Faust Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 evet o sorunu biliyorum. mesala googledaki arama seçeneği T kiye'den sayfalar gibi çıkıyor. Harfler eksik v.s. Sanırım windows update bunu halleder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 windows update? neyini update edeyim peki.. ama isin garibi formattan sonra yoktu, birden basladi..[signature][hline]YARDIMLARINIZI BEKLIYORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 taskbar'a sağ klikle toolbars'dan language bar'ı aktif hale getir .. uzeirnde yazan dil bazen sayfadan sayfaya değişiyo ... onu yukardan manuel olarak düzeltiosun oluyo bitio .. en azindan işine yarar diye ummaktayim[signature][hline]I love my solitude¹ ¹Yalnızlığımı seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 yok abicim klavye bir tek türkçe Q klavye var.. sayfadan sayfaya da degismiyor.. çünkü hiç bir sayfada böyle girdilere "search box" "reply box" gibi yerlerde üöç disinda türkçe harfler çikmiyor..[signature][hline]YARDIMLARINIZI BEKLIYORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 abi kaldir bi daha falan yukle klavyeyi .. ne biliim once ingilizceyi yükle sonra tryi yeniden ekle ing'i kaldir falan ... ben olsam bunu yapardim yane[signature][hline]I love my solitude¹ ¹Yalnızlığımı seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 klavyeyle alakasi yok hocam.. internet explorerla ilgili bir sorun bence.. çünkü weindowsta ve iecq'da hersey gayet temiz çalisio..[signature][hline]YARDIMLARINIZI BEKLIYORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 "search box"larda forumlarda "mesaj yazma" kisimlarda o harfleri yazmiyor/yanlis yaziyor.. Mesela Türk Sanat Müzi diye aratiyorum yumusak g çikmadigi için.. Arama sonucu sayfasinda da türkçe harfler sorunlu çikiyor.. >> gibi seyler çikiyor.. her zaman oluyor yani..[signature][hline]YARDIMLARINIZI BEKLIYORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2004 Kimse bu sorunu çözemedi ama eminim patiler çözer, niye, çünkü patiler zekidir, çaliskandir, aferindir onlara.. Valla türkçe harfler çikmadigindan I yerine i yazmaya alistik artik.. Ama kötü oldu benim için.. eskisi gibi normal, düzgün yazabilmek, her harfi kullanabilmek istiyorum.. ahanda bir c/p yapam sorunu.. Sorunu anlamassaniz detayli bir açiklama da yapabilirim.. "Ilk defa avaturke girdigimde yasadim bu olayi. Format attigimda XP'yi kurarken bir yeri eksik mi yaptim bilemiyorum, ama avaturkten sonra makine kafayi siyirdi adeta.. Mesela burda bir forumda I harfi yazarken 1 çikiyor bazen de düzgün cikiyor.. kuyruklu S harfi de öyle.. yumusak g de öyle.. ÖöÇçÜü düzgün ç1kmasina ramgmen diyer bahsettigim harfler 01^_ gibi cikiyor.. Türkçe harflerle yazmaya alismis biri olarak beni cok sinir ediyor bu durum.. Hadi avaturk'te olsun bir tek diyelim, ama diger yerlerde de basladi bu durum.. Google mesela.. Orda search kismina yazi yazarken ayni sorunu yasiyorum. Ama internet explorer'in adres kisminda veya windowsta böyle bir sorun yok.. sorun ne anlamis degilim. Google'da sayfanin dil kodlamasi "unicode" gösteriyor.. Türkçe iso veya Türkçe windows seçince ordaki türkçe harfler bozuluyor.. dedigim harfler her seferinde bozuk cikiyor googleda da.. Internet Explorer ayarlarinda dillerde Türkçe yüklü, klavye türkçe yüklü, hersey türkçe, ama internet sitelerinde bu tip bosluklara yazi yazarken bazi türkçe harfler çikmiyor ç1ld1r1yorum.."[signature][hline]Hayatında bir ejderhanın gözünün içine baktın mı sen? Hayır, bakmadın tabii ki. Çünkü hala karşımda nefes alıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 spysweeper ve norton antivirus 2004 var.. onlarla taradim.. trojan mrojan çikmadi.. yani cik o da degil :(([signature][hline]YARDIMLARINIZI BEKLIYORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 klavye sabit duruyor abi.. windowsta icqde anarchy onlineda ultima onlineda ç1k1yor harfler.. ama bir tek internet explorer'in içinde (yukardaki barda bile düzgün ama..) yanlis çikiyor.. yani mesela buraya yazarken[signature][hline]YARDIMLARINIZI BEKLIYORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 dün arkadaşın bilgisayardada aynı olay oluyodu ğ ç ler hiç basılmıyo ı yerinede 1 çıkıyodu[signature][hline]eclipse:eive ikeste ------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 tr harici bütün tanımlı dilleri kaldır klavye için :)[signature][hline]www.dragger.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 yok abi tr'dan baska klavye, dil, bölgesel seçenek yok ühühühühüh ühühüh :( önemli mesajlarda önce icq'da yazip sonra patiye c/p yapmaktan gina geldi.. ayriyetten I yerine i yazmaya alistim.. ne kötü seydir..[signature][hline]YARDIMLARINIZI BEKLIYORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 abi aynısı bana olmuştu. ama çözümünü hatırlamıyorum eheh :) hatırlarmaya çalışayım ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 allahallah[signature][hline]www.dragger.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 mystramystra.. (ögh igrencim)[signature][hline]YARDIMLARINIZI BEKLIYORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 biraz önce baska bir mesajimda harfler düzelmisti.. ama nedense simdi yine bozuk.. windows update ettim etki etmedi.. ama düzelme olayinin, tam windows update "reset atayim mi" dedigi sirada gerçeklesmesi çok tuhaf..[signature][hline]YARDIMLARINIZI BEKLIYORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Ruhani windows seni duymus :)[signature][hline]www.dragger.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 ie de görünüm dil kodlaması otomatik tikle türkçe(windows) u seç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Bir söylentiye göre bilgisayar senin verdin komutlardan seni anlayıp sana karşı cevap verebiliomuş ve bazen yaptın şeye karşı gelebilomuş, ondan bazen bi yere basınca basmamış gibi olup tekrar basıyomuşuz.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 bir çözümü yok herhalde.. neyse ben böyle takiliyim kendi halimde, belki bir ay sonra format attigimda düzelir..[signature][hline]YARDIMLARINIZI BEKLIYORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 biri bana icq dan bi virüsle alakalı olabilecegini söyledi xpler için. işin yoksa temiz bi format a git sen bence[signature][hline]Bis'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 kim söylediyse saçmalamış.. bak şimdi gayet güzel yazabiliyorum.. sorun pop-up blocklayan programlardan. sensible google bar'ı ben de webroot pop-up washer'ı kaldırdım sorun da kalmadı..[signature][hline]i'll kill you myself. i see you have an appetite for destruction it is a good day to die! i sense a soul in search of answers. honor guide me! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 halletdiğine sevindim az daha son mesaji okumadan kollayı sıyırıyordum.[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki: şopar sensin lan ben tinerciyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar