Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Alkol sağlığa zararlıdır :yapma:[signature][hline][i]There's a million mouths to feed / And I've got everything i need / I'm breathing / And there's a hurting thing inside / But I've got everything to hide / I'm grieving Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 said: Natural_Jedi, 06 Haziran 2004 21:08 tarihinde demiş ki: bira yönetir.ilk defamı içiyosun hayata yeni başliosun arkadaş.;) yeni çıkan efes fıçı tadındaki biralar süper gerçeken normalde efes sewmem ama yeni çıkanlar güzel olmuş.tuborg iyidir.miller su dur starter birasıdır.ama iyidir iyi;)bira dır biraaaaaaaaaa wala hepsini denedım miller vıyy.. tuborg la efes arasında gıttım geldım ama emın olamadım hangısı daha gusel oldugu konusunda :-p ah bi de su son sınawa calı$ma istegım olsada calı$ıp bıtırsem :( [signature][hline]|Forever Alone| |Pyro| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 hala mı biraz içioruz hehe[signature][hline]Üniversitelerin araştırma fonlarına el koyan hükümeti protesto ediyorum. Her kuruluşu, toprağı yok pahasına sattıkları yetmediği gibi, bir de ülkenin araştırma kolunu tümden kesiyorlar! AB görüşüm: Ayıdan Post, O.spudan Dost Olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 ah ulan yrn bı sınawı verim hemen cıkıp eve gelcem ak$am ıcın de bıramı alcam pehhh sabaha kdr uo,biram ve ben war mı daha iisi :-p[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 sen de ii alıştın he 2 günde :-)[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Ilk bira? Oha? =) Ilk biramı sanırım 7-8 yaşlarında içtim. Ilk viski içişimi çok net hatırlıyorum ama, sanırım ilkokula başlamamıştım daha.Ehe bunlar ruffles ile bira keyfi yapıyorlar, bizde cipsleri yiyoruz işte.Annemin viskisini aldım "Aaa bak bak." falan dedi kokladım, "Çok keskin bu nasıl içiyorsunuz bunu ya?" falan dedim.Bi yudum al istersen demişti annem ehe. O gün bugün alkoliğim arkadaşlar =P.[signature][hline]What comes after forever? Legalise it! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 ahah gecen cmt 2 bira ichtimde yasahk sana bida bira dediler :-p ama kimene " it's my life kuralları ben koyarım... "[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 said: Alexi_Septimus, 06 Haziran 2004 21:43 tarihinde demiş ki: Ilk bira? Oha? =) Ilk biramı sanırım 7-8 yaşlarında içtim. Ilk viski içişimi çok net hatırlıyorum ama, sanırım ilkokula başlamamıştım daha.Ehe bunlar ruffles ile bira keyfi yapıyorlar, bizde cipsleri yiyoruz işte.Annemin viskisini aldım "Aaa bak bak." falan dedi kokladım, "Çok keskin bu nasıl içiyorsunuz bunu ya?" falan dedim.Bi yudum al istersen demişti annem ehe. O gün bugün alkoliğim arkadaşlar =P. lol yudumları demıorum.yudum olayına gelırsek bende orta 2 de yudumlamı$dım ama ılk defa kendı achtıgım vede bitirdigim biradan bahsedıorum en asından ılk defa tad ve zevk aldım dıyebılırım :-)[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Zaten ilk biradan bahsediyordum ben 7-8 derken.[signature][hline]What comes after forever? Legalise it! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 12 - 13 yaşında annemle karşılıklı bira içmeye başlamıştım ehe. Tabii 1 - 2 tane içiyorduk, sanmayın ki terlik sadece ema da var =P.[signature][hline]What comes after forever? Legalise it! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 oba o ya$ta bıtırdın bi $i$eyı / veya kutuyu[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 ehahe sen a$mı$sın hocam bi$i demıyorum ben biras gech ıchtım ama ii ichtım :-p p.s: chok aptalca bi cumle oldu ama :lol: [signature][hline]|Forever Alone| |Pyro| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Yavaş yavaş bünye açılır Pyro ama birden yüklenmemek gerekir =][signature][hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Bira dediğin arpa mayasıyla su zaten. Birayı 3 yaşında çocuğa versen o da içer.[signature][hline]What comes after forever? Legalise it! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 ahaha sora mefta ama =) yrn ztn saglık sınawı war hocada femınıst bunu desem azıma .ıcar :-p[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 ya neden sağlık hocaları hep feminist olur ki?[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 cwp ı örenırsen p.m den banada at[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro| [Bu mesaj Pyr0 tarafından 06 Haziran 2004 22:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Oh şimdi de ben içiyorum, başka içen var mı merak ettim? Ps: İkinci bir karpuz vakası olmasın diye dikkat ediyorum. :)[signature][hline]The answer of the question, why we are melancholic. I still feel the pain, i still feel your love... Born to cry... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 beyaz şarap veya vodkadan başka bişi içilirmi yaa :D birada olur ama bayıyo[signature][hline]yaşam anlamsızlıktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 bu arada bi dipnot bira göbek yapmaz, yanında yediğiniz meze göbek yapar..[signature][hline]yaşam anlamsızlıktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 biradan tat almıyorum. daha doğrusu içkiden de tat almıyorum. hem sağlıksız hem gereksiz bence. vücuttaki protein sentezini yıkıyor benim bildiğim.[signature][hline]$aban matrix Revolutions Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Bira göbek yapmaz? Hehe.[signature][hline][i]It is so ignorant to cry in someones funeral.Because you already know everyone will die some day, since the day you know him you should already know that.Now, look in my eyes and start thinking me rotting and decaying in my coffin.Sounds sad huh?But we are all sure that you and I will die some day.Maybe tomorrow maybe now.No need for tears in my funeral.Accept me dead, and so I will. VII. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 harbi olm deneylerle kanıtlanmış :D yapar ama asıl göbei meze yapıyo[signature][hline]yaşam anlamsızlıktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Abi 20 dakkada 3 tane içtim. Biraz hoş oldum, bone un deymiyle "çakırkeyf" im şuan. :)[signature][hline]The answer of the question, why we are melancholic. I still feel the pain, i still feel your love... Born to cry... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Bıra gobegı dıye bısey olmadıgı acıklandı gazetelerde onun nedenı baska bısey ama bıseyler bıseyler ıste unuttum[signature][hline]Godfather Of Speed Cio... Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar