Netcafe Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Arkadaşlar bi ABD'ye gitme etme durumum olucak gibi gözüküyor,Ucuz uçak bileti nerden bulurum acaba? Araştırdım baya ancak 600€ aşağı yok,daha uygununu ben biliyorum diyen bilgi verirse sevinirim. Gel beleşe gönderelim diyen cıkarsada hayır demem asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 daha ucuzu zor bulursun fix 600+dir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 ekimde gidis donus 600$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 daha ucuzu yok dünyanın diğer ucuna gidiyosun malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 seyehet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 ekobilet.comdan ben zamaninda 500 gibi almistim bi bak ama aktarma yapcaksin hemde cok yapcaksin hangi eyalete gitcen bide sole bi opsiyon war mesela bazen bole avrupanin belirli sehirlerine innilmaz ucuz ucklar oluyor stuttgart frankfurt yad aparise bole bisi bulursan ordan bi ucak ayarlayabilirisna ama yane kendin urascan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Birader ödevin olur Paticik'e konu açıp yaptırmaya çalışırsın, ABD'ye gidecek olursun bileti buraya sorarsın. Kendi kendine hallettiğin bir iş var mıdır senin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar