Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 "peder zickler" said: noluyo lan otba boku karıştırdınız iyice cevi levi sende ciddiysen benide dava et hiç sevmiyorum yahudileri , keşke hepiniz sabun değil şampuan olsanız İçindeki ırkçı böyle ortaya çıkıyor insanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Chiptech said: cevi değil cermi levi. değil, konumuz Cefri Levi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Chiptech said: cevi değil cermi levi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 utopia said: Chiptech said: cevi değil cermi levi. değil, konumuz Cefri Levi. let's call the whole thing off? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Hayır benim anlamadığım, ırkçılıktan ve soykırımdan bahseden bir toplum, gidip Filistin'de bu kadar insanı acımasızca nasıl öldürebilir? Adamlar size tahta fırlatıyor siz kurşun. Bu mudur soykırım görmüş bir toplumun davranışı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cefri Levi Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 neyse tutuyorum kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 odunla mi saldirsinlar onlar tahta atiyor diye? mahalle kavgasi mi bu ya o attiklari tahta birinin gozune gelse? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 cefri col.dax hakkındaki ırkçılık lafını nerden çıkardığını öğrenirsem sevinicem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Chiptech said: utopia said: Chiptech said: cevi değil cermi levi. değil, konumuz Cefri Levi. let's call the whole thing off? deal. zaten ben üç yaşımdan beri Anne Frank'ın Hatıra Defteri'ni okuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Dartanian said: cefri col.dax hakkındaki ırkçılık lafını nerden çıkardığını öğrenirsem sevinicem.. Ben o konuyu unuttum bile, öylesine rezil tavırlar hatırlanmamalı zaten. Artık kendisi banlı olduğu için postları da silindi, kısacası treni kaçırdın bebeğim, özür dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catrenox Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 "Cefri Levi" said: neyse tutuyorum kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 cefri hanginiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Alexi_Septimus said: Dartanian said: cefri col.dax hakkındaki ırkçılık lafını nerden çıkardığını öğrenirsem sevinicem.. O konuyu unuttum bile, öylesine rezil tavırlar hatırlanmamalı zaten. Artık kendisi banlı olduğu için postları da silindi, kısacası treni kaçırdın bebeğim, özür dilerim. col.dax niye tatsızlaşsın ki, kendi kendine konuyu başka bir yere çekip sinirlendin. herhangi bir şeye bu kadar körü körüne bağlanmayı da anlayamadım zaten hiç, neyse. bu mudur.ahahahhahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 aquila said: cefri hanginiz? Üzerime alındım doğrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Tutun tutun. Çünkü dünyada savaşan tek yahudi toplumu İsrail'dir. Gerisi hep barış yanlısı, kanat takmış meleklerdir. Sorsan savaşa karşılardır ama İsrail işte, önlenemez bürokrasi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Dartanian said: bu mudur.ahahahhahah Quote içinden laf kurtarınca, günü de kurtarmıyorsun, haberin olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cefri Levi Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 |Joker| said: Tutun tutun. Çünkü dünyada savaşan tek yahudi toplumu İsrail'dir. Gerisi hep barış yanlısı, kanat takmış meleklerdir. Sorsan savaşa karşılardır ama İsrail işte, önlenemez bürokrasi... Bu kadar tehditin altındaki bir devlet kendini savununca ve güçlü olunca haksız duruma düşüyor kamuoyunun gözünde malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 orçun, ağlama duvarına sürtücem kafanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catrenox Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 adam bi de tehdit ediyor iyi geçinin, filistin'de olanlar sizin de başınıza gelmesin diye :d Cefri dostum fazla dan brown okuma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 ben açık açık sordum ordan ırkçılığı nasıl çıkarttığınızı benim yahudilerle alıp edemediğim yok.Onun da yok. Konu dışına da siyasi konularda fazla bilgim olmadığı için yazmam da.Ancak ben burda ırkçı bi cümle göremediğim ve col.dax ırkçılıkla suçladığınız için buna karşıyım ve bu konuda sadece balonu var diye banlandığı için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 @dart, bu komik olmayan geyiğin içinde misin anlamadım da, eğer değilsen, alexi geyik yapıyor, cefri onun feyki, col.dax ta feyklerden biri idi. for your information. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Dartanian said: ben açık açık sordum ordan ırkçılığı nasıl çıkarttığınızı benim yahudilerle alıp edemediğim yok.Onun da yok. Konu dışına da siyasi konularda fazla bilgim olmadığı için yazmam da.Ancak ben burda ırkçı bi cümle göremediğim ve col.dax ırkçılıkla suçladığınız için buna karşıyım ve bu konuda sadece balonu var diye banlandığı için... Bilmiyorsan konuşma o zaman, ayrıca balonlu da olsa ırkçı ırkçıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Col.dax fake değil işte onu söylüyorum ve boş yere banlanmasına kızıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 aquatik said: @dart, bu komik olmayan geyiğin içinde misin anlamadım da, eğer değilsen, alexi geyik yapıyor, cefri onun feyki, col.dax ta feyklerden biri idi. for your information. IP'lerden bakıldığı takdirde ikisinin de ben olmadığı net bir şekilde anlaşılacaktır. Lütfen ipe sapa gelmez suçlamalarda bulunup kendimizi komik durumlara düşürmeyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamerism Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 ırkçılık bazen komik olabiliyor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar