Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Guild Ariyorum : Ret 80 Paladin Ally


Ninca

Öne çıkan mesajlar

Herkeze selamlar,
80 olana kadar tek basima takildim yabancilarla anlasabilmek benim icin cok zor oluyor oyundada yeni sayilirim aslinda sizden ricam arkadasligin on planda oldugu bir guild ariyorum.Hemen gecis yapabilirim.

Not: Bg lerde artik ezilmek istemiyorum biktim horde win yazisini gormekten ciddi soluyorum bulundugum serverda ezici horde ustunlugu var.


Adim Sinan 31 yasindayim istanbulda yasiyorum yarismaci arkadaslara basarilar(:P)

http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Terokkar&n=Ninca
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Herkez değil herkes cidden hala bu hatayı yapan var mı typo falan demeyin döverim ^^ İlkokul öğretmenimiz böyle hataları yapanları ders bitiminde tahtaya kaldırır kocaman tahtaya o kelimeden yüzlerce yazdırırdı, eli öpülecek kadınmış. Bir dahaki postunda 100 tane herkes yaz c/p yapma :P

Trollemiyorum obsesif kompulsif bir günümde değilim sadece düzeltmek istedim :P Onun dışında başarılar dilerim ha unutmadan ekleyeyim paladinleride hiç sevmem ama iyi bir guild bulmanı diliyorum ^^
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşım öncelikle senin gearınla bg lerde veya herangibi bir yerde bir başarı sağlıyacağını düşünmen hata. Ben palamı 80 yaptığımda ilk işim sürekli HC, rep, honor kasmaktı. honor kasarken de öleceksin tabiki. guild holy veya prot olarak daha kolay bulursun benim sana tavsiyem tank ilerle çünkü şu saatten sonra kimse seni boostlamaz tank olarak pug raidlerde item alman daha kolay. sana allah kolaylık versin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ninca said:

..sizden ricam arkadasligin on planda oldugu bir guild ariyorum...


adam zaten derdini anlatmis gayet guzel, 'hardcore raid yapacagim, arenada zirveye oynayacagim' dememis ki =]

de, gear konusunda katiliyorum; guild basvurusu yapmadan once en azindan 200 lvl epixini al bence de hrclerden naxx puglarindan falan

kaldi ki sirf badge farmla deli gear duzersin ister pve ister pvp

edit; toc imkanini da unutmayalim, sadece normalini farmlasan adam gibi bir ekip kurup, iki gune full epic olursun tirtindan da olsa
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bir süre solo takıl bence oyun ve class mekaniklerini kavra. Bu süre içerisinde kendini geliştirip classına hakim olduktan sonra bir guilde girersin.

Armorye dün baktığımda retri specte int sp veren silah kullanıyordun. Bu şekilde olmaz. Guidelar falan var sağda solda class/gearing/spec ile ilgili bunları araştır pat diye 80 oldum haydi raidlere akalım mantığı yürümez wowda. Classına hakim olman gerek, bol şans.

Bahsettiğim guideları official forumlarda ya da wowhead forumlarında bulabilirsin.

+ İletişim yeteneğini geliştir bu agresiflikle kimse dönüp yüzüne bakmaz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben superim yaptim ettim oldu bitti demedimki, tankligi denedim olmadi holy icime sinmedi arada talent degistirince abuk itemlar uzerimde kaldi oyle deliler gibi duneon yapamadim zaten simdi BG de setin ilk parcasini aldim kasmaya devam ediyorum sagolsunlar beni aralarina aldilar:) 2 ay sonra gorusuruz sizinle:)

Daha yararli olurum diye holy de karar kildim.

http://forum.istanbulguild.com/viewtopic.php?f=29&t=7007
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...