Böjeek Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 8 gofret 4 gazoz çekirdek ve yanındaki ıvır zıvırları unutuyosun galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 gazoz gofret hayatımın vazgeçilmezi oldu az önce anneme sipariş verdim evden dışarı çıkasım yok =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 kermit said: Fistan said: gökkoş bi foto da sen koy bakalım şişmanlıyorum diyodun daha pek şişmanlamadım galiba lan 3 4 kilo almışımdır yani sigara bırakınca ağzım boş durmuyo günde 4 öğün yemek yiyo gibi bişeyim. eki eki eki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 seninkinide doldurabilirim fatih eki eki eki. burdan ankaraya köprü misali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 ben kendimle ilgili bişey ima etmemişim olm lafı diyen sensin skdfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 kermit şu sigarayı bıraktırıcı tozlar var böle. bi sürü ot karışımı böyle alınca bi parça dilin uyuşuyo. tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 kermit said: fotolara her baktığında özleyeceksin levent keşke rüzgarda suratıma gelseler beni gıcık etseler yine diyeceksin o derecede. Sabah duş alıp çıkabilme lüksü unutturuyor valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 fede said: ben kendimle ilgili bişey ima etmemişim olm lafı diyen sensin skdfj senin için fesat lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Griswold said: kermit said: fotolara her baktığında özleyeceksin levent keşke rüzgarda suratıma gelseler beni gıcık etseler yine diyeceksin o derecede. Sabah duş alıp çıkabilme lüksü unutturuyor valla. orası güzel bi duyguda özliyeceksin levent bunlarla avutma kendini lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Olivies said: Osso said: Vallaha geldi lan o gün =( olm her zaman geliyo mu bende sehirdisindan filan geliyo sandim asiret duzeni mi mevcut evde Olum izmire gittikçe adam geliyor işte kalmaya özlüyor beni =D=D=D=D=D==D=D=D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Griswold said: kermit said: fotolara her baktığında özleyeceksin levent keşke rüzgarda suratıma gelseler beni gıcık etseler yine diyeceksin o derecede. Sabah duş alıp çıkabilme lüksü unutturuyor valla. duşta 5 dakika kazanabilmek için 4 senelik saç kesilir mi levent? tamam güzel oldu yakıştı falan ama. bunlarla gelmeyin kardeşim. bana yapılmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 saclari kestirdin metalheadlik bozuldu levent BUNU YAPMIYCEKTIN LEVENT!!11 saka da, bence uzun sac > all. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 uzun sac>kazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Griswold said: kermit said: fotolara her baktığında özleyeceksin levent keşke rüzgarda suratıma gelseler beni gıcık etseler yine diyeceksin o derecede. Sabah duş alıp çıkabilme lüksü unutturuyor valla. sabah dus alıp cıkıyorum. bunye meselesi tabi, kürkü olana kurt denmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 merba ben duz adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 o robot resim benim geo hocam lan 2 gündür diyorum inanmyor kimse vlla o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eoteyn Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 ne biçim kulağı var ya o rüyacı dayının.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 agzi da bi sey gibi afedersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 abi yok kesin o ben biliyodum bu adam kesin varya ... of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 nereye baksam o kabuslarım azacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 o kaşlar ne ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 MC kas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EvrimDýþý Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 nese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Duş değil de sonrasında bi 3-4 saat kazandım, zaten kestirecektim abi şimdi kestirmesem. 2. dönem bele kadar saçla Ümraniye Kapalı E Tipi Ceza İnfaz Kurumu'na siz gitmiyorsunuz sonuçta, ben gidiyorum ama 8 hafta kadar. Öyle bir durum var. Hadi onu geçtim, yaz stajı var büroda, adliyede işimi gördüremezdim o saçla. Hadi uzun saçla staja kabul edileceğimi farz edelim ki 8. büro falan alırdı heralde deneyeceğim sdf. Seneye mezuniyet sonrası zorunlu staj var, ulan bu kadar adama çene mi yapacaktım iki saat. Hadi onu da geçtim askerlik var, her türlü gidecek saç zaten. Askerden sonra uzatıcam her türlü. Bırakın hevesimi alayım lan. Uzun saç > all tabii ki düriyem. O değil de hocalar falan tanımaz oldu beni anasını satayım. Millet hala garip garip bakıyor bu adamda bir şey vardı da şimdi yok, ne oldu acaba gibi böyle. Başkasıyla karıştırıyor hocalar falan. Bütün bunları geç, değişikliğe ihtiyacım vardı anasını satayım. Desteklesenize beni be pis herifler =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar