Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 "luckyfin" e benzettim seni de ben, hadi bakalim neyse
Öne çıkan mesajlar