col. dax Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 niye tatsızlaşsın ki, kendi kendine konuyu başka bir yere çekip sinirlendin. herhangi bir şeye bu kadar körü körüne bağlanmayı da anlayamadım zaten hiç, neyse.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 gidin yahudinin üstüne tabi.
Cefri Levi Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 "col. dax" said: niye tatsızlaşsın ki, kendi kendine konuyu başka bir yere çekip sinirlendin. herhangi bir şeye bu kadar körü körüne bağlanmayı da anlayamadım zaten hiç, neyse. Merhaba arkadaşlar, Alexi_Septimus arkadaşımdan malesef bu üzücü olayı öğrendim. Değerli arkadaşlar, toplumların birbirleri ile huzurlu yaşayabilmeleri için ırklar, inançlar, diller arası bütün bir saygıyla bağlı olmaları gerekmektedir. Özellikle Türkiye gibi birçok milleti, inancı kapsayan bir ülkede bu gereklilik dahada artmaktadır. Günümüzde en geri kalmış toplumlar birbirleriyle içerden çatışan toplumlardır. Lütfen bunları göz önünde bulundurup diğer insanların inançlarına, ırklarına, dillerine, renklerine gerekli saygıyı gösterin. Hepimizin çok yakından bildiği ve aslında objektif olarak göremediği İsrail-Filistin anlaşmazlığıda buna dayanmaktadır. Şu anki saygısız tutumunuzdan vazgeçmezseniz çok üzülerek söylüyorum ama derneğimiz avukatlarına başvuracak. Herkese iyi günler dilerim. Cefri Levi
col. dax Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 :) kimse kimseye bişey dememiş ki.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Bence konunun peşini bırakın artık arkadaşlar, suyunu çıkartmayın.
Nakamura Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 beyler, pire için yorganı mı yakacaksınız? güldürmeyin beni..
paytak Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 alexi adam çağırma lan delikanlı ol
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Resmen ırkçılık yahu, tiksindim yemin ediyorum.
col. dax Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Alexi_Septimus said: Resmen ırkçılık yahu, tiksindim yemin ediyorum. :) alıngaçlarınızı yiyim. ne ırkçılığı güzel kardeşim. neyse yazmicam daha fazla, saçmasapan yerlere gitti konu.
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 guderianla ss_himmler kardeslerimizi topige bekliyorum banlari acildiysa
Cefri Levi Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Nakamura said: beyler, pire için yorganı mı yakacaksınız? güldürmeyin beni.. Malesef ufak olaylarda gerekli önlemleri almayınca olay kat kat büyümeye başlıyor. Forumunuzda ufak bir arama yaptığımda ırkçılığın soykırımdan önceki raddesine rastladım. http://forum.paticik.com/read.php?62,4252853 Söz konusu başlıkta gerçekten insanlığa sığmayan iğrenç kelimeler kullanılmış. 6 milyon ferdi katledilmiş, soykırıma uğramış bir toplumun ölüsüne dirisine sövülmüş. Farkında olmayabilirsiniz ancak bu etik ve ahlaki bir erozyonun ötesinde aynı zamanda anayasal bir suçtur.
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 "Cefri Levi" said: Nakamura said: beyler, pire için yorganı mı yakacaksınız? güldürmeyin beni.. Malesef ufak olaylarda gerekli önlemleri almayınca olay kat kat büyümeye başlıyor. Forumunuzda ufak bir arama yaptığımda ırkçılığın soykırımdan önceki raddesine rastladım. http://forum.paticik.com/read.php?62,4252853 Söz konusu başlıkta gerçekten insanlığa sığmayan iğrenç kelimeler kullanılmış. 6 milyon ferdi katledilmiş, soykırıma uğramış bir toplumun ölüsüne dirisine sövülmüş. Farkında olmayabilirsiniz ancak bu etik ve ahlaki bir erozyonun ötesinde aynı zamanda anayasal bir suçtur. http://www.youtube.com/watch?v=h3HeHOJkiuk
senko Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 demiştim o topic başımızı belaya sokacak diye :/
Chiptech Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 "Cefri Levi" said: "col. dax" said: niye tatsızlaşsın ki, kendi kendine konuyu başka bir yere çekip sinirlendin. herhangi bir şeye bu kadar körü körüne bağlanmayı da anlayamadım zaten hiç, neyse. Merhaba arkadaşlar, Alexi_Septimus arkadaşımdan malesef bu üzücü olayı öğrendim. Değerli arkadaşlar, toplumların birbirleri ile huzurlu yaşayabilmeleri için ırklar, inançlar, diller arası bütün bir saygıyla bağlı olmaları gerekmektedir. Özellikle Türkiye gibi birçok milleti, inancı kapsayan bir ülkede bu gereklilik dahada artmaktadır. Günümüzde en geri kalmış toplumlar birbirleriyle içerden çatışan toplumlardır. Lütfen bunları göz önünde bulundurup diğer insanların inançlarına, ırklarına, dillerine, renklerine gerekli saygıyı gösterin. Hepimizin çok yakından bildiği ve aslında objektif olarak göremediği İsrail-Filistin anlaşmazlığıda buna dayanmaktadır. Şu anki saygısız tutumunuzdan vazgeçmezseniz çok üzülerek söylüyorum ama derneğimiz avukatlarına başvuracak. Herkese iyi günler dilerim. Cefri Levi bir de Cermi Levi vardır, tanır mısın? o da yahudi. en sevdiğim yahudi.
Nakamura Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 bakın Cefri Levi, 1- Forumun sahibi ben değilim. 2- hiçbir zaman ırkçı bi saldırıya katılmadım. Ne reelde, nede sanalda. 3- Bu forumda her dinle dalga geçilir. Müslümanlıkla dalga geçilir sürekli "içki içmeyi yasaklayan din mi olur haha" denir. -ki, bu da forumun büyük bi yüzdesi tarafından yapılır. 4- Ben Kürt'üm, burada yine onlara da çok saygısızlık- hakaret yapılır Peki ben ne derim? Çocuk işte, eğlensin, daha genç, herşeyi sorguluyordur ergen kardeşimiz derim. Ortama dahil olmam. Ama reelde kendini asla ifade edemeyen 3-5 ezik için forumu niye dava edeyim. Yöneticinin suçu ne, diğer adam gibi kullanıcının suçu ne. Ha evet, eğer çok zorunuza gittiyse dava da edebilirsiniz burayı, pek takmam, sonuçta sanal bir orman burası. Ayısı da var, yavru ceylanı da.. Dip Not: şimdi böyle yazıyorum ama, umarım sahte bi üye de değilsinizdir, elimde patlar yoksa nacizane wall of text'im :)
col. dax Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 nakamura, iyi güzel yazmışsın da, kimse bu başlık altında ırkçı bir saldırıda bulunmamış ki, kendi kendilerine alınmışlar, neticede de komik duruma düştüler.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Evine celp gelince görürüz kimin komik duruma düştüğünü.
Cefri Levi Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Yarın savcılığa dilekçe verilecek. Özellikle "col. dax" , "paytak" rumuzlu kişilerin kimliğinin tespitini özellikle isteyeceğiz. Ayrıca Türkiye henüz toplumumuzun yüceliğiyle karşılaşmış değil. Bugün Filistin örneği her an başka bir ülkede baş gösterebilir. Size benden tavsiye; hayatınızın kalan kısmında bence bir Musevi ile ters düşmeyin. Sonra ülkece UN, ECHR dolaşırsınız :)
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 ben destekliyorum israili zaten dunyayi ele gecirince bana biryer ayarlarsiniz artik bakanlik filan
Öne çıkan mesajlar