Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2009 Aralık Asker'e gidecekler

elaidi

Öne çıkan mesajlar

sharky said:

Ben son yoklamami yaptirmistim vaktinde, dolayisi ile zaten Aralik 1 de asker olmam gerekiyor ekstra yontemlerle tecil ettirmezsem.

Iyi iyi bol bol uni mezunu insan alinsin da uzun donem cikmayalim :)

uzun dönem çıkmak için torpil bulmayı düşünüyorum :)

yarın üsküdar şubesinde yoklamaya girecem bakalım bende sanırım mart 2010 yolcusyum
Sosyal ağlarda paylaş

Valla bu belge işlemleri üsküdarda çok kötü eğer direk kadıköy veya üsküdar kütüğündeyseniz hemen yapılır ama yoksa benim gibi sürünürsünüz. Olayı anlatmadan üsküdar askerlik şubesinin de işlerin nasıl işlediğini anlatmak istiyorum ki bizden sonraki dönemler gittiği zaman rahat etsin:Önce dışarıda kuyrağa girip içeri alınıyorsunuz,içerde girişte hemen sağdaki koridorda müracaat odasına giriyorsunuz. Kadıköyde oturanlar sol gişeye,üsküdarda oturanlar sağ gişiye gidip sıra nosu alıyor ve çeşitli forumlar alınıyor.Formların 2 tarafındada aynı sorular oluyor ve iki tarafı da doldurmak lazımmış çünkü biri o şubede kalacak diğeri kütüğünüz olduğu askerlik şubesine gidecek.Neyse bu işlemler sonrası kadıköy 2 kat yukarıda,üskürdar bir üst kat belgelerini teslime gidiyor,burada bir takım sorular soruyorlar (sol gözünüzü kapatabiliyormusunuz,sigara kullanıyormusunuz vs ayrıca sol göz sorusunda herkes önce gözünü kapatması ilginç oluyor)sonra çeşitli imzalar sonrası sağlık ocağına veya gata sevk ediliyorsunuz.

Çarşamba saat 10.00 girmiştim sıraya 15.00 kadar ayakta bekledik ve sonra bir onbaşı ismimizi aldı ertesi sabah 8.15 de gelin dedi,neyse ertesi gün dediği gibi gittik önce içeride işlemleri önceki günden bitmemiş arkadaşları aldılar onlardan sonra biz girdik saat 11.27 de sıra fişi aldığımda fişimde 89 yazıyordu sıra ise 34 falandı öğlen arası oldu çıkartılar bizi capitole gittik oradan tekrar döndük,saat 16.30 da bizi üst katta aldılar işlemlerimiz yapıldı benden 2 sonraki arkadaştan sonra işlem yapmadılar ve bütün gün bekledikleriyle kaldılar neyse şimdi gata ile uğraşıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

shapshal said:

ya şimdi yok kısa dönem kalkçak yok şöyle yok böyle bisürü şey çıktı bi halt anlamadım prosedürden.

üniversite mezunu adam nası yapıyo askerliği ?

en az 10 kere sordular kısa mı istiyosun uzun mu diye

hep kısa dedim, şimdi fake atıp uzun vericekler mal gibi kalıcam ortada
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...