Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Airline Manager [Facebook]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Şirket değeri var herkesin. Hisseyi alırken o değerden alıyorsun ve satarken de o değerden satıyorsun. Tabi aradaki zaman farkından oluşan değer farkı da oluyor ve bu durumda kar veya zarar ediyorsun. (Daha önceki sayfalarda da daha farklı bir şekilde açıklamıştım sanırım)
Mesaj tarihi:
Fuel purchased

Welcome to the fuel market! Note that fuel prices depend on the global market and will change often.

Currently in tank: 3,085,673 lbs
Current fuel price: $500 per 1,000 lbs

dayanamadım 3milyon aldım :F
Mesaj tarihi:
orc_lord said:

valla 500$'e dusmusken bende iyi stok yaptim. sanirim beni 1-2 gun idare eder :)
yalniz reklam fiyatlari ucuyor, reklamimi veremedim..

reklam ne kadar pahalı olursa olsun bence reklamsız uçurma uçaklarını, sonuçta günde 2 kez sefer yapsan çıkarıyor o parayı bence (:
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Burax said:

orc_lord said:

valla 500$'e dusmusken bende iyi stok yaptim. sanirim beni 1-2 gun idare eder :)

reklam ne kadar pahalı olursa olsun bence reklamsız uçurma uçaklarını, sonuçta günde 2 kez sefer yapsan çıkarıyor o parayı bence (:

valla 5 gunluk verip reklamlarla ugrasmiyayim diye vermeden ucurdum. 10-15 koltuk bos kaldi. gunduz fiyati 10-17k arasina duserse hemen vermeyi planliyorum ama dedigin mantikli sonucta cikariyor 2 ucusta o parayi :)
Mesaj tarihi:
orc_lord said:

Burax said:

orc_lord said:

valla 5 gunluk verip reklamlarla ugrasmiyayim diye vermeden ucurdum. 10-15 koltuk bos kaldi. gunduz fiyati 10-17k arasina duserse hemen vermeyi planliyorum ama dedigin mantikli sonucta cikariyor 2 ucusta o parayi :)

5günlük verme, pahalıysa 20k civarı 2 günlük ver,
5k ya kadar düşüyor billboard reklamları o zaman 5günlük verebilirsin sonradan rotayı değiştirsen de zarar etmiş olmazsın.
2günlük fln verin fiyatına bakmayın kesin verin
  • Yeni Oluştur...