Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Airline Manager [Facebook]

sinad

Öne çıkan mesajlar

Şirket değeri var herkesin. Hisseyi alırken o değerden alıyorsun ve satarken de o değerden satıyorsun. Tabi aradaki zaman farkından oluşan değer farkı da oluyor ve bu durumda kar veya zarar ediyorsun. (Daha önceki sayfalarda da daha farklı bir şekilde açıklamıştım sanırım)
Sosyal ağlarda paylaş

orc_lord said:

valla 500$'e dusmusken bende iyi stok yaptim. sanirim beni 1-2 gun idare eder :)
yalniz reklam fiyatlari ucuyor, reklamimi veremedim..

reklam ne kadar pahalı olursa olsun bence reklamsız uçurma uçaklarını, sonuçta günde 2 kez sefer yapsan çıkarıyor o parayı bence (:
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Burax said:

orc_lord said:

valla 500$'e dusmusken bende iyi stok yaptim. sanirim beni 1-2 gun idare eder :)

reklam ne kadar pahalı olursa olsun bence reklamsız uçurma uçaklarını, sonuçta günde 2 kez sefer yapsan çıkarıyor o parayı bence (:

valla 5 gunluk verip reklamlarla ugrasmiyayim diye vermeden ucurdum. 10-15 koltuk bos kaldi. gunduz fiyati 10-17k arasina duserse hemen vermeyi planliyorum ama dedigin mantikli sonucta cikariyor 2 ucusta o parayi :)
Sosyal ağlarda paylaş

orc_lord said:

Burax said:

orc_lord said:

valla 5 gunluk verip reklamlarla ugrasmiyayim diye vermeden ucurdum. 10-15 koltuk bos kaldi. gunduz fiyati 10-17k arasina duserse hemen vermeyi planliyorum ama dedigin mantikli sonucta cikariyor 2 ucusta o parayi :)

5günlük verme, pahalıysa 20k civarı 2 günlük ver,
5k ya kadar düşüyor billboard reklamları o zaman 5günlük verebilirsin sonradan rotayı değiştirsen de zarar etmiş olmazsın.
2günlük fln verin fiyatına bakmayın kesin verin
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...