Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 yahu noluyor bu borsadan yatırım yaptıgımız zaman ınvest ettıgımız zaman bırısı acıklasa ölürmü ya :D adam ucak kaldırdıkca ben paramı kazanıyorum napıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Şirket değeri var herkesin. Hisseyi alırken o değerden alıyorsun ve satarken de o değerden satıyorsun. Tabi aradaki zaman farkından oluşan değer farkı da oluyor ve bu durumda kar veya zarar ediyorsun. (Daha önceki sayfalarda da daha farklı bir şekilde açıklamıştım sanırım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 ya bu ne saatlerdır 3000 benzın alamıyorum bı turlu ucaklarım beklıyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Hafta sonu pazarı galiba :( Dünden beri öyle :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 @xaty hey allah razı olsun senden xaty :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 1,500'e dustu. sanirim her saat basi fiyati degisiyor benzinin. umarim 500'e duser en kisa surede :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 fuel = 1,500$ yavaş yavaş düşüyor fiyatlar, gece 2 3 gibi 500$ ü görecez bence. yine buradan yazarım. 2.000.000 lbs alcam fiyat düşsün :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 onceden bilseydim mazotun bu derece bizi sıkıntıya sokacagini, gecen hafta gordugum 200 liralık mazota varımı yogumu yatırırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 cacodemon said: onceden bilseydim mazotun bu derece bizi sıkıntıya sokacagini, gecen hafta gordugum 200 liralık mazota varımı yogumu yatırırdım. sonra da oturur içerdim artık! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 500 oldu su an stok yapin hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Fuel 500 GOGOGOGOGO (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Fuel purchased Welcome to the fuel market! Note that fuel prices depend on the global market and will change often. Currently in tank: 3,085,673 lbs Current fuel price: $500 per 1,000 lbs dayanamadım 3milyon aldım :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 yanliz su zaman olaylari felan soguttu baya oyundan. ucuslari hallediyorsun ondan sonra direk bekleme modu. benzer oyun bakiniyorum soyle tycoon turu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 valla 500$'e dusmusken bende iyi stok yaptim. sanirim beni 1-2 gun idare eder :) yalniz reklam fiyatlari ucuyor, reklamimi veremedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 bende 2 milyon benzın aldım hazır dusmusken 2 gun ıdare eder herhalde ne zor seymıs ucak fırması sahıbı olmak =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 orc_lord said: valla 500$'e dusmusken bende iyi stok yaptim. sanirim beni 1-2 gun idare eder :) yalniz reklam fiyatlari ucuyor, reklamimi veremedim.. reklam ne kadar pahalı olursa olsun bence reklamsız uçurma uçaklarını, sonuçta günde 2 kez sefer yapsan çıkarıyor o parayı bence (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 b319 aldım bitane bugün nası sevindim :) adı da angel ! ama pek para kalmadı ucaktan sonra 800k alabildim yakıt :( yerecakilan airlines ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Burax said: orc_lord said: valla 500$'e dusmusken bende iyi stok yaptim. sanirim beni 1-2 gun idare eder :) yalniz reklam fiyatlari ucuyor, reklamimi veremedim.. reklam ne kadar pahalı olursa olsun bence reklamsız uçurma uçaklarını, sonuçta günde 2 kez sefer yapsan çıkarıyor o parayı bence (: valla 5 gunluk verip reklamlarla ugrasmiyayim diye vermeden ucurdum. 10-15 koltuk bos kaldi. gunduz fiyati 10-17k arasina duserse hemen vermeyi planliyorum ama dedigin mantikli sonucta cikariyor 2 ucusta o parayi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrgfork Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 fuel tekrar 500$ oldu şu an itibari ile. bide tavsiye rotalar varmıdır erj 190 için bol karlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Şu an ki demand e göre, brüksel-istanbul, brüksel-tahran uçan erj lerim full çekiyor. Tabiki billboard açık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Siz paticiksiniz, büyük düşünün ve paranızı Smoke&Fly a yatırın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 orc_lord said: Burax said: orc_lord said: valla 500$'e dusmusken bende iyi stok yaptim. sanirim beni 1-2 gun idare eder :) yalniz reklam fiyatlari ucuyor, reklamimi veremedim.. reklam ne kadar pahalı olursa olsun bence reklamsız uçurma uçaklarını, sonuçta günde 2 kez sefer yapsan çıkarıyor o parayı bence (: valla 5 gunluk verip reklamlarla ugrasmiyayim diye vermeden ucurdum. 10-15 koltuk bos kaldi. gunduz fiyati 10-17k arasina duserse hemen vermeyi planliyorum ama dedigin mantikli sonucta cikariyor 2 ucusta o parayi :) 5günlük verme, pahalıysa 20k civarı 2 günlük ver, 5k ya kadar düşüyor billboard reklamları o zaman 5günlük verebilirsin sonradan rotayı değiştirsen de zarar etmiş olmazsın. 2günlük fln verin fiyatına bakmayın kesin verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 tuh kaçırdık fuel in düştüğü zamanı kaldık şimdi mecbur pahalı alcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 500 ü yakaladım 5 000 000 aldım :D bi 5-6 gün sıkıntım olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 demin çok büyük fanteziye kalkıştım inşallah hayırlara vesile olur. boeing 737 yi sattım 3 tane erj aldım. bakalım çıkarıcaklarmı paralarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar