Ninca Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Herkeze selamlar, 80 olana kadar tek basima takildim yabancilarla anlasabilmek benim icin cok zor oluyor oyundada yeni sayilirim aslinda sizden ricam arkadasligin on planda oldugu bir guild ariyorum.Hemen gecis yapabilirim. Not: Bg lerde artik ezilmek istemiyorum biktim horde win yazisini gormekten ciddi soluyorum bulundugum serverda ezici horde ustunlugu var. Adim Sinan 31 yasindayim istanbulda yasiyorum yarismaci arkadaslara basarilar(:P) http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Terokkar&n=Ninca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 pff benim de bi ninjam vardi ama necromancer daha eglenceli (bi de ret pally yerine holy olsan daha kolay guild bulursun galiba) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninca Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 retridin? pek kolay bulacağını sanmıyorum kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Mevcut gear ve specle işin zor. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Herkez değil herkes cidden hala bu hatayı yapan var mı typo falan demeyin döverim ^^ İlkokul öğretmenimiz böyle hataları yapanları ders bitiminde tahtaya kaldırır kocaman tahtaya o kelimeden yüzlerce yazdırırdı, eli öpülecek kadınmış. Bir dahaki postunda 100 tane herkes yaz c/p yapma :P Trollemiyorum obsesif kompulsif bir günümde değilim sadece düzeltmek istedim :P Onun dışında başarılar dilerim ha unutmadan ekleyeyim paladinleride hiç sevmem ama iyi bir guild bulmanı diliyorum ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninca Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Rahatsizin onde gidenisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 sakin ol balonun patlamadan saldirma pls bap (wtf. "n"lerin hepsi "m" olmus.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Arkadaşım öncelikle senin gearınla bg lerde veya herangibi bir yerde bir başarı sağlıyacağını düşünmen hata. Ben palamı 80 yaptığımda ilk işim sürekli HC, rep, honor kasmaktı. honor kasarken de öleceksin tabiki. guild holy veya prot olarak daha kolay bulursun benim sana tavsiyem tank ilerle çünkü şu saatten sonra kimse seni boostlamaz tank olarak pug raidlerde item alman daha kolay. sana allah kolaylık versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 bu bu bu retri gear bile değil ki :S ne bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Ninca said: ..sizden ricam arkadasligin on planda oldugu bir guild ariyorum... adam zaten derdini anlatmis gayet guzel, 'hardcore raid yapacagim, arenada zirveye oynayacagim' dememis ki =] de, gear konusunda katiliyorum; guild basvurusu yapmadan once en azindan 200 lvl epixini al bence de hrclerden naxx puglarindan falan kaldi ki sirf badge farmla deli gear duzersin ister pve ister pvp edit; toc imkanini da unutmayalim, sadece normalini farmlasan adam gibi bir ekip kurup, iki gune full epic olursun tirtindan da olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 artık yeni 80 olana ilk gear ı 2 günde .. bu kadar kolaylık vermiş blizz kullan =) toc iyi bi farm yeri. ordan hc ler için gear toplayıp hc deki badgelerle daha iyi gear için farmla yoksa zor işin ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 üstün cok kötü cidden heroiclere flm bile atlama yani bi inspectle ilk trash packten sonra gg olursun normal toc farmla biraz bide o silah nedir :s ring of blood tarzı bişi var 75lvl questi onu yap polearm yada axe al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 holy moly ol git hc farmla toc5 den çıkma yat kapısında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Ninca said: Rahatsizin onde gidenisin Aa ne kadar ayıp kalbimi kırdın şimdi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Biz AVde horde wins yazısını görünce işi gücü bırakıp ekran karşısında ağlıyoruz, ne güzel bir battlegroupmuş orası :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 böyle gearlı 5kisi daha girse normal :D lvl60ta daha fazla stat var be :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Bu yorumlardan sonra arkadaş yeni char kasmaya başlamıştır :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 5 man normaldede wipe yer bu gear. Acaba zuldraktaki arenayı yapabildinmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 abi ahah. armory umarım buglanmıstır ama holy spectesin 377 healing in var sadece. o nedir öyle. dodge item filan giymişsin. ayrıca arkadaşlığın ön planda oldugu bi guild ariyorum demişsin ama 2 dakkada asabi cevaplar verirsen orada da tutunamazsın pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 inan yabancılarla anlasmakk bazen türklerle anlasmaktan daha kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Bir süre solo takıl bence oyun ve class mekaniklerini kavra. Bu süre içerisinde kendini geliştirip classına hakim olduktan sonra bir guilde girersin. Armorye dün baktığımda retri specte int sp veren silah kullanıyordun. Bu şekilde olmaz. Guidelar falan var sağda solda class/gearing/spec ile ilgili bunları araştır pat diye 80 oldum haydi raidlere akalım mantığı yürümez wowda. Classına hakim olman gerek, bol şans. Bahsettiğim guideları official forumlarda ya da wowhead forumlarında bulabilirsin. + İletişim yeteneğini geliştir bu agresiflikle kimse dönüp yüzüne bakmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninca Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Ben superim yaptim ettim oldu bitti demedimki, tankligi denedim olmadi holy icime sinmedi arada talent degistirince abuk itemlar uzerimde kaldi oyle deliler gibi duneon yapamadim zaten simdi BG de setin ilk parcasini aldim kasmaya devam ediyorum sagolsunlar beni aralarina aldilar:) 2 ay sonra gorusuruz sizinle:) Daha yararli olurum diye holy de karar kildim. http://forum.istanbulguild.com/viewtopic.php?f=29&t=7007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 "in ur face" diyorsun yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 google a guild yaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar