Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Geleneksel Topic'imizi Açıyorum!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hadi bari mesleksiz pati kalmasın
bütün patiler doktor mühendis avukat olsun işalla
tahsilli tahsilli adamlar olalım işşallaaaaaaaaa[signature][hline] Nukem'in sarhoş haliyle icq muhabbeti..
Nukem-Ulan nie konuşmuyosun?
0bs-Champteyiz abi..
Nukem-Ulan iyiki bi şampiyon oldunuz..
Mesaj tarihi:
ya seneye giricem daha bunları okudukça heyecanlanıyorum ben[signature][hline][i]There's a million mouths to feed / And I've got everything i need / I'm breathing / And there's a hurting thing inside / But I've got everything to hide / I'm grieving
Mesaj tarihi:
heHe..

başarılar herkese, umarım o güne mutlu uyanırsınız; sınava girerken önemli hissedin kendinizi mutlu olun yeter, o sınava herkesi almıyolar.. Gerisihikaye yaparsın ya da yapamazsın( =bizden geçti yaa ne rahat yaw:) )[signature][hline]sadece ölüm ...
Mesaj tarihi:
Güzel bir sistem kurdu Dış ülke gerçekten terlik ediyorum kendılerını hatta pas pas!

Beyin göcünü hızlandırmaktan başka birşey değildir bu ÖSS denilen olay...
Aksini söyleyen varsa konuşmaya eleştirilere açığım.
4 saatle bir kişinin hayatını belirlemek silahı alnına dayayıp kurşun yada kurşunlu olduğunu bilmeden tetiğe basmakla aynı şeydir!
NOKTA[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Mesaj tarihi:
said:
Bıshop, 13 Haziran 2004 19:01 tarihinde demiş ki:
bide öss den cıkıp rockistanbula koşucam :)

Biz de uçakla gelecektik de, aileler duyunca kafalarımızı kırar diye vazgeçtik hehe.
Sınavdan çıkar çıkmaz uçağa atlamak gerekiyodu çünkü.

Gitti Anathema ya ühühü[signature][hline][b]Penthesilea, MSN = [email protected]
I feel peace within as your soul meets a new world
A world where you may step up to a higher learning
Take my hand and walk down the path of forgiveness
Mesaj tarihi:
said:
Penthesilea, 13 Haziran 2004 19:24 tarihinde demiş ki:
said:
Bıshop, 13 Haziran 2004 19:01 tarihinde demiş ki:
bide öss den cıkıp rockistanbula koşucam :)

Biz de uçakla gelecektik de, aileler duyunca kafalarımızı kırar diye vazgeçtik hehe.
Sınavdan çıkar çıkmaz uçağa atlamak gerekiyodu çünkü.

Gitti Anathema ya ühühü

Gel penthcim gel, kim tutar seni[signature][hline]Karpuz 7 haziran 2004'te MSN'den demiş ki:
Neyse ben kaçıyorum meme elliycem.

Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
  • Yeni Oluştur...