Obscura Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 hadi bari mesleksiz pati kalmasın bütün patiler doktor mühendis avukat olsun işalla tahsilli tahsilli adamlar olalım işşallaaaaaaaaa[signature][hline] Nukem'in sarhoş haliyle icq muhabbeti.. Nukem-Ulan nie konuşmuyosun? 0bs-Champteyiz abi.. Nukem-Ulan iyiki bi şampiyon oldunuz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 herkeze başarılar..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Dojorel tavşan katilidir, zavallı Kedi adındaki el kadar tavşanı öldürdü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 ya seneye giricem daha bunları okudukça heyecanlanıyorum ben[signature][hline][i]There's a million mouths to feed / And I've got everything i need / I'm breathing / And there's a hurting thing inside / But I've got everything to hide / I'm grieving Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 heHe.. başarılar herkese, umarım o güne mutlu uyanırsınız; sınava girerken önemli hissedin kendinizi mutlu olun yeter, o sınava herkesi almıyolar.. Gerisihikaye yaparsın ya da yapamazsın( =bizden geçti yaa ne rahat yaw:) )[signature][hline]sadece ölüm ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Güzel bir sistem kurdu Dış ülke gerçekten terlik ediyorum kendılerını hatta pas pas! Beyin göcünü hızlandırmaktan başka birşey değildir bu ÖSS denilen olay... Aksini söyleyen varsa konuşmaya eleştirilere açığım. 4 saatle bir kişinin hayatını belirlemek silahı alnına dayayıp kurşun yada kurşunlu olduğunu bilmeden tetiğe basmakla aynı şeydir! NOKTA[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thestral Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Önümüzdeki yıl bende gireceğim. ya kazanmak veya kazanmak. işte bütün mesele bu.[signature][hline]Götür Beni Bu Issız Sokaklardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 bide öss den cıkıp rockistanbula koşucam :)[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Son 6 gün, aramızda arap atı olan varsa, lütfen koşmaya başlasın. Tamam iğrençti.[signature][hline][b]Penthesilea, MSN = [email protected] I feel peace within as your soul meets a new world A world where you may step up to a higher learning Take my hand and walk down the path of forgiveness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 said: Bıshop, 13 Haziran 2004 19:01 tarihinde demiş ki: bide öss den cıkıp rockistanbula koşucam :) Biz de uçakla gelecektik de, aileler duyunca kafalarımızı kırar diye vazgeçtik hehe. Sınavdan çıkar çıkmaz uçağa atlamak gerekiyodu çünkü. Gitti Anathema ya ühühü[signature][hline][b]Penthesilea, MSN = [email protected] I feel peace within as your soul meets a new world A world where you may step up to a higher learning Take my hand and walk down the path of forgiveness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 said: Penthesilea, 13 Haziran 2004 19:24 tarihinde demiş ki: said: Bıshop, 13 Haziran 2004 19:01 tarihinde demiş ki: bide öss den cıkıp rockistanbula koşucam :) Biz de uçakla gelecektik de, aileler duyunca kafalarımızı kırar diye vazgeçtik hehe. Sınavdan çıkar çıkmaz uçağa atlamak gerekiyodu çünkü. Gitti Anathema ya ühühü Gel penthcim gel, kim tutar seni[signature][hline]Karpuz 7 haziran 2004'te MSN'den demiş ki: Neyse ben kaçıyorum meme elliycem. Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar