Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Masonluk / Masonlar

Black-ice

Öne çıkan mesajlar

Alexi_Septimus said:

Dartanian said:

cefri col.dax hakkındaki ırkçılık lafını nerden çıkardığını öğrenirsem sevinicem..

O konuyu unuttum bile, öylesine rezil tavırlar hatırlanmamalı zaten. Artık kendisi banlı olduğu için postları da silindi, kısacası treni kaçırdın bebeğim, özür dilerim.

col.dax
niye tatsızlaşsın ki, kendi kendine konuyu başka bir yere çekip sinirlendin. herhangi bir şeye bu kadar körü körüne bağlanmayı da anlayamadım zaten hiç, neyse.

bu mudur.ahahahhahah
Sosyal ağlarda paylaş

|Joker| said:

Tutun tutun. Çünkü dünyada savaşan tek yahudi toplumu İsrail'dir. Gerisi hep barış yanlısı, kanat takmış meleklerdir. Sorsan savaşa karşılardır ama İsrail işte, önlenemez bürokrasi...

Bu kadar tehditin altındaki bir devlet kendini savununca ve güçlü olunca haksız duruma düşüyor kamuoyunun gözünde malesef.
Sosyal ağlarda paylaş

ben açık açık sordum ordan ırkçılığı nasıl çıkarttığınızı benim yahudilerle alıp edemediğim yok.Onun da yok.

Konu dışına da siyasi konularda fazla bilgim olmadığı için yazmam da.Ancak ben burda ırkçı bi cümle göremediğim ve col.dax ırkçılıkla suçladığınız için buna karşıyım ve bu konuda sadece balonu var diye banlandığı için...
Sosyal ağlarda paylaş

Dartanian said:

ben açık açık sordum ordan ırkçılığı nasıl çıkarttığınızı benim yahudilerle alıp edemediğim yok.Onun da yok.

Konu dışına da siyasi konularda fazla bilgim olmadığı için yazmam da.Ancak ben burda ırkçı bi cümle göremediğim ve col.dax ırkçılıkla suçladığınız için buna karşıyım ve bu konuda sadece balonu var diye banlandığı için...

Bilmiyorsan konuşma o zaman, ayrıca balonlu da olsa ırkçı ırkçıdır.
Sosyal ağlarda paylaş

aquatik said:

@dart, bu komik olmayan geyiğin içinde misin anlamadım da, eğer değilsen, alexi geyik yapıyor, cefri onun feyki, col.dax ta feyklerden biri idi. for your information.

IP'lerden bakıldığı takdirde ikisinin de ben olmadığı net bir şekilde anlaşılacaktır. Lütfen ipe sapa gelmez suçlamalarda bulunup kendimizi komik durumlara düşürmeyelim.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...