Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Airline Manager [Facebook]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya ben de 9999 yuzunden usengecligimden almıyorum milletten. onu soracaktım simdi acaba chrome'dan mı kaynaklanıyo diye ama degil herelde. bi de arada 5 sn beklemek lazım tobe yarabbi ya.
Mesaj tarihi:
bu ne abi kaza oranını mı arttırdı bunlar. durmadan uçaklarda bişi oluyo yok kuş çarpıyo AD/FB hatası falan bişiler. uçak lan bu bis mi sürüyoruz hayret bişey.
Mesaj tarihi:
abi su try again yazısı hergun daha fazla cıkmaya basladı. delirticek silicem en sonunda oyunu yemin ediyorum. bu kadar sorunlu bi host nerden bulmuslar allahım ya.

en sevdigim kısım start all routes kısmı. ne kadar benzin comsume edilmis, ne kadar gelir elde etmisim goruyorum tek seferde. ama sayfa yuklenemiyo error falan zortluyo, sonra sayfayı yenileyince ucaklar baslamıs ucmaya. hangisinde ne kadar bosluk var tek tek bakmak zorunda kalıyosun. bugun artık dellendim hic duzelmedi be.
Mesaj tarihi:
razzRaziel said:

http://www.natca.org/flight-explorer/united-states.aspx

oha bu gerçek mi. hava alanları nasıl başa çıkıyor

gercek olmaması icin bi sebep yok, harita cok kucuk olcekli yani noktalar arası bu resimde gordugun gibi kucuk bi mesafe degil aslında :)

ataturk havalimanında bile nerdeyse 5 dakikada bir ucak kalkıp iniyor. hatta dikkatli bakarsan arka arkaya iki ucagı aynı anda gorebilirsin, biri inerken digeri alcalırken.
Mesaj tarihi:
valla ben 40 tane erj yapana kadar aldım. bu arada 757 de aldım. 12 tane 757, 40 tane erj, 1 tane 737, 1 tane de md80 var.
simdi 100m $ param birikti 747 alıcam.
Mesaj tarihi:
eger baymaz surekli ucururum diyorsan erj super. 200'den sonrasi ugrastiriyor ama mesela 100 taneden sonra gelen parayla genislersin.

sattim elde ne varsa 787 aldim 11 tane. gunde tek tik yapip birakiyorum.
  • Yeni Oluştur...