Buyse Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 abi yeni girdim oyuna sdngşs nası hisse satıcaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 sen satmiyosun zaten, sirketin otomatik olarak 1 milyon hisse satisa sunuyor. senin butun hisselerin alinmis. bir kisi bir sirketten en fazla 200.000 hisse alabiliyo, bir sirket ise toplamda en fazla 1 milyon hisset satabiliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Buarada "baydim leaahee" diye birakacak olursaniz söyleyinde burdan, ona göre satalim hisselerinizi :p Aslinda bi bug geldi aklima oyle be? bug? Bitane account olcak mesela, 20 tane pahalisindan ucaklar olcakki sirketin degeri yuksek olcak.Sonra saticak o ucaklari, sirketin degeri dusecek baya(sirket degerinin paraya bagli oldugunu saymiyorum bilmedigimden) sonra sirketin degeri dusukken burdan 5 hayvan abanicaz sirketin butun hisselerine.Sonra tekrar o parayla alinabildigi kadar ucak alinacak ki sirketin hissesi artsin.Al sana bug :p ama pek degecek bi gelir saglamaz sanki oda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 allah allah yatırımcılara baktım kimse ögzükmüyor. tekrar bakayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 enteresan. Buy stocks in kediyavrusu Airlines There are no available stocks in the selected company diyo valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Get-a-way, pekinduck, bafi, sleipner, full of bourbon hisselerinizi aldim ayip etmeyin =) p.s: smoke&fly airlines. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Dandanadan Airlines olarak bende hissemin satılmasını istiyorum HÖYT=D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 valla Yardiran Airlines ım bende :P bana yapıcagınız her yatırım sizi Allah'a daha çok yaklaştırır :D İstikbal göklerde-ül flaying karpıt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 anaa, en fazla 1 milyon stock alabiliyomusuz. ulan diyorum neden hic kimsenin stocklari gozukmuyo bende. neyse ben 1 milyon stockluk yatirim yapmisim o yuzden daha fazla yapamiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Disappear said: sleipner airlines'in son 179982 hissesinide aldim. kediyavrusu airlinesdan alamadim cunku saticak hissesi kalmamis. benimde saticak son 147k hissem kalmis, yatirimcilarin bilgisine :p 79,997 adet hisseni satın almış bulunmaktayım. satılan son hisselerinide almış oldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 fena para kazandiracam size hehe, 1 saat sonra filoya 7. b757'yi katiyorum. bir kac gune gunde 2 tane b757 alir hale gelebilecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 get-a-way airlines'ın filosu bayağı güçlüymüş, maşallah para basıyor valla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 ben bastım 10 dolar para aldım. 2 3 uçak aldım. baya da benzin aldım 1000 dolardan. geçinip gidiyoruz :) yakında büyürüm baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 pis burjuva :p bu arada 10$'a 10 milyon dolar cok azmis ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 gittim bi de cesna aldım 3 koltuklu ne boka yarıyorsa. safi zarar. satacam uçağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 valla bencede 10$'a 10 milyon biraz az olmuş. bu arada benzin fiyatları 500$'a düştüğü zaman benzin depolamanı öneririm. az koltuklu uçaklar para getirmiyor hatta zarar ettiriyor, bence çok kullanmadan ve bekletmeden satmalısın. atr42'nin üstü olan uçaklar para bırakıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 sattım zaten 67k dolardan. zarar etmedim pek. 3 uçak var işte kar ediyorum şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Parasını değerlendirmek isteyen varsa Kauta Airlines'a yatırım yapabilir. %100 garanti veriyorum, yarım saat içerisinde yatırım yapmanız halinde paranız en az 3'ye katlanacak. (Hisselerimin değeri 1.5'i geçecek 24 saat içerisinde) En fazla kaç olur bilmiyorum. (Son yarım saatte .35'ten .42'ye çıktı ve hızla artmaya devam ediyor ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 alıyorum hisse. bu arada 9999 dan fazla hisse alamıyor muyuz bir seferde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 abandım xaty ve bir kaç kişiye 200,000'er hisse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Buyse said: alıyorum hisse. bu arada 9999 dan fazla hisse alamıyor muyuz bir seferde? hayır, alınamıyor ne yazık ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 .46 oldu bile hisselerim.. artmaya devam ediyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 .48 oldu =) almaya devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Disappear said: sen satmiyosun zaten, sirketin otomatik olarak 1 milyon hisse satisa sunuyor. senin butun hisselerin alinmis. bir kisi bir sirketten en fazla 200.000 hisse alabiliyo, bir sirket ise toplamda en fazla 1 milyon hisset satabiliyo. ya şimdi anlayamadığım bir durum var, benim 1 milyon hissem satılık durumda. hatta sen son hisselerimi sen satın aldın. stockholder'a girip baktığımda 439977 tane hisse satılmış görünüyor. bu duruma göre satacak daha çok hissem var. yoksa sistemde bir sorun mu mevcut? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 ah girmiyor bende simdi application'a, facebookda sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar