Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Airline Manager [Facebook]

sinad

Öne çıkan mesajlar

Buarada "baydim leaahee" diye birakacak olursaniz söyleyinde burdan, ona göre satalim hisselerinizi :p Aslinda bi bug geldi aklima oyle be?

bug?

Bitane account olcak mesela, 20 tane pahalisindan ucaklar olcakki sirketin degeri yuksek olcak.Sonra saticak o ucaklari, sirketin degeri dusecek baya(sirket degerinin paraya bagli oldugunu saymiyorum bilmedigimden) sonra sirketin degeri dusukken burdan 5 hayvan abanicaz sirketin butun hisselerine.Sonra tekrar o parayla alinabildigi kadar ucak alinacak ki sirketin hissesi artsin.Al sana bug :p ama pek degecek bi gelir saglamaz sanki oda.

Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Disappear said:

sleipner airlines'in son 179982 hissesinide aldim.
kediyavrusu airlinesdan alamadim cunku saticak hissesi kalmamis.
benimde saticak son 147k hissem kalmis, yatirimcilarin bilgisine :p

79,997 adet hisseni satın almış bulunmaktayım. satılan son hisselerinide almış oldum :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
valla bencede 10$'a 10 milyon biraz az olmuş. bu arada benzin fiyatları 500$'a düştüğü zaman benzin depolamanı öneririm. az koltuklu uçaklar para getirmiyor hatta zarar ettiriyor, bence çok kullanmadan ve bekletmeden satmalısın. atr42'nin üstü olan uçaklar para bırakıyor :)
Sosyal ağlarda paylaş

Parasını değerlendirmek isteyen varsa Kauta Airlines'a yatırım yapabilir. %100 garanti veriyorum, yarım saat içerisinde yatırım yapmanız halinde paranız en az 3'ye katlanacak. (Hisselerimin değeri 1.5'i geçecek 24 saat içerisinde) En fazla kaç olur bilmiyorum. (Son yarım saatte .35'ten .42'ye çıktı ve hızla artmaya devam ediyor ;)
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Disappear said:

sen satmiyosun zaten, sirketin otomatik olarak 1 milyon hisse satisa sunuyor. senin butun hisselerin alinmis. bir kisi bir sirketten en fazla 200.000 hisse alabiliyo, bir sirket ise toplamda en fazla 1 milyon hisset satabiliyo.

ya şimdi anlayamadığım bir durum var, benim 1 milyon hissem satılık durumda. hatta sen son hisselerimi sen satın aldın. stockholder'a girip baktığımda 439977 tane hisse satılmış görünüyor. bu duruma göre satacak daha çok hissem var. yoksa sistemde bir sorun mu mevcut?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...