Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 xaty said: Parasını değerlendirmek isteyen varsa Kauta Airlines'a yatırım yapabilir. %100 garanti veriyorum, yarım saat içerisinde yatırım yapmanız halinde paranız en az 3'ye katlanacak. (Hisselerimin değeri 1.5'i geçecek 24 saat içerisinde) En fazla kaç olur bilmiyorum. (Son yarım saatte .35'ten .42'ye çıktı ve hızla artmaya devam ediyor ;) 100k hisse almış bulunuyorum :) disappear gibi 1 milyon hisseye sahip olmak lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 senin son hisseler degilmis o, benim alabildigim son hisselermis. eger sen gidip toplamda 1 milyon hisse alirsan, diger sirketlerin hepsinin hissesi bitmis gibi gosteriyo oyun sana. yani olay karsi tarafin hissesinin bitmesi degil, senin daha fazla hisse alamaman. ha tabi benim 1 milyon hissem satildi, hic hissesi olmayan adam bile gelip benim sirketimin hissesini alamaz biri satmadigi surece. bu arada xaty gun icinde bende 0.20 lik cikislar yakaliyorum ama cok zor ilk baslarda gunluk 1,5 dolar yukselme. yatirim yaptigim, hissesinin teki 54$ olan adam bile (ki a380 falan almis adam) 5 gunde 4 dolar arttirabildi. bu arada 7. boeing 757 gw-bur hissedarlara hayirli olsun :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 0.57 oldum :) 1.5 olunca da yazıcam hatta arada da yazabilirim. maçı da kazandık zaten, gaza geldim :P edit: benzin fiyatları düşerse ayrıca mutlu olcam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 ha anladım, benim kafam karıştı sende öyle diyince. daha satılık olan bol miktarda hissem bulunuyor benim :) bu arada sleipner airlines'ın filosuna boeing 757 tipi uçak katılmış bulunmaktadır. gelin birlikte büyüyelim ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 evet benzin fiyatinin acilen dusmesi lazim. 700.000lbs kaldi, 757 ler inicek bi kac saate, bi kalktimi 70k lbs goturuyo. bu arada billboardlar 5k ya dusmus, alacak olan kacirmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 şimdi o uçakların hepsinin inmesini bekle, hepsi indikten sonra "start all routes" diyip uçaklarını kaldır. benzin stoğun eksi hanelere düşecek fakat uçakların kalkacak. benzin fiyatı 5k'nın altına düştüğü zaman eksiden kurtulur artıya geçer ve depolarsın bol bol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Aynen ben de öyle yapıyorum, negatif değerdeyse benzin stoğum o zaman da 1 lbs olacak kadar alıyorum, fazlasını almıyorum 3000$ veya 5000$ gibi miktarlardan. Bu arada 0.83 oldu stok değerim. Son 1 buçuk saatte iki katını geçti ve artmaya devam ediyor... Kauta Airlines Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Fuel fiyatı 900'e indi! Kauta Airlines'ın stock rate 1.01'e çıktı! İlgilenenlere duyurulur! (70k daha stock satılırsa 'Stock Champion' başarısını göstermiş olacağım, teşekkürler herkese..) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 200k aldım ben daha alamıyorum sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 xaty said: Parasını değerlendirmek isteyen varsa Kauta Airlines'a yatırım yapabilir. %100 garanti veriyorum, yarım saat içerisinde yatırım yapmanız halinde paranız en az 3'ye katlanacak. (Hisselerimin değeri 1.5'i geçecek 24 saat içerisinde) En fazla kaç olur bilmiyorum. (Son yarım saatte .35'ten .42'ye çıktı ve hızla artmaya devam ediyor ;) Kauta Airlines sözünde durdu! Hisselerinde patlama olacağını duyuran Kauta Airlines, 3 saat içerisinde değerini 3'e katlamayı başardı! Kauta Airlines yetkilileri, kendilerine güvenip hisselerinden pay alan herkese teşekkür ederken, tüm yatırımcıların gözlerini şirket üzerinden ayırmamaları gerektiğinin altını çizdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 kauta airlines a yatırım yaptık bakalım, kazandırması dileğiyle :) yerecakilan airlines ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 ya bazı elemanların route ları goruyorum böyle farklı farklı yerler. demandlara göre iş yapmıyormusunuz sizde? yoksa hep aynı route üzerinden mı calısıyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Birazda benim hisselere abanın pilis CY's Airlines .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 abi hisserimiz satılınca bişey geçmiyorki elimize anladıgım kadarıyla sadece archivement alıyoruz yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 şirket değeri artıyor anladığım kadarıyla hisse satılınca. ben de her gün iki erj 190 alıcam bu gelirlerle yatırım yapmak isteyen olursa kediyavrusu airlines. dünden beri 0.02 arttı hisseler ama olsun bugün almaya başlıyorum uçakları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 kauta'dan büyük vurgun yaptık bu arada. allahtan max hisse almışım. iyi kazandırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 mesafeler için burayı kullanın Demand için burdan bu arada demand varış şehrine göredir en ideal buldugum rotalar Karachi - Sofia Dubai - Tunus Dubai - Salzburg Riyad - Luxembourg bunların hepsi max.range olanlar(ERJ 190) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Buyse said: kauta'dan büyük vurgun yaptık bu arada. allahtan max hisse almışım. iyi kazandırdı. Şu an bir milyon civarı hissem satılmış durumda. Kauta Airlines Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 para biriktiriyorum; Boeing 787 PAX Seats: 250 Max. Range: 15,200 km Speed (km/h): 903 Fuel: 14 lbs per km $20,075,000 yarısını biriktirdim de yakıt fiyatları düşmezse alamicam gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyLifer Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Güzel gibi. En azından aylarca deli gibi Çete Savaşları oynayan biri için çok eğlenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 xaty said: Kauta Airlines tahmin edeyim sende 2 tane B777-200LR var. acaba bütün uçakları satıp ben de mi alsam 1 tane : D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 xaty galiba varını yoğunu stıp b777 aldı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 3. aldım az önce :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Hehehe, ya alin benimde hisseleri deli gibi buyuyorum bende :p 15 tane erj oldu direk B757 ye gecicem bende basladim biriktirmeye. Nts airlines, ucurur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Var mı benim gibi bir gecede 3-4 katına çıkan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar