Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 WO'da pvp nasıl işliyor? Yanlış hatırlamıyorsam pve den çok pvp ye önem veren bir oyun? Levelling nasıl questler nasıl instance var mı nedir ne değildir? Birde birkaç oyun içi ss koyabilirseniz bir fikir sahibi olmak için genel anlamda almayı düşünüyorumda AOC la ikisi arasında kalmış durumdayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Öbür oyunlardan en temel farkı sırf PvP ile level alabilmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 hadi ya :D bitirdin beni şuan :D harikaymış o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnqeR Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 ben age of conan 73 levela kadar oynadım. tabii geçen sene haziranda fian daha yeniydi content filan yoktu oldukca eğlendim. warhammer bir 15-20 dakika oynadım ondan pek fikrim yok. Ancak Age of Conandan başarılı Warhammer Online. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 PvP ile lvl kasmaktan sonra en sevdiğim şey PvE'yi PvP için yapmak. WoW'un kısır döngüsünden daha zevkli bir durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnqeR Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Rock said: PvP ile lvl kasmaktan sonra en sevdiğim şey PvE'yi PvP için yapmak. WoW'un kısır döngüsünden daha zevkli bir durum. katılıyorum. Şuan WoWdaki PvP sadece PvE yapan no life insanların gündüzleri veyahut boş zamanlarında canı sıkılmasın diye konulmuş birşey. badge ile PvP item alımıda buna kanıtdır. Hiç PvP sevipde PvE sevmeyenleri düşünmeden hazırlanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 evet abi pve zaten pvp de iyi olmak için yapılır yani benim düşüncem bu en azından WAR böyleyse yarın başlarım düşünmeden ama ss yok mu hiç ya bi fikir sahibi olayım trial indirmeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 http://images.google.com/images?hl=en&source=hp&q=warhammer+online+screenshots&gbv=2&aq=f&oq=&aqi=g1 bişey değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 bu benim hiç aklıma gelmemişti biliyor musun? şu şurasıdır işte burası şu şehir burası pvp alanı bilmemne diye sizin kendi ss lerinizi istemiştim en azından interfacede görürüm classımda şu der mesela görürüm nedir ne değildir diye googlea yazmayı bende biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 o zaman bi char creation sayfası paylaşayım http://img511.imageshack.us/img511/8759/endenyll001.jpg burda bi keep savunması http://img194.imageshack.us/img194/9374/odandin007.jpg order şehri altdorf'ta roflcopterımla fıtıfıtı giderken http://img190.imageshack.us/img190/4481/odandin010.jpg bu da destruction şehri IC'de dükkanları açık unutmuş bi abimiz http://img262.imageshack.us/img262/9729/caethronenhir012.jpg screenshotlarımın yarısı "OFF NASI EZDİM SC'DE, HEMEN SS ALAYIM" olduğu için koymaya değer bi tek bunları bulabildim :p bence vakit kaybetmeden download et trial'ı, güzel oyun. ilerde sıkılabilirsin belki ama o zamana kadar güzel vakit geçirtir kesinlikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 DEFAULT UI GÖZLERİİİİİİİİİİİİM :P son ss süpermiş ahahaha hangi server orası? açayım bi destro alt bulayım seni ehuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 ahah azgal'da order charlarım ya ama bayadır girmiyorum, bıraktım bi süreliğine mmo işlerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 youtube de baya yardımcı olabilir, istersen ordanda bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 o sslerde birde grafikler ne low mu medium mu high mı falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 evet her şey lowda oynamak zorundaydım malesef :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 pvp nasıl işliyor birde? instanced da var open pvp de var sanırım? birde nasıl oluyor ya pvple level almak aklıma almadı tam orayı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dakro Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Farinal said: pvp nasıl işliyor birde? instanced da var open pvp de var sanırım? birde nasıl oluyor ya pvple level almak aklıma almadı tam orayı :D pvp tamamen zerg mantığına dayanıyor. kalabalık iyidir. ama sistemli bir grup gelirse karşına tabi şansın zor. open pvp rvr lake dediğimiz yerlerde (ha bazı serverlar direk heryerde rvr açık başlıyorsun) oluyor. birde sc ler var onlarda da bayrak taşı şurayı ele geçir burayı ele geçir tarzı bir sistem var. her ikisinde de exp alabilrsin adam öldürdükçe ve elbette renown. yani her player aynı zamanda mob :D öyle düşün öldürdüğün herşey icin exp alıcaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 anladım. zerg mantığı ne oluyor birde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dakro Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Farinal said: anladım. zerg mantığı ne oluyor birde :D zerg mantığı şöyle oluyor abi 4 party birleşip bir wb oluşturuyor ya. 2 wb de birleşince zerg oluyor. önüne geleni talan edip saldırmak üzerine işleyen bir mantık. yani kim kime dum duma. sayısal üstünlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 peki ölünce ne kaybediyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 İtibarını :P Ölünce birşey kaybetmiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fuzulee Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 zerg (starcraft) = onlarca böcek zerg (warhammer) = onlarca player heralde ayni kokene dayaniyorlar. hey yavrum starcraft be, literature ne kelimeler katmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bluerain Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 PvP ile level almanın türlü yolları var: Skirmish (amacsız zerg, sadece oyuncu öldürmek diyelim biz buna)'te öldürdügün playerlardan xp ve rr alıyorsun. Ölenin rr'ı seninkinden yüksekse puan da daha yüksek oluyor. ORvR realmin BO ya da kale aldıgında, sen de buna istirak etmissen rr ve xp geliyor. Tüm BOlar ve kaleler alınıp belli bir süre gectikten sonra ya da victory puan tamamlanınca o zone kilitleniyor ki zone'un pve bölgesinde olsan, kusatmalara katılmamıs bile olsan rr ve xp alıyorsun. Scenario'larda skirmishte oldugu gibi öldürdüklerinden xp ve rr geliyor. Sc. sonundaysa kazanan tarafa, her iki tarafın yüksek dps ya da healing yapan ve etrafında en fazla adam ölenlere fazladan puan ve rr geliyor. Her bir sc. bir zone ile alakalı, ya dark elf/high elf, greenskin/dwarf, ya da chaos/empire zonelarıyla. Bulundugun tier'daki zone'ların warcamplerine gidersen NPC'lerden su sc.yi yap yad da orvrye katıl, su kadar adam öldür, al sana xp ve para questlerini de alabilirsin ki nasıl olsa sc. ve orvr yapcam diyorsan bunlar da fazladan xp olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 arcane said: İtibarını :P Ölünce birşey kaybetmiyorsun. ozaman oyun süresince hiçbir kayıp yaşamıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 nasıl bişi kaybetmek istiyorsun ki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar