Pen Duick Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 belli oldu :) :) :) aralıkta askerim belanızı B)
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 ascraeus said: kısa dönem giderseniz komando olunmuyor zaten bu tarz yalanlara kanmayalım.
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Ali kankam sen tuğgeneral olarak yapacaktın di mi?
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Asteroth said: Ali kankam sen tuğgeneral olarak yapacaktın di mi? abi beni MGK'ya sokacaklarmış direk kontenjandan. sdfds Aralıkta gidiş tarihimiz nedir bilen var mı kesin olarak?
Spyro Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 12 Aralık saat 17:00'a kadar teslim olmanız icap ediyor =)..
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 birliğimize dimi? o zmn partiyi 5inde falan yapmak lazım
wildpervert Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 hayat manasız geliyo bu ara, yapcak bişi bulamıyom. pek yusuf değilim, zira hemen bitse de işe başlasam diye bekliyom. teğmen eski evimden komşu çıktı, baya muhabbet etmeye çalıştı benle, ben de şöle böle anlattım. en son evi sordu, apartman adını falan hatırlayamadım, dedim bizim kapıcı kudbettin vardı, oo kudbi bizim kapıcı dedi, herif yan dairemizde oturuyomuş teey tey. bide göz numaram 2.75 olduğu için komando olamıyom, raporum var, resmen çürüğüm. başvuru yaptım, kasım 10 gibi tekrar gidicem bi son işlemler için.
BloodyBeast Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 ya benimki okul tarafından oto tecil ettirildi. ama nereye çıktığı belli olmuş mudur? (yaş 20)
sharky Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Ben gideyim geleyim dedim, Nisan da git diye tutturdular. Bakalim, belki birileriniz ile ayni kislada takiliriz :P
keldron Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Gidiyorum ben zaten aralıga kadar tecilliydi,kpss de olmadı.Ugrucam işte subeye kısfmet demiş Hayrettin Demirbaş.
sharky Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Belli oldu, ben de gidiyorum. Tey tey.
khala Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 muayene de benden baska boxerını bile cıkartan oldumu cok merak ediyorum
fenris Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 bugün gittim. "muayne burda kapalı, sağlık ocağına git" dediler. orda da klasik "iyi misin?" "evet" "tamam o zaman".
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 şimdi muaf olma konusunda 2 soru sorcam 1) şimcik benım sol bılegım kırıldı lisede ıcerıde saglam kemık kalmadı amelıyat oldum bılegımın 2 tarafında da baya buyuk dıkıs izlerim var duyduguma göre belli bir buyukluktekı dıkısı olanlar alınmıyorlarmıs 2)Psikolıjık olarak psikoz tanısı kondu bana bunlardan biri muaf olma konusunda yardımcı oluyor mu bana ?
Radiance Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Ben gidiyorum galiba 7 ay oldu başvurumu yapalı kimseden haber yok unuttular galiba :) Kütük Sivas
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 tekrar sorayim ben emin olmak için paranoyak oldum iyice şimdi kasımda gidebilmek için en geç 31 eylüle kadar bir askerlik şubesine gidip "abi beni alin" mi demem gerekiyor ?
Nalorifein Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Lopeth said: tekrar sorayim ben emin olmak için paranoyak oldum iyice şimdi kasımda gidebilmek için en geç 31 eylüle kadar bir askerlik şubesine gidip "abi beni alin" mi demem gerekiyor ? gitme :(
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 BloodyBeast said: ya benimki okul tarafından oto tecil ettirildi. ama nereye çıktığı belli olmuş mudur? (yaş 20)lan gitmediğin askerliğin adresi mi olur. ne zaman "ALIN BENİ AGALAR ORDUYA" diye yardırıp tecili kaldıracan o zaman belli olur fdg.
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 evet salladım zaten, doğru tarihi bilen var mı ?
Öne çıkan mesajlar