Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2009 Aralık Asker'e gidecekler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bana kısa dönem çıkması için birilerine uzun çıkması gerekiyor, bu durumda iş bulamayanlara ve döndüğünde de bulamayacak olanlara uzun çıkar umarım. para alırlar en azından güzel bir yer düşer de.
Mesaj tarihi:
bu perşembe gidiyorum şubeye.. aralık'a gitmek istiyorum askere. gidemezsem çok fena olur, çünkü kendimi aralık'a şartladım feci.

vücut da komando olmaya müsait, babam kesin komando olursun diyor (konu askerlik olunca herkes bilirkişi çünkü. lol). üstüne arkadaşım yeni ardahan'dan geldi, anlattıkları "abov" kombosu çektiriyor. ama her türlü "gidicem ulan, kurtulacam" kafalarındayım.

uzun dönem çıkmasın, bir de aralık'ta gideyim.. gerisi tefarruat! (yalan)
Mesaj tarihi:
adam askere gitmeden şafak saymaya başladı ya...

lan ordaki eleman gidip tecili işaretlemişti. sonradan farkedip değiştirdiler. bi sakatlık çıkmaz orda inşallah.
Mesaj tarihi:
offf ben naapıcam ya

mezun oldum iş arıcam fakat askerlik derdi var

ailem bahar döneminde gidersin dio. aralıkta gidip yaz öncesi bitirmiş rahatlamış dönmek var vs.
Mesaj tarihi:
Mortis said:

offf ben naapıcam ya

mezun oldum iş arıcam fakat askerlik derdi var

ailem bahar döneminde gidersin dio. aralıkta gidip yaz öncesi bitirmiş rahatlamış dönmek var vs.

fakülte mezunusun demi?
Mesaj tarihi:
Ractamainus said:

valla müracaat yaptığım (ve aynı zamanda erken sevk dilekçesini verdiğim) gün, celb dönemimin aralık olduğunu yazan kağıdı verdiler bana.. herhelde herkeste öyledir.

orda muhtemel gidiş tarihi yazıyor bende

kadın ekimin ortalarında telefon aç mal gibi bekleme demişti
  • Yeni Oluştur...