BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 otogarda emanet kutuları ya da emanetçi var mıdır? ikincisi şehir merkezine uzak görünüyor alsancak-otogar arası kaç km ya da araçla kaç dakikadır? çok trafik var mıdır? mecburi aktarma yolcusuyuz sevdüceğimle İzmir bizi yer yutar mı? küçüklerimin gözlerinden büyüklerimin ellerinden bilgi verenlerin terazisinden öperim
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 alsancak garında var mıdır? mesela istanbul haydarpaşa garında kocaman çelik dolaplar var para atıp saatlik kiralayabildiğin
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Alsancak Gar'ında yoktur, sanmıyorum. Zaten orası bildiğin lafta gar, pek garlık birşeyi yok artık eheh.
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Bir de direk otogardan alsancağa giden otobüs veya dolmuş var mı bilgim yokta en kötüsü osmangazi-ışıkkente binersiniz. Stadyum metroda inip bornova-alsancak dolmuşuna atlarsınız. Taş çatlasa 30-35 dk sürer herhalde trafik vs olsa dahi ki olmaz trafikte yani.
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 gar muhabbetlerini bilmiyorum ama izmir kimi yutmuş bu güne kadar yahu. hele istanbuldan geliyosan ne kadar rahat ve sakin bi şehire geldim diceksin kesin.
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Pyro said: Alsancak Gar'ında yoktur, sanmıyorum. Zaten orası bildiğin lafta gar, pek garlık birşeyi yok artık eheh. devlet demir yollarının müdürlüğü var o binada başka hiç bişeycikte yok. yok yani hem orası tren garı çalışmıyor.
yav Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 İzmir ufacık şirincik biryer bişey olmaz :P Bu arada otogardan buca dokuzçeşmelere nasıl gidiliyormuş onu da söylesenize, Riverwind benden yardım istedi ama hiç bilmiyorum o tarafları :/
utopia Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 basmane garı daha bir gar, orada vardır emanet kutuları falan sanırım. otogarda da vardır ya. izmirli böyle şeye dikkat etmez ki, hayatta aklıma gelmedi emanet var mı diye bakmak orada, getirin bizim eve koyun sdf. tek otobüs otogarla alsancak arası, yarım saat falan sürüyor yol. otogardan dokuzçeşmelere gitmek için de geldiği firmanın servisini kullansın, hiç kasmasın kendini. otobandan 10 dakikada götürürler.
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 yunan vizesi almayı unutma giderken.
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 adam otogar diyor siz tren garlarından bahsediyorsunuz. basmanede genelevin orda var emanetçi
utopia Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 alsancak garını da sormuş. basmane gar'ını alternatif verdim. ayrıca basmane garı bayağı işliyor, selçuğa oraya buraya 2 liraya tren kaldırıyor adamlar, bayağı da güzel olmuş.
antikor Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 ben emanetçi falan görmedim hiç.
senko Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 emanete de hıyanet ediyorlar zaten.
slayer77 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 yav said: İzmir ufacık şirincik biryer bişey olmaz :P Bu arada otogardan buca dokuzçeşmelere nasıl gidiliyormuş onu da söylesenize, Riverwind benden yardım istedi ama hiç bilmiyorum o tarafları :/ gardan Y.Garaj-Buca dolmuşa bin iniceğin yeri söle yerinde seni salı verirler senko said: emanete de hıyanet ediyorlar zaten. Hahaha izmir lan burası bu şehirde hıyanet kelimesi kabul görülmemiştir uygulanmayı geçtim kullanılmaz bile Lütfen bu cennetin çakma versyonunu başka şehirle karıştırmayalım...
Öne çıkan mesajlar