SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 büyümek konusunda en geride ben kaldım galiba ehehe de, ben çok zaman rotalarla ilgili denemeler yaptım, daha yeni oturttum düzene Şimdi zaman, yükselme zamanı SeaGle Airlines Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 mesafelerle ilgili olan site internal server error veriyo :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 razz airlines, büyüyor. 0.40dan 0.60a 1 günde, ivme daha da artar söyliyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 bende 9. 757 yi aldim. bu saatten sonra 777 veya 787 gidicem sirf. long haul sart oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 benzinim bitiyor ve benzin fiyatlari gene costu. ustune ustuk reklamlarda bitti ve reklam fiyatlarida costu. gecenin ilerleyen saatlerinde duser umarim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 bu range route sitesi patladı. yeni demand brussels üzerine hatırladıgım kadarıyla %96 falan. ona göre ne route çiziyosunuz bana da söylermisiniz bende benim erj leri oraya veriyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Selamlar... Takoz Airlines mevcut 3 ERJ ile uçuşlara başlamıştır. Henüz piyasada yaniyim, hisselerim düşük, bu sebepten ötürü iyi kar bırakırım =) Bu arada forumda gördüğüm isimlerden ufak ufak hisse alışlarına başlayacağım. Bu genç havayolu olarak desteklerinizi bekliyoruz. Not: Oyunu aralığın 12'sine kadar oynayacağım. Bu yüzden yatırımlarınızda çekinmeyiniz =) Not 2:Benden alınan hisse miktarının aynısını almayı taahüt ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 takoz alıyorum hisseni. :) kediyavrusu airlines. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 search de çıkmıosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 heh senin dışında en çok ben kar ettim herhalde bu olaydan =) 199980 Kauta Airlines $ 2.43 / 0.49 0.49'dan almıştım senin hisseleri satmayı da düşünmüyorum xaty said: Var mı benim gibi bir gecede 3-4 katına çıkan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 razzRaziel said: razz airlines, büyüyor. 0.40dan 0.60a 1 günde, ivme daha da artar söyliyeyim 100k aldım senden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 0,73e çıktı şu an, reklam fiyatları yükselmeseydi daha fazla artacaktı. demandlar değişiyor ardından da reklamlar artıyor sonra herkes kitleniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Ilk b757im geliyo yarin. Simdi biyandan da tatildeyim, pek super bi yukselis gosteremiyorum.Ama bu tarz oyunlari insan gibi oynamadigimi söyleyim, hazir hisselerim 0.40 civarindayken alin kacirmayin :p Nts airlines O degilde hali hazirda bulunan bi route'u degistirebiliyoduk degilmi? 59994 razz Airlines 200000 Keko Airlines 50000 Full of Bourbon Airlines 100000 BlackWing Airlines 200000 Get-a-way Airlines 200000 Sleipner Airlines 200000 SeaGle Airlines Listem boyle Nts airlines Seagle senden umitliyim kaptirda gel :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 korax aldım senden 200k kediyavrusu airlines Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 benden de alın bari bende yukselişteyim =) Haspam Airlines Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 SeaGle Airlines Pişman Olmayacaksınız hehe yükseliyorum adım adım dayı bayram sonrası gideyim apartıma sen o zaman gör, gece uçuşlarını aksatıyorum şu anda, apartta gece de kalkıcam uçurmaya eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 20000 Sleipner Airlines 20000 Nts Airlines 20000 SeaGle Airlines 20000 BlackRebel Airlines 20000 Canavar Airlines 20000 kediyavrusu Airlines 20002 razz Airlines 20000 BlackWing Airlines 20000 Full of Bourbon Airlines 20000 Keko Airlines Şu an yatırım yaptığım şirketler bunlar arkadaşlar. Yablız bazı arkadaşlar maksimum sayıda hisse sattığından onları alamadım. Bu hisselerden hergün 20.000 hisse almaya devam edeceğim. Bu arada Takoz Airlines olarak tekrardan yardımlarınızı beklediğimizi belirtir, Bu akşam saatlerinde yeni ERJ'mizin filomuza katılacağını duyururuz... Takoz Airlines... Düşük hisse fiyatlarıyle yatırıma çok müsait! Takoz Airlines... Göklerde bir güvence! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 takoz çıkmıyor abi searchte :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 bugün 3 yeni erj alacam bu arada. kar etmek isteyen hisselerime buyursun :) kediyavrusu airlines Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 http://i31.tinypic.com/iqg26o.jpg razz Airlines. uçtuk, şahitlerimiz var! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Buyse said: takoz çıkmıyor abi searchte :( Takoz Airlines A.Ş.'den Kamuoyuna duyurudur; Evet ne yazıkki başka yatırımcılardanda hisse senetlerimizin bulunamadığına dair şikayetler almış bulunuyoruz. Sorunun kaynağını ne yazıkki şu an bilememekle beraber Airline Manager'ın şirketimizi baltalamaya yönelik bu tür faaliyetlerini kamuoyu huzurunda kınıyoruz. Airline Manager, sana laflar hazırladım! Öhöm... Neyse... Şu an için bizi yatırımlayıla destekleyen başta Hasan Bey olmak üzere bütün yatırımcılarımıza teşekkür ediyoruz. Hisselerimize ulaşmak için lütfen kendi hisselerinizi kontrol ediniz. Büyük ihtimalle biz zaten sizden hisse alışlarını daha önce gerçekleştirdiğimiz için, bizlere ordan ulaşabilirsiniz. Takoz Airline A.Ş. Yönetim Kurulu adına Apis Mellifica... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Giderek Büyüyoruz hala daha stoklarıma abanmıyorsunuz paticik üzülüyorum sonra üvey evlatmıyım lann ben ?? :) Son filo update: 6 A319 1 B737 4 B757 CY's airlines Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Bnedeki problem sende de var. Search kısmından şirketi bulamıyoruz. Sana mesaj attım, mailbox'ı kontrol et. Ordan ya hisselerimi al böylece seni görürüm Stockholders sayfamdan yada cevap yolla mesajıma ordan ulaşmaya çalışayım. Bu arada diğer arkadaşların "Stockholders" kısmında bende yer alıyorum serach'den Takoz airlines bulunamasada. Ordan hisselerime ulaşabilirsiniz. Takoz Airlines... Yukarı, yukarı ve ileri! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Redge, mesajınıda aldım ama hiçbirtürlü sana ulaşamıyorum. c, cy, y's, 's ... Hertürlü aradaım ama çıkmıyor ismin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Çifte mesaj olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar