sharky Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Ben de Ekim sonunda aramistim, gayet rahat bir sekilde Kasim gibi gel iste demislerdi. Bu kadar asker pati olduktan sonra, elbet duseriz birinizle ayni yere artik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 ben arıyorum, kütüğün olduğu yeri ara diyorlar. orda da daha belli değil diyorlar. anlamadım noluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 erken başvuran üni mezunu herkes alındı gibi bir laf etti adam bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 hmm e iyi erken vurdum sayılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 ssj4songoku said: etrafta çok fena 12 ay söylentileri dolanıyor. Sonra patlarsa fena olur ahahaha. sürekli dolanıyor o. :) bir de tam tersi "3 AYA DÜŞECEKMİŞ OLM" geyiği var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Ben son yoklamami yaptirmistim vaktinde, dolayisi ile zaten Aralik 1 de asker olmam gerekiyor ekstra yontemlerle tecil ettirmezsem. Iyi iyi bol bol uni mezunu insan alinsin da uzun donem cikmayalim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 sharky said: Ben son yoklamami yaptirmistim vaktinde, dolayisi ile zaten Aralik 1 de asker olmam gerekiyor ekstra yontemlerle tecil ettirmezsem. Iyi iyi bol bol uni mezunu insan alinsin da uzun donem cikmayalim :) uzun dönem çıkmak için torpil bulmayı düşünüyorum :) yarın üsküdar şubesinde yoklamaya girecem bakalım bende sanırım mart 2010 yolcusyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 o değil de çok yörünge dışı bir topic olmuş bu :P yazanlardan 8 10 tanesi faili meçhul uçmuş sankim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 askere gidecek adam fazla takmıyor artık çevresindekileri. ondandır =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 şu aralar belgelerini almaya giden kimse var mı ? Varsa kalabalık oluyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Lopeth said: şu aralar belgelerini almaya giden kimse var mı ? Varsa kalabalık oluyor mu ? cuma gittim salıya randevu verdiler. randevu dediğim alacakalrı önceden liste yapıyor ordaki eleman. 28. olarak yazıldım :/ maltepe askerlik şubesi böyle en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 arayınca gelin alın kağıtları demişlerdi, salladı mı acaba sfsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 yok gidip alıyosunda... biraz zor oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Valla bu belge işlemleri üsküdarda çok kötü eğer direk kadıköy veya üsküdar kütüğündeyseniz hemen yapılır ama yoksa benim gibi sürünürsünüz. Olayı anlatmadan üsküdar askerlik şubesinin de işlerin nasıl işlediğini anlatmak istiyorum ki bizden sonraki dönemler gittiği zaman rahat etsin:Önce dışarıda kuyrağa girip içeri alınıyorsunuz,içerde girişte hemen sağdaki koridorda müracaat odasına giriyorsunuz. Kadıköyde oturanlar sol gişeye,üsküdarda oturanlar sağ gişiye gidip sıra nosu alıyor ve çeşitli forumlar alınıyor.Formların 2 tarafındada aynı sorular oluyor ve iki tarafı da doldurmak lazımmış çünkü biri o şubede kalacak diğeri kütüğünüz olduğu askerlik şubesine gidecek.Neyse bu işlemler sonrası kadıköy 2 kat yukarıda,üskürdar bir üst kat belgelerini teslime gidiyor,burada bir takım sorular soruyorlar (sol gözünüzü kapatabiliyormusunuz,sigara kullanıyormusunuz vs ayrıca sol göz sorusunda herkes önce gözünü kapatması ilginç oluyor)sonra çeşitli imzalar sonrası sağlık ocağına veya gata sevk ediliyorsunuz. Çarşamba saat 10.00 girmiştim sıraya 15.00 kadar ayakta bekledik ve sonra bir onbaşı ismimizi aldı ertesi sabah 8.15 de gelin dedi,neyse ertesi gün dediği gibi gittik önce içeride işlemleri önceki günden bitmemiş arkadaşları aldılar onlardan sonra biz girdik saat 11.27 de sıra fişi aldığımda fişimde 89 yazıyordu sıra ise 34 falandı öğlen arası oldu çıkartılar bizi capitole gittik oradan tekrar döndük,saat 16.30 da bizi üst katta aldılar işlemlerimiz yapıldı benden 2 sonraki arkadaştan sonra işlem yapmadılar ve bütün gün bekledikleriyle kaldılar neyse şimdi gata ile uğraşıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 331. dönem 33 gün kaldı teslim olmaya. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Gittim aldım belgelerimi, 8.91 tl harçlık bile verdi ordaki abla Ankarada zırhlı birlik mi ne orda giriyorum sınava, evimin direk 5 dakka uzağında ıy ıy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 verilen harçlıklar da çok rezil oluyor. arkadaşa 10tl vermişlerdi istanbuldan ispartaya gitmek için. küfür gibi geliyor ya 10tl nedir hiç vermeyin daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 işte 5 dakka uzaklıkta yer içinde 9tl veriyor hastalar dsfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 abi neler hissediyorsun merak ediyorum. çok boktan olmalı ya. hayatına koskoca ara veriyorsun. benim tecil de seneye bu zamanlar bitiyor neyse gidip yapar geliriz de ne gerek var böyle şeylere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 eh ne götürsek şimdi? kilit, bot kilidi hede hödö... "telefonu bırak, sim kartı yanına al" filan diyorlar. bi de bu sınavın saatleri filan belli mi? mesela öğleden sonra denilen kaçta tam olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 istediğin zaman git ama son gün 5 i geçirme dediler bana. Saç sakal uygun olsun. Official asker sayıldığımız için gıcıklık yapıyorlarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 ya şimdi yok kısa dönem kalkçak yok şöyle yok böyle bisürü şey çıktı bi halt anlamadım prosedürden. üniversite mezunu adam nası yapıyo askerliği ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Lopeth said: Gittim aldım belgelerimi, 8.91 tl harçlık bile verdi ordaki abla Ankarada zırhlı birlik mi ne orda giriyorum sınava, evimin direk 5 dakka uzağında ıy ıy taksiyle gidersün işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 shapshal said: ya şimdi yok kısa dönem kalkçak yok şöyle yok böyle bisürü şey çıktı bi halt anlamadım prosedürden. üniversite mezunu adam nası yapıyo askerliği ? en az 10 kere sordular kısa mı istiyosun uzun mu diye hep kısa dedim, şimdi fake atıp uzun vericekler mal gibi kalıcam ortada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 işi bilmiosunuz, ben uzun dedim kısa vercekler. kısa ve kalın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar