Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 e uzun çıkacak zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 bana kısa dönem çıkması için birilerine uzun çıkması gerekiyor, bu durumda iş bulamayanlara ve döndüğünde de bulamayacak olanlara uzun çıkar umarım. para alırlar en azından güzel bir yer düşer de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 komandoluğa evet dedim umarım çıkmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 çıkmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 ben hayır dedim umarım çıkmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 ben de hayır dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 esas hayir diyenlere cikiyomus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 hatta siz ikinizi birlikte alicaklarmis, takim olucak iraka giriceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 bende gidicem haftaya gidip öğrenicem bakalım kütük bilecik peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 bu perşembe gidiyorum şubeye.. aralık'a gitmek istiyorum askere. gidemezsem çok fena olur, çünkü kendimi aralık'a şartladım feci. vücut da komando olmaya müsait, babam kesin komando olursun diyor (konu askerlik olunca herkes bilirkişi çünkü. lol). üstüne arkadaşım yeni ardahan'dan geldi, anlattıkları "abov" kombosu çektiriyor. ama her türlü "gidicem ulan, kurtulacam" kafalarındayım. uzun dönem çıkmasın, bir de aralık'ta gideyim.. gerisi tefarruat! (yalan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 ben gitmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 BEYLER 67 GÜN KALDI. NASILIZ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 adam askere gitmeden şafak saymaya başladı ya... lan ordaki eleman gidip tecili işaretlemişti. sonradan farkedip değiştirdiler. bi sakatlık çıkmaz orda inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 elaidi said: BEYLER 67 GÜN KALDI. NASILIZ? Ben hala it gibi calisiyorum valla. Bir an once gideyim diye saatleri sayiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 nası 67 lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 sharky said: elaidi said: BEYLER 67 GÜN KALDI. NASILIZ? Ben hala it gibi calisiyorum valla. Bir an once gideyim diye saatleri sayiyorum. eheh aynen. bkz.: askere gitmek için şafak saymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 aralıkta erken gitmek için dilekçe verenler gidip gitmeyeceklerini öğrenebildiler mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 offf ben naapıcam ya mezun oldum iş arıcam fakat askerlik derdi var ailem bahar döneminde gidersin dio. aralıkta gidip yaz öncesi bitirmiş rahatlamış dönmek var vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 valla müracaat yaptığım (ve aynı zamanda erken sevk dilekçesini verdiğim) gün, celb dönemimin aralık olduğunu yazan kağıdı verdiler bana.. herhelde herkeste öyledir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Mortis said: offf ben naapıcam ya mezun oldum iş arıcam fakat askerlik derdi var ailem bahar döneminde gidersin dio. aralıkta gidip yaz öncesi bitirmiş rahatlamış dönmek var vs. fakülte mezunusun demi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Ractamainus said: valla müracaat yaptığım (ve aynı zamanda erken sevk dilekçesini verdiğim) gün, celb dönemimin aralık olduğunu yazan kağıdı verdiler bana.. herhelde herkeste öyledir. orda muhtemel gidiş tarihi yazıyor bende kadın ekimin ortalarında telefon aç mal gibi bekleme demişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 bana "ekim in sonunda şubeye gel sor" demişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 25 ekimde şubenizi arayıp sorun dediler bana. Ozaman belli oalcakmış sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 alla alla.. eve gidince bakıyım kağıda tekrar ama tarih falan değil, direkt "celb dönemi: aralık 2009" yazıyor bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar